Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nechchcem sa opakovat...

Ale v skratke....u mna hydrovahatka necvakaju pokial idem po dialnici alebo proste sa pohybujem a prudiaci vzduch ich staci chladit.

Ak vsak spomalim, cesta v meste, pripadne zastavim a necham motor bezat uz ich nema co chladit - vzduch neprudi a po chvilke zacnu cvakat, to je cele.

[upravil dne 10.3.2010 Y2K]

Odesláno

Je k něčemu výměna jednotlivých hydroštělů, nebo se musí měnit všechny? Stačí případně vyměnit jen v jedné hlavě (u V6)? Dá se na tomhle vůbec aspoň trochu ušetřit? Jestli se to řeší v nějakém jiném vlákně tak se omlouvám, ale nenašel jsem:papa

Odesláno

No mne menili len poskodene...

Ale vytiahli vsetky a tie \"dobre\" ked dali naspat sa posrali.

Parada, keby som to bol vedel predtym dam uz vymenit vsetky.

Teraz to mozem robit zas.

Odesláno

Když už jste u té výměny hydroštelů, tak by nejprve bylo dobré zjistit příčinu. Teď mám v dílně hlavu 2,1TD a na ní je prasklé pouzdro pro hydroštel, což je v hlavě motoru. U toho výměna nepomůže, pouze zavařit nebo nová hlava. Může být taky přidřený ventil, těžko radit takhle od stolu.

Odesláno

Zrovna včera jsem to četl, jakýsi Huml to psal. Že po výměně oleje za Castróla mu po několika desítkách kilometrů začaly cvakat hydroštely a domnívá se, že to bylo výměnou oleje. Ž e ten olej obsahuje jakousi zlatavou přísadu, která ucpává ventilky v hydroštelech. A že to není první případ.

Ale teď jsem hledal taky, ale nemůžu najít. Ale opravdu, nevymýšlím si. Kdybych ten příspěvek našel, samozřejmě ho dám tady.

Ale teď budu od zastánců Castróla odsouzený k smrti, že jim haním olej.

Hlásím, že je to tady http://www.dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=11245&highlight=

[upravil dne 13/3/10 kobr]

Odesláno

hm já si pamatuju ještě z motorek, že Castrol byl spolehlivá cesta k zakarbonovanému motoru... do VW Polo jsme kdysi nalil na doporučení servisu SLX za šílený prachy a klepalo v tom jak ve sterejch hodinách... šlo to ven po 2 tis. Od té doby nee

Odesláno
Původně zaslal: godzila.01

Původně zaslal: foxo

a co myslite, jaky olej je lepsi na hydrostely? Hustejsi alebo ridsi?, 5W alebo 10W ?

No lepší je 10W40..... Prostě hustější olejík no :)

Dej tam ten, který předepsal výrobce motoru nebo auta.

Odesláno
Původně zaslal: kobr

Původně zaslal: godzila.01

Původně zaslal: foxo

a co myslite, jaky olej je lepsi na hydrostely? Hustejsi alebo ridsi?, 5W alebo 10W ?

No lepší je 10W40..... Prostě hustější olejík no :)

Dej tam ten, který předepsal výrobce motoru nebo auta.

Vždycky máš předepsanej a pak máš i alternativu... :) A ne vždy je ideální ten který je předepsaný.... Navíc pokud chceš ztišit hydroštosy řídkej předepsanej olej ti moc nepomůže :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...