macik.83 Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 Chci se zeptat, jestli s tim mate nekdo nejakou zkusenost, pripadne jake tipy pouzivate a tak. Co jsem vycetl, tak jen obycejne zabarvene sklo nestaci. Mely by mit jeste nejake polarizacni sklo. Citovat
hudy Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 Mam bud klasicky tmavy, ale polarizacni Oakley a navic pak jeste jedny co maji skla oranzovy /Relax/ ty jsou super do sera, deste nebo kdyz je snih, tak neboli oci! jeste jsou dobry co maji skla dozluta. Citovat
Šalda Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 Kdysi sem používal žlutý, byli to nějaký obyč asi za 400.- ale byli super, do té doby než sem si je rozsedl:fnuk Ale chystám se že si zase takový podobný koupím, byli fajn jak za šera ( třeba v tunelu ) tak i na sluníčku. Citovat
macik.83 Odesláno 21. březen 2010 Autor Odesláno 21. březen 2010 To je prave ono, uajima me co si myslite o tom polarizacnim skle. Nekde pisou, ze na rizeni to je nic moc Citovat
Wenouš Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 Používám polarizovaný a velká spokojenost,zmizí spousta odlesků a odrazů který tě normálně s..ou a znervózňujou Citovat
CNA Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 Ja take doporucuji skla s polarizaci. Na rizeni mam oranzova a naprosta spokojenost. Zostruje je to kontury a odstranuje nezadouci odlesk. Pri delsi jizde nejsou oci tak unavene. Letam s RC modely vrtulniku a tam je to take super. Z osobni zkusenosti mohu doporucit nakup v rybarskych potrebach, kde se daji koupit kvalitni plastove bryle (napriklad pro muskare, atd.) s polarizovanym sklem a triletou zarukou s cenou od 300,- Kc. Ztrata ci poskozeni pak tak neboli. Barva skla se da take zvolit. Martin Citovat
Guest Scratch Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 profi ridici a rybari maji polarizacni Citovat
Wenouš Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 scratch Macik: mrkni sem http://www.relaxworld.eu/cs/ http://www.mereni.com/cs http://www.r2.cz/cs/ Citovat
mr.SM Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 Tak ja mam presne tyhle a maximalni spokojenost. http://www.mereni.com/cs/katalog/sportovni-bryle-mereni-rapid-me010-2-686.html#product-detail Citovat
macik.83 Odesláno 21. březen 2010 Autor Odesláno 21. březen 2010 dik kluci, mlada dela na ocnim, tak mi zkusi jeste zjisit nejaky info v optiku, kupoval bych to nejspis tam, at mam zaruku na uv Citovat
Marlin Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 by mě zajímalo jestly není něco taového i normálně dioptrické. Citovat
kmotrik Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 polarizační brýle jsou asi nejlepší, jedny jsem měl než sem je na vodě ztratil ... když je fungl nová silnice, zaprší a následně vysvitne slunko každý ví že nejde vidět lautr nic .... s polarizačními brýlemi ty odlesky krásně zmizí, nablejskaná palubovka se taky neleskne v čelním skle a nějaký prasátka od skel protijedoucích aut ... nic takového není .... co se týče oranžových nebo žlutých brýlí ... na sníh bych je moc nedoporučoval ... mizí pak hrboly a takových \" drobností \" co dokážou znepříjemnit jízdu na druhou stranu do šera nebo pokud je před bouří ... jsou nekompromisní jenže to abych vozil v kastlíku 4 druhy brýlí, nejlepší volba jsou asi ty polaroidy Citovat
olda Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 Polaroidy jsem si ze zvědavosti pořídil,jsou výborný,ale když si je nasadím,tak nevidím,co je napsáno na display uprostřed auta,jen černý display:myslim Citovat
Wenouš Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 To znamená že máš opravdu polarizovaný brejle to je takový menší mínus Citovat
elton Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 Původně zaslal: Marlin by mě zajímalo jestly není něco taového i normálně dioptrické. Jsou i dioptrické, jinak za tmy a šera jsou výborné skla Blue blocker. Citovat
Mik.e Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 díky za dobré téma, a tipy. Neměl jsem ani páru co dokážou brýle ty odlesky atd. jsou děsný, taky si nějaký pořídim Citovat
309GT Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 Původně zaslal: olda Polaroidy jsem si ze zvědavosti pořídil,jsou výborný,ale když si je nasadím,tak nevidím,co je napsáno na display uprostřed auta,jen černý display:myslim Fakt?To je na prd,chtěl jsem si nějaký koupit,ale v kamionu mám digitální ukazatel rychlosti (jízdy),palubák a navigaci,tak že bych asi nevěděl nic co se děje s autem a kde jsem:myslim Citovat
Edison Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 Polarizační nebrat. Polarizační může (ale nemusí) způsobovat potíže. Sluneční světlo je složené spektrum. Automobilové sklo (jako každý jiný materiál) způsobuje lom světa a to tak, že pro každou vlnovou délku jinak. Polarizační filtry pak způsobí, že toto rozložené světlo, jelikož dopadé na daný filtr pod různými úhly je viditelné. Míra pak závisí na technologii výroby skla (materiálu). Mě se výrazně lépe osvědčily brýle s antireflexní povrchovou úpravou. Jsem obrýlený celý život, tak zkušenosti jsou. Citovat
Ferry Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 jj s polarizacnima brejlema nejsou vetsinou videt udaje (nebo spatne) na displejich a napr. i na GPS navigaci, odlesky zmizi, ale ne 100% vsechny, jeden cas jsem polarizacni mel, ale prestal jsem je vozit. Ted jezdim jen s normalnima slunecnima zabarvenyma do seda Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.