Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Podle nadpisu jsem čekal 406ku zkrácenou na 106ku. ;) To bylo nějaký selátko, ne? :ticho

No selátko to opravdu nebylo.Chtěl sem si ho vyfotit,ale sprostě odešel.Jel sem kolem 60 takže když sem ho zahlíd tak sem začal brzdit takže sem tam moch mít 40.Ale bohatě to stačí.

Sice takhle na fotkách to vypadá že stačí dát nové světlo a nárazník a může se jezdit.

Ale bohužel je hnutá nosná část na které bylo ještě včera odpolko světlo a praskla barva přímo v tom půlkruhu kde je světlo takže se to bude muset stříkat.

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

2 dni a 2 zrazky 406 so zvieratom :( ... ja nikam nejdem :D

No neboj tebe už čeká jen zajíc,liška a takoví ty menší zvířata.My sme si vybrali ty vědčí a menší necháváme vám :D:D:D

Odesláno

Hele nepřivolej to ... menší zvíře pro menší auto? 306 = liška, 206 = zajíc, 106 = sakra, co může být menšího ... asi nějaký hraboš. A někdo s 607 ve čtvrtek trefí medvěda? :D

Pak nebudou třeba myslivci, budeme sami snižovat stavy :D

Odesláno

Nejlepší na tom že je že v čera sem konečně dodělal předek auta.Po zimě to odnesla mlhovka na nárazník ze spodu tak sem si sehnal jinou mlhovku narázník dasl tak nák trochu do kupy aby to obstojně vipadalo.Nastříkal tahokov a napasoval pořádně do masky a mezi mlhovky a večér se na to chtěl divočák podívat z blízka jak sem to udál.

Ale nejspíš se mu to nelíbilo protože odešel nasraně prič.

Jinka MilaneF1 něco na tom bude.Myslivci opravdu za chvíli nebudou potřeba.:D

309Gt jo máš pravdu aspon že to dopadlo takhle.Ale tohle byla jediná zdravá strana auta kde nebyl žádný důlek ani škrábanec.

Na protější blatník se mi podepsal ciklista.Ale mou vinou teda.Na křížovatce v noci tak 3mesíce spátky sem ho přehlíd a skřížil mu cestu.A on narazil kolem na blaták a přelít přes kapotu.zaplat pámbůh že se mu nic nestalo.

Jen ta smůla by se mě mohla už pustit :fnuk

Odesláno

Tak už máš poznamenané všechny strany, už by nic jiného přijít nemělo ... jenom snad jedna strana zbývá ... sakra nechci to říkat ... střecha.

Ale na to, že to byl divočák, vypadá auto dobře, určitě ho dáš brzo do kupy. Nicméně ten dodělanej předek by mě sral.

Odesláno

Na to že je to srážka s kancem tak to není nejhorší. Myslím že si můžeš gratulovat.

Také mám zkušenost z loňska se srnkou na dálnici. Vyhnul bych se kdyby se nelekla a neběžela zpátky.

A včera jsem měl v Brně málem střet se zajícem. Zajíček byl slušně vychovaný, šel po přechodu, tak jsem to stihl ubrzdit i když to bral hopem:D.

Odesláno

To jsi ještě dopadl sakra dobře. Po srážce s kancem auta většinou už jako auta nevypadají.

Pokud máš všechny úlomky tak to jde svařit a to moc stát nebude. Ta plechová část je horší. Nejdráž vyjde asi ten lak. :myslim

Odesláno

Když mluvíš o přechodu, tos mi něco připomněl. Nedávno jsem jel do Brandýsa nad Labem a hned přes první přechod si to mastil malej pes. Z obou stran jeli auta a on se mezi nás vešel, asi tam běhal často :D

Zvířátka na silnici rád nemám ... na talíři, to je jiná :aut

Odesláno

jednu ranu s \"divocakem\" ochutnal aj moj znamy na novom (dvojtyzdnovom FIAT GRANDE PUNTO) - rychlost asi 60km/hod. Cena opravy 250 000,- Sk - esteze mal havarijnu! Ale aj tak nasere - dva tyzdne mal auto a hned taketo nieco :(

Odesláno

Jo dopad sem sakra dobře.Nechci vědět co by se stalo kdybych ho vzal přímo mezi světla.Takle to šlo na bok a aspon že tak.

To světlo každopádně opravit nejde.Ty ulomky byli všudě a bylo jich moc.Po vyndání světla ven se celé rosypalo.Ale ven to čert.Světlo bych měl mít zítra,starší za 1600kč.Noví sem našel kolem 1800kč,ale spokojim se se starším.Nárazník mám už doma 2 týdny takže to je pohoda.Jen to nechat nastříkat.Ale to nák nespěchá,poopravim ještě ten starej kdyby náhodou se mělo jěště něco stát.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Prosím bez osobních invektiv, ano?

Sorry Medvěde, já myslel jiného ;-). Ale ještě jednou se omlouvám, nechtěl jsem se tě dotknout. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...