Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec,jde nastavit cyklovač u předních stěračů.Myslím to tak,že dám polohu jedna a pak si nastavím rychlost jakou chci já a teprve pak,pokud to nestačí tak to přepnu na další polohu.:papa

[upravil dne 23/3/10 Ferry]

Odesláno

U starších 306 a 406 se o cyklovač staralo relé (neprogramovatelné), které šlo zaměnit právě za to z felicie (programovatelné). Obsluha je jednoduchá: zapne se cyklovač a znova vypne a pak se zapne podle požadovaného intervalu a on už si to pamatuje. Pokud se jen zapne tak má interval autamaticky tuším 30sec. Bohužel u aut s BSI se o to stará právě ta BSI a tam to půjde asi těžko. Interval je pevně dán. :(

2aaadada: senzor je zaplej když je páčka v poloze \"AUTO\" a stírá podle intenzity deště sám (občas blbě, ale stírá). Maximálně jde nastavit přes diagnostiku jeho citlivost. :papa

[upravil dne 23/3/10 Dave_k]

Odesláno

aaadada: pozri sa z vonka ci tam nemas niekde bublinku pod sklom nad senzorom..pripadne ci tam nieje nejaky bordel, lebo som uz videl aj takych odbornikov co to pri vymene skla posr*li

Odesláno

Souhlas, ten ciklovač je fakt nesmyslnej, čím rychleji jedeš tím rychleji cikluje.

U Mondea jsem měl na páčce stěračů takovej prstýnek a ten se otáčel (asi 8 poloh)

a bylo to naprosto dokonalé.

Nejvíc mě štve, že tím zmáčknutím dolů se zapne ten naprosto chaotickej a pro mě nepochopitelnej automatickej stěrač. Takže poku chci jen jednou setřít tak musím přepnout nahoru na ciklovač a zase zpět.

Za to by nějakej vývojář z peugeotu zasloužil kulku :-)

Odesláno
Původně zaslal: foto1977

Nejvíc mě štve, že tím zmáčknutím dolů se zapne ten naprosto chaotickej a pro mě nepochopitelnej automatickej stěrač. Takže poku chci jen jednou setřít tak musím přepnout nahoru na ciklovač a zase zpět.

Pleteš si to s polohou k sobě.Když dáš dolu setře se 1x,dáš k sobě ostříkne se ti okno a stěrače setřou cca.3x.

[upravil dne 24.3.2010 sekaj]

Odesláno
Původně zaslal: nikol

Zdarec,jde nastavit cyklovač u předních stěračů.Myslím to tak,že dám polohu jedna a pak si nastavím rychlost jakou chci já a teprve pak,pokud to nestačí tak to přepnu na další polohu.:papa

[upravil dne 23/3/10 Ferry]

Prosim o strucny popis, protoze tomuhle fakt nerozumim. Jde to jako u feldy? Me to neslo. Ze se meni cykl s rychlosti, to vim.

Odesláno

shark734, sekaj: bohužel u restylu z 2005 s čidlem na skle to funguje jak píšu :bojim

Odesláno

Mám restyle 2006 bez senzoru.

Cyklovač zcela evidentně nastavit nejde nebo jsem nepřišel na to jak. V manuálu taky nic nepíšou.

Nicméně má 3 rychlosti cyklování, které se přepínají automaticky, podle rychlosti jízdy.

0km/h ... stírne jednou za (asi) 8 sekund

1-90km/h ... stírne jednou za 4 sekundy

90+ km/h ... stírne jednou za 2 sekundy

Časy jsou orientační, počítal jsem to někdy před rokem, tak nevím, zda si to pamatuju přesně. Taky ta rychlost.. možná to není 90, ale 80.

Obdobně funguje pokud máte nastavené stírání pořád (1.stupeň).

Při jízdě stírá stále. Pokud zastavíte, začne cyklovat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...