Operator Odesláno 24. září 2004 Odesláno 24. září 2004 Ježiš to je nádhera, jen mi nějak hlava nebere ten výtvor na přední kapotě před čelním sklem! To už asi designéři nevěděli, co tam ještě udělat. :bojim:papa Citovat
Medvěd Odesláno 24. září 2004 Odesláno 24. září 2004 Pěkný to je, ale nedokážu se zbavit pocitu, že mi to trochu připomíná TTčko. Jinak rád bych se s tím svezl, ale mít to doma ........... to si umím představit líp uložený prachy. Citovat
Fx Odesláno 24. září 2004 Odesláno 24. září 2004 Mne to tvarama pripomina spis Z3/Z4, no proste takovej kundolep, no... Je to hezky, ale doma bych to taky mit nemusel Citovat
Driver Odesláno 24. září 2004 Odesláno 24. září 2004 TTčko je proti tomuhle pěknej záprtek, ale koupil bych si to asi jenom kdybych nevěděl co s pěnězma Citovat
RALLYMAN Odesláno 24. září 2004 Odesláno 24. září 2004 zvenku to vypadá bombasticky,ten vnitřek se mi ale osobně nelíbý,jinak je to supr. Citovat
Gotrek Odesláno 24. září 2004 Odesláno 24. září 2004 Prostě nádhera. Ale mít to doma, tak nespím, že mi to někdo ukradne. Nebo vozit v kufru chlápka s brokovnicí, který to bude dnem i nocí hlídat... Citovat
Operator Odesláno 24. září 2004 Odesláno 24. září 2004 A má to vůbec nějakej kufr? :D:D Já v tom teda naprosto jasně vidim toho velkýho Meďáka coupe. Neznám to označení - SLR? Hlavně zboku ty žábry! :bojim:papa Citovat
white Odesláno 25. září 2004 Odesláno 25. září 2004 Něco malinko jsem o tom našel na webu a bude to na mých stránkách v novinkách. Už snad brzy poskytnu link. Jinak parádička. Už šetřím...... :D Citovat
Dave_k Odesláno 25. září 2004 Odesláno 25. září 2004 Nádhernej pažoutek. Kabina na zadních kolech = perfektní rozložení váhy. Prostě supersport jak vyšitej. Nevěřím tomu že se to bude vyrábět. Prostě Peugeot chtěl ukázat že to taky umí. Jak koukám na tý točně se opakuje znak jako je na Silouethu. Žeby změna loga, nebo něco spešl pro sportovní odvětví? Citovat
Ventil Odesláno 27. září 2004 Odesláno 27. září 2004 Paraaada... kde ze to rozdavaji ?? Taky bych si jeden kousek vzal Az budu jednou velky a bohaty a nebudu vedet co s penezi, tak si taky neco takoveho poridim:D Citovat
LaHab Odesláno 29. září 2004 Odesláno 29. září 2004 ... právě jsem si stříknul do textilu. Mňamka, ale místo je tam tak na krabičku prezervativů... .. ale vlastně co víc v takovém autě člověk potřebuje, že :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.