tessicz Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Tady jsou dokumenty ke kontrole hladiny ADITIVA, k jeho dolití, interval udrzby, montaz demnataz fapu a nadrzky aditiva. Interval údržby FAP: http://uloz.to/4346392/interval-udrzby-fap.mdi Kontrola hladiny aditiva: http://uloz.to/4346391/kontrola-hladiny-aditiva.mdi Doplnění ADITIVA: http://uloz.to/4346390/doplneni-aditiva.mdi Demontáž, montáž FAP: http://uloz.to/4346389/fap-montaz-demontaz.mdi Demontáž, montáž nádržka ADITIVA: http://uloz.to/4346477/nadrzka-aditiva-montaz-demontaz.mdi Citovat
jofo Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Tak dakujem. je to dost podrobne a dobre spracovane. Presne taku nadrzku mam aj ja. No tak aspon nemusim robit fotodokumentaciu. Citovat
jofo Odesláno 27. březen 2010 Odesláno 27. březen 2010 Pozor v subore doplneni aditiva je chyba. Hadicka 2a 3 su prehodene. Naplnacia je vrchna a odvzdusnovacia je spodna. Citovat
jenda.gregor Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 ahoj... jde to někomu prosím otevřít? mě se to nepodařilo Citovat
Budhas Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 Jo,jde to otevřít. Myslím,že je to v sadě Microsoft Office. Citovat
jenda.gregor Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 tak to mám smůlu.... Microsoft Office Document Imaging nemám Citovat
mochno Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 Ahoj. Plati to aj pre 407 2.0 HDi ? A nie je potreba to doplnit pod nejakych tlakom ? A co odvzdusnenie ? Omluvam sa za kopu otazok, ale hold radsej sa spytam.... Mam alarm Partical Filtar Additive level to low , v servisu chteji menit vsechno i s filtrem, ja bych to zkusil zatim s doplnenim additiva.. mam 142 tis KM , hold jsem druhej majitel takze clovek nevi...na druhe strane, docetl jsem se ze si ucpanym filtrem muzu znicit turbo..ale snad bych dostal alarm pro ucpany filter jiny nez pro nizkou hladinu additiva ne ? DIIKY Citovat
jofo Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 Neviem ako to je v 407 ale neplni sa to pod tlakom. Plni sa to cez jednu hadicku a cez druhu sa to samo odvzdusni. len flasku musis dat vyssie aby to vytieklo. Das dole potom fap filter a vycistis ho tlakovou vodou. je tu toho na mraky popisane o fape ako ho cistit. Potom treba ist na diagnostiku a vynulovat pocitadlo. Pozri tu http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=71599 tamsom to trosku popisal co som robil. Citovat
mochno Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 jofo toto je spicka..bohuzial, myslim ze som na toto slaby technik a nedokazem to smekam pred tebou ..ale vdaka foru mam presne prehlad kde su moje moznosti a co by v servise mali urobit..kazdopadne ci mi naleju miesto 3 litrov dva...a ci vazne filter bude na vymenu a vycistenie nebude stacit..to asi uplne nezistim ..musim im verit ... diky este raz za pomoc ! Citovat
jofo Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 Pozri ak ti povedia ze je treba vymenit aj fap tak spravia to ze ti daju repasovany a ten je ako novy, alebo ta oklamu ze ti dali novy a len ho vycistia vapkou. Ale to by si videl ci je to ciste ako novy vyfuk bez korozie. Doplnenie aditiva je otazka 15 minut aspon na mojom aute. Reset cez diagnostiku cca 10 minut. A kolko ti povedali ze to bude stat? Este je jedna moznost www.fapoff.cz Citovat
jofo Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 A este musim dodat ze bez tohto fora a bez ludi co poradili by som mal tiez trosku problem s tou vymenou. Citovat
mochno Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 Mno povedali mi ze 7500czk ak bude stacit vycistit len filter. 20 000czk ak vymenit. Ako ho cistia to sa budem musiet spytat...mozno by nakoniec vazne stalo za to si to na zaciatok skusit urobit sam..Musim sa rozhodnut aby som neurobil viacej skody ako uzitku..a tiez sa ich musim spytat ako to budu robit... diagnostiku nemam na peugeot..lexiu 3 som stiahol z webu ale kable co mal kamos k jeho nesedeli ( mondeo 2.0 tdci) . Ukazovali len par hluposti...a investovat 30 000 do kablov pre toto sa mi moc nechce..v buducnosti vlastne aj keby som nasiel nejaku zavadu, aj tak to casto musia opravit v servise (teda pre mna, som babrak ) Citovat
Budhas Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 Já bych vážně uvažovalk o vybrakování FAPu, dáš 5000 a máš doživotně pokoj od nějakýho dolévání, čištění a výměn.....až se mi to ozve, tak do toho jdu.... Citovat
Laďa Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 Původně zaslal: mochno Mno povedali mi ze 7500czk ak bude stacit vycistit len filter. 20 000czk ak vymenit. Ako ho cistia to sa budem musiet spytat...mozno by nakoniec vazne stalo za to si to na zaciatok skusit urobit sam..Musim sa rozhodnut aby som neurobil viacej skody ako uzitku..a tiez sa ich musim spytat ako to budu robit... diagnostiku nemam na peugeot..lexiu 3 som stiahol z webu ale kable co mal kamos k jeho nesedeli ( mondeo 2.0 tdci) . Ukazovali len par hluposti...a investovat 30 000 do kablov pre toto sa mi moc nechce..v buducnosti vlastne aj keby som nasiel nejaku zavadu, aj tak to casto musia opravit v servise (teda pre mna, som babrak ) 20 000,-Kč za FAP, to servisy začínají pěkně na nás vydělávat, když ještě vloni chtěli něco okolo 13000,-Kč. Tak teď jsem ještě našel zprávu od jednoho člena z roku 2008,který tu výměnu udělal za tyto ceny - FAP filtr je repasovaný - 7000KČ,aditiva - 3000 KČ,práce 1200KČ. Citovat
hakavcak Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 já to byl dělat nedávno a platil jsem cca6000 víc NE (musel bych najít doklad, abych věděl přesně) a to doplnění 5l. a vypraní FAP si učtovali asi 3hod za práci. [upravil dne 6.4.2010 hakavcak] Citovat
jofo Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 No ja myslim ze v tvojom pripade by bolo najlepsie to vykuchat. Ja by som to spravil tiez ale som terazky 2500km daleko takze som to musel riesit doliatim aditiva a poriadnym preplachom FAPu. Ak nemas aspon jamu tak do toho sa nepustaj. Citovat
mochno Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 fap prec dat nechcem..je to pre ma uz taky nejaky zasah do auta ktory sa mi nepaci....nakoniec sa mi podarilo zohnat kontakt na technika priamo v servise..a ten ze to mozno urobi za 5-6 000 ..da mi vediet..a to uz je ina rozpravka drzte palce nech to vyjde..zajtra volam do servisu a rusim objednany servis.. Citovat
techynal Odesláno 21. duben 2010 Odesláno 21. duben 2010 Doplnal uz niekto aditivum doma? Ide mi o to, ze teraz na diagnostike mi povedali, ze mam minimum aditiva a mal by som si to dat doplnit. Pozeram postup, ktory je tu a myslim, ze by to mohlo ist mozno aj doma, ale videl som tam nejaky stoj, hadicku pre doplnanie atd..., tak by ma zaujimalo kde to zohnat atd... Neplanujem auto prevadzkovat dalsich 120 tis. kilometrov, takze by som tam strekol len tak liter a potom snad vymenim auto. A kedysi davnejsie som cital o tom, ze niekto daval miesto aditiva naftu ci ropu, je to mozne teda? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.