omegaalfa Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 http://www.zvraceny.cz/video/25258-trosku-zmuchlane-auto Citovat
oddie Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 No ty v... to je dost odvaha, to je o papíry s něčím takovým jet. Taky už jsem párkrát jel s bouraným autem, ale tohle je fakt moc... Citovat
macik.83 Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 To jo, kldykoli mohlo neco odpadnout, ale jinak vtipny Citovat
Ferry Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 tak to je drsny, ale vybavil se dobre - lyzarsky brejle, tepla bunda .. Citovat
oddie Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 Takhle se vozily auta do lakovny, to maj taky policajti rádi... Citovat
kaper Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 To je to Qčkove nové, len mu to nehovorte. :mrk:mrk:mrk:mrk Ale inak dobrá paseka na aute :super:super Citovat
Šalda Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 Ten vypadá jako můj, jen má lehkej tuning:D:D:potlesk Citovat
Šalda Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 Trochu mě to připomělo film: Prázdniny pod psa, taky měli takhle \"lehce\" ťuklý auto:D Citovat
kajvet Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 super videjko...vypadalo to na nějakýho mlaďase Citovat
punkac Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 Původně zaslal: Šalda Trochu mě to připomělo film: Prázdniny pod psa, taky měli takhle \"lehce\" ťuklý auto:D ano, Hrzán trošku tlačil na hadr jinak mě spíš srali ti kluci, co ho předjížděli a nedokončili předjíždění, chápu, že se někdy vrak musí někam přemístit a podval není vždy po ruce, ale díky takovejmhle troubům, co to daj hned na net, může mít řidič zbytečnej problém Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.