Přejít na obsah

jenda.gregor

Uživatel
  • Počet příspěvků

    26
  • Registrace

Vše od uživatele jenda.gregor

  1. jenda.gregor

    ASR/ESP

    ty tomu asi rozumíš.... můžeš mi poradit kde jí najdu? Hlavní jsem zkontroloval a tam je vše ok. Největší problem je že každý má dia ale nikdo nechce opravovat.
  2. jenda.gregor

    ASR/ESP

    vzdálená přechodná závada,komunikace přes sít CAN s jednotkou BSI. vzdálená přechodná závada,komunikace přes sít CAN s ABS. vzdálená přechodná závada,komunikace přes sít CAN s ESP. vzdálená přechodná závada,komunikace přes sít CAN,neprobíhá komunikace mezi počítačem řízení motoru a ostatními počítači sítě. vzdálená přechodná závada,komunikace přes sít CAN,absence komunikace přes sít CAN.
  3. jenda.gregor

    ASR/ESP

    Tak už mám výpis z dia - může mi někdo pomoc?
  4. jenda.gregor

    ASR/ESP

    to jsem vše seřídil ale občas mi to stejně udělá ikdyž vůbec nešlápnu na pedál.
  5. jenda.gregor

    ASR/ESP

    takže po výměně spínaču se závada opět oběví..... :fnuk:fnuk
  6. jenda.gregor

    ASR/ESP

    Děkuji moc za vaše cenné rady.... dia nic neukázala tak jsem koupil za 153,- brzdový spínač a vše je zatím O.K.
  7. jenda.gregor

    ASR/ESP

    děkuji zkusím to...... akorád mě zaráží že to dělá občas,kdyby třeba když vymetu díru nebo vemu víc zatáčku ale ono nic jen když chce,ještě se zeptám to by museli blbnout i rzdové lampy v zadu?
  8. jenda.gregor

    ASR/ESP

    takže zkusit vyčistit tan brzdový spínač?
  9. jenda.gregor

    ASR/ESP

    byl jsem v peugeotu a tam mi nic konkrétního taky nic neřekli....
  10. jenda.gregor

    ASR/ESP

    v servisu mi nic neřekli. jen něco o CAN lince a BSI
  11. jenda.gregor

    ASR/ESP

    nemáš tip jak se dá zjistit které to může být?
  12. chtěl jsem se zeptat, u 807 se mi rozsvítila porucha ESP/ASR a přestal fungovat tempomat.Po vypnutí a zapnutí klíčku opět bez závad. Nemá někdo s tím zkušenosti? děkuji
  13. a zkusil jsi vyměnit baterku v DO ?
  14. jenda.gregor

    FAP a ADITIVUM

    tak to mám smůlu.... Microsoft Office Document Imaging nemám
  15. jenda.gregor

    aditivum - FAP

    Dík ale nejde mi to po stažení otevřít... v čem to otevřeš?
  16. jenda.gregor

    FAP a ADITIVUM

    ahoj... jde to někomu prosím otevřít? mě se to nepodařilo
  17. jenda.gregor

    aditivum - FAP

    Děkuji za rady spoléhal jsem na to že to jsou odborníci. Už jsem to nechal vypustit ale nevím jaký tip tam příjde. Mám 2,2 hdi - 2003 výroba. Ještě potřebuji vyčisti FAP ale nevím jak a čím jelikož jim to dávat nechci! A jaký je názor na přilévání klasického adetiva při tankování?dnes se nedá pořádně věřit žádné pumpě.
  18. jenda.gregor

    aditivum - FAP

    omlouvám se ale tohle mi řekli v peugeotu.
  19. Tak po dlouhém pátrání když mi řekli v peugeotu cenu cca 5.000kč za aditivum, jsem zjistil neoficiálně od pracovníka servisu že na toto aditivum jezdí 80%nákladáků a sít čerpacích stanic toto již pro ně nabízí Tak stačí s kanystrem zajet a natankovat si a doma si toto aditivum nalít sám. Říkal že jsou dva druhy ale podstata funkčnosti je naprosto stejná!!!!! Pouze se musí na diag a naprogramovat doplnění. A to hlavní na závěr-cena u pumpy je cca 10kč/litr. Já jsem najel na zkoušku 500km a vše v pořádku. [upravil dne 1/4/10 Ferry]
  20. jenda.gregor

    nový FAP

    ahoj... tak už vím jak se dělá za těžké peníze repase fap filtru. Brácha dělá v autoriz.servisu a doma na 807mi ho udělal a super!! stačí jen tech.benzín a do vymontovaného dílu lejte benzín až vám bude ze spodu kapat a pak ho opatrně zapalte. Po vyhoření rozebrat přírubu a zbytek sazí vyklepte a profoukněte vzduchem. Vyzkoušeno a supr!
  21. mám topení webasto a zdá se mi že nechce naskočit tak nevím jestli není špatná svíčka nebo je tam podmínkou nějaký teplotní stupen na sepnutí.
  22. dík za radu už jsem to také zjistil..... poradil mi at ten filtr vyndám proleju ho benzínem a nechám ho vypalit a mělo by to být ok.
  23. jenda.gregor

    ochrana podvozku, postřik

    já to dělal na podzim a je to v pořádku,koupil jsem klasický tlumex v kartuši,vše pořádně očistil a kompletně stříknul celý podvozek + jsem vystříkal dutiny.
  24. diag musím sehnat jelikož v servisu peugeot mě pořád tahají za nos,spíš peníze s peněženky a pořád nic. Jedině mi řeknou tuhle hlášku. jinak mám 2,2 hdi 94kw
  25. ahoj chtěl jsem se zeptat,na 807 mi hlásí chybu \"chyba emisního systému\" neví někdo co stím nebe kde jezávada? dík
×
×
  • Vytvořit...