martis Odesláno 10. březen 2010 Autor Odesláno 10. březen 2010 nechladia??? asi si taky isty ako ja ked daco bucha,klepe a huci tak ako nema robit tak ti to dost robi nervy Citovat
Y2K Odesláno 10. březen 2010 Odesláno 10. březen 2010 Nechchcem sa opakovat... Ale v skratke....u mna hydrovahatka necvakaju pokial idem po dialnici alebo proste sa pohybujem a prudiaci vzduch ich staci chladit. Ak vsak spomalim, cesta v meste, pripadne zastavim a necham motor bezat uz ich nema co chladit - vzduch neprudi a po chvilke zacnu cvakat, to je cele. [upravil dne 10.3.2010 Y2K] Citovat
rootsky Odesláno 10. březen 2010 Odesláno 10. březen 2010 Je k něčemu výměna jednotlivých hydroštělů, nebo se musí měnit všechny? Stačí případně vyměnit jen v jedné hlavě (u V6)? Dá se na tomhle vůbec aspoň trochu ušetřit? Jestli se to řeší v nějakém jiném vlákně tak se omlouvám, ale nenašel jsem:papa Citovat
pastorek Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 Pri oprave sa bežne menia iba poškodené. Prečo by si menil to čo funguje? Citovat
godzila.01 Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 Jsou taky lidi co chtějí vyměnit všechny,když už se to dělá Ale většinou se mění jen ty co sou poškozený... Citovat
Y2K Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 No mne menili len poskodene... Ale vytiahli vsetky a tie \"dobre\" ked dali naspat sa posrali. Parada, keby som to bol vedel predtym dam uz vymenit vsetky. Teraz to mozem robit zas. Citovat
rootsky Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 Děkuji moc...V průběhu tohoto roku doufám tenhle problém vyřeším:papa Citovat
Y2K Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 Tak drzim palce...mozes sem potom o tom napisat nech sa mozno aj ja trocha poucim Citovat
Luboš.H Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 Když už jste u té výměny hydroštelů, tak by nejprve bylo dobré zjistit příčinu. Teď mám v dílně hlavu 2,1TD a na ní je prasklé pouzdro pro hydroštel, což je v hlavě motoru. U toho výměna nepomůže, pouze zavařit nebo nová hlava. Může být taky přidřený ventil, těžko radit takhle od stolu. Citovat
foxo Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 a co myslite, jaky olej je lepsi na hydrostely? Hustejsi alebo ridsi?, 5W alebo 10W ? Citovat
kobr Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 Určitě ne olej Castrol, viz dieselpowerforum jinak postup při výměně http://www.dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=32339&highlight=zdvih%E1tko [upravil dne 13/3/10 kobr] Citovat
BV406 Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 s tim olejem to rozved, na tom diesel foru jsem to nenasel Citovat
kobr Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 Zrovna včera jsem to četl, jakýsi Huml to psal. Že po výměně oleje za Castróla mu po několika desítkách kilometrů začaly cvakat hydroštely a domnívá se, že to bylo výměnou oleje. Ž e ten olej obsahuje jakousi zlatavou přísadu, která ucpává ventilky v hydroštelech. A že to není první případ. Ale teď jsem hledal taky, ale nemůžu najít. Ale opravdu, nevymýšlím si. Kdybych ten příspěvek našel, samozřejmě ho dám tady. Ale teď budu od zastánců Castróla odsouzený k smrti, že jim haním olej. Hlásím, že je to tady http://www.dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=11245&highlight= [upravil dne 13/3/10 kobr] Citovat
koblih69 Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 hm já si pamatuju ještě z motorek, že Castrol byl spolehlivá cesta k zakarbonovanému motoru... do VW Polo jsme kdysi nalil na doporučení servisu SLX za šílený prachy a klepalo v tom jak ve sterejch hodinách... šlo to ven po 2 tis. Od té doby nee Citovat
godzila.01 Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 Původně zaslal: foxo a co myslite, jaky olej je lepsi na hydrostely? Hustejsi alebo ridsi?, 5W alebo 10W ? No lepší je 10W40..... Prostě hustější olejík no Citovat
shwaara Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 Podle čeho se pozná, který hydroštel je špatný? A co může způsobit, že když se zkontroluje a dá zpět, tak odejde i ten zdravý? Citovat
kobr Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 Původně zaslal: shwaara Podle čeho se pozná, který hydroštel je špatný? A co může způsobit, že když se zkontroluje a dá zpět, tak odejde i ten zdravý? Je to zde http://www.dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=32339&highlight=zdvih%E1tko Citovat
Chepp Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 takze pokdu to chapu... klepou ty hydroistely kdyz jou vadny i kdyz nejsou vadny? mam v tom gulas. Citovat
kobr Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 Původně zaslal: godzila.01 Původně zaslal: foxo a co myslite, jaky olej je lepsi na hydrostely? Hustejsi alebo ridsi?, 5W alebo 10W ? No lepší je 10W40..... Prostě hustější olejík no Dej tam ten, který předepsal výrobce motoru nebo auta. Citovat
godzila.01 Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 Původně zaslal: kobr Původně zaslal: godzila.01 Původně zaslal: foxo a co myslite, jaky olej je lepsi na hydrostely? Hustejsi alebo ridsi?, 5W alebo 10W ? No lepší je 10W40..... Prostě hustější olejík no Dej tam ten, který předepsal výrobce motoru nebo auta. Vždycky máš předepsanej a pak máš i alternativu... A ne vždy je ideální ten který je předepsaný.... Navíc pokud chceš ztišit hydroštosy řídkej předepsanej olej ti moc nepomůže Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.