Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Letní pneumatiky  

1. 1. Letní pneumatiky

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Protože reším problém s vibracema auta na zimních gumách a čeká mě nákup letních gum, tak bych nerad šlápnul vedle a rád bych koupil nějake kvalitní tiché gumy.

rozměr letních elektronů je 215/55 R17

Uvažuji o Pirelli P7 215/50 R17 a Michelin Primacy HP stejný rozměr.

Odesláno

Já také něco v tomto rozměru sháním, původně jsem měl P7 a byl jsem spokojen. Kde budeš nakupovat? Ty P7 vychází na cca 3500Kč jedna.

Odesláno
Původně zaslal: MMMMM

Já také něco v tomto rozměru sháním, původně jsem měl P7 a byl jsem spokojen. Kde budeš nakupovat? Ty P7 vychází na cca 3500Kč jedna.

no ja ty P7 našel za 4000kč. ale ještě jsem pořádně nehledal,protože porád nejsem rozhodnutý které koupím

Odesláno

nejlevnější má pneushop.cz, předminulý rok jsem u nich kupoval a ok, ale platba předem.

[upravil dne 18.3.10 MMMMM]

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

doporucil bych jeste Bridgestone Turanza ER300 - tiche, a drzi na silnici jak pribity, i za mokra

Tiez odporucam. Teraz ich budem mat druhu sezonu a ziadny problem.

Odesláno

Ja sa tiež pridám, kúpil som v lete Dunlop SP Sport 01 a zatiaľ spokojný. Najazdil som na nich zatiaľ len 7000 km, takže zodratie posúdiť neviem, sú ako nové. Hlučnosť žiadna v porovnaní so zimnými, na vode som zatiaľ lepšie gumy nemal (mal som aj Michelinky, Pirelli aj Turanzy)

Odesláno

Bridgestone Turanza ER300 92H

teraz v lete pôjdu tretíkrát na auto...skutočne tiché gumy a opotrebovanie takmer nepoznať...(auto jazdí každý deň...a nie málo)

MOŽNO IBA ODPORÚČAŤ

(aj keď sú vyrobené v Poľsku :mrk)

Odesláno

Díky to sem tady četl, ale jestli jezdite s menším tlakem v pneu umyslně (treba 2.4)? po zimně jsou všude díry, nechcu si odrovnat podvozek.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...