jirka639 Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 mám doatz pro \"pražáky\". potřebuji se zítra ráno v 8h dostat co nejlépe z D1 na ulici Evropská 14, Praha 6. Kudy tudy? zvažuji zda po Jižní spojce a pak tunelama nebo přes Nuselák GPS a kompas mám. díky Citovat
jirka639 Odesláno 24. březen 2010 Autor Odesláno 24. březen 2010 Původně zaslal: Pe.Tr jed kudy chces ale urco pred sestou v šest vstávám z postele :-) Citovat
oddie Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 Původně zaslal: shwaara Jižní spojka + tunely. ... a užít si ten mrdník na horním konci, s tím uzavřeným kusem Patočkovy Citovat
hloze-ja Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 zvyk jsem si nechat auto na Opatove nebo Chodove na zachytnym, kdyz nepotrebuju neco odvazet. Navic jen za 10,- na den. Citovat
Medvěd Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 Jel bych standartně po magistrále a přes Letnou, ale určitě před sedmou - pak už je to opruz. Citovat
Qcko Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 Ak tam nepotrebujes byt autom, tak z D1 to supni na Opatov, tam parkni auto a chod metrom (teda ak pojdes od Brna ) Citovat
Ferry Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 jj pokud neni potreba dojet az na misto autem, tak nechat na Opatove, nebo Chodove u metra. Pokud je potreba autem, tak dobra zkratka jak se vyhnout zacpe na jizni spojce je odbocit pred chodovem na Kunratice ulici K Verneraku, pak Libus,ulici Novodvorska na jejim konci sjet dolu na Modranskou, najet na Barrandovskej most u semaforu, kterej vytvari tu kolonu, pak tunelama, na konci strahovskyho tunelu je mozny pocitat s malou kolonou, ale pokud nepojedes po objizdce jako na Dejvice, ale pojedes nahoru na Bilou horu a pak do Evropsky sjet pres Petriny, tak se to da Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.