VIP3R Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 V sobotu jsem se stal hrdým majitelem 407 SW 2.0 HDI v super stavu, bohužel nějak nefunguje čtení CD v mechanice rádia RT3. Vložím CD, chvíli mechanika šustí, ale nic se nestane - údajně by při čtení měla svítit diodka pod ovládáním hlasitosti, což se neděje. Zkoušel jsem různá pálená i lisovaná CD se stejným výsledkem. Zkoušel už někdo tu mechaniku čistit? Díky za odpovědi Citovat
kajvet Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 vypisuje to nějakou hlášku na barevném displeji? Zkoušel jsi originální hudební CD? Citovat
ace11 Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 lisovaná CD jsou \"většinou\" origoš - Ja bych to viděl na vyčištění mechaniky,jestli nepomůže pak výměna mechaniky... Jinak gratuluji k novému auti....:papa Ber to tak jako já,lepší drobné problémy,než velké,takže držím palce Ahoj Citovat
VIP3R Odesláno 2. březen 2010 Autor Odesláno 2. březen 2010 Hlášku na displeji nehodí žádnou - mělo by to něco ukazovat, když vložím CD a mechanika pracuje? Originální CD (= lisované, jak píše ace11) se chová stejně jako pálené, takže se taky nenačte. Jinak zatím je to jedna ze dvou vad na kráse super autíčka (druhá je špatný motorek ostřikovače čelního skla), jinak všechno funguje jak má... Ťuk, ťuk... Citovat
RadoH8 Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 caute existuje nejake nspecialne cistacie cd na mechaniku RT3?alebo klasicke cd a este naco mam v ponuke video?ved dvd to neprehrava vdaka za radu Citovat
AnotherOne Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 Môžeš použiť bežné čistiace CD. Video prepne externý vstup videa, ale musíš mať vyvedený konektor pre pripojenie napr. dvd prehrávača. Citovat
Přema Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 Původně zaslal: RadoH8 caute existuje nejake nspecialne cistacie cd na mechaniku RT3?alebo klasicke cd a este naco mam v ponuke video?ved dvd to neprehrava vdaka za radu Ve schránce spolujezdce máš zástrčku na 3 cinch a tam když připojíš třeba dvd player, či foták , či cokoliv tak při přepnutí na video se ti to zobrazí na velké obrazovce Citovat
jofo Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 No odporucam vycistit mechaniku pekne rucne. Tie cistiace cd stoja za prd. Ale z mojej skusenosti to tiez moc nepomoze. Neviem co tam davali za smejdy mechaniky, ale co viem tak uz za nova to malo problem s citanim. Da sa ta mechanika zohnat aj na ebay. Za cca 120 euro. Citovat
VIP3R Odesláno 2. březen 2010 Autor Odesláno 2. březen 2010 Ještě se teda zeptám jak to rádio vyndat ven? Sice jsem tu někde už zahlédl návod, ale teď to ani za prase nemůžu najít... Citovat
AnotherOne Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Na boku rádia sú dierky, v nich sú torx skrutky veľkosť 8 alebo 10. Potom sa dá rádio vytiahnuť von. Citovat
jofo Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Presne ako pise another. Len ak si este nikdy necistil alebo nerozoberal cd prehravace, alebo mechaniky tak to daj skor nejakemu kamosovy co to vie. ja len aby si neurval tie ploche foliove vodice. To by uz bolo potom fakt na vymenu. Este niekedy pomoze aj ked jemne potocis ten trimer co je na optike a vratis ho spat. Citovat
VIP3R Odesláno 3. březen 2010 Autor Odesláno 3. březen 2010 Zkusím nejdřív teda čistící CD a pokud nepomůže, zkusím to vyčisti ručně. Pár CD mechanik už jsem čistil, tak to snad zvládnu i tady... Díky za rady Citovat
Dave_k Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Nahoď new autí do podpisu. Jinak ještě jednou gratuluju k autí a ať slouží s co nejméně problémama. Citovat
MatrixChose Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Čistící CD narozdíl kazety je totální nesmysl. Jak by asi fungovalo když cd a optika vůbec nepřijdou do styku? Citovat
Milhaus65 Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Já jsem sháněl a sehnal čistící CD, které má na čtecí straně kartáček 2-3mm vysoké chlupy v délce 2 cm. Dodávají k tomu nějakou vodu, asi líh nebo etyl. TO pravdu utře i čočku. [upravil dne 3/3/10 Milhaus65] Citovat
jofo Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 Cistiace cd je celkom v pohode ak mas mechaniku kde vidis na optiku. vtedy das trosku toho liehu na optiku a ten krtacik by to mal vycistit. Ale ak mas mechaniku kde nevidis na optiku tak ten kartacik otrie len trosku prachu z optiky, ale taky povlak co tam moze byt nevycisti. A mimochodom moc neodporucm cistiace cd ak je nejake noname lebo sa to ku optike chova ako ked z rychliku vystrcis hlavu a narazis na stlp. Citovat
VIP3R Odesláno 5. březen 2010 Autor Odesláno 5. březen 2010 Tak jsem zkusil čistící CD - nedával jsem tomu moc šancí a taky to nijak nepomohlo, podle očekávání. Potom nastala fáze 2 - rozborka RT3, kde jsem se trochu ztratil ale naštěstí jsem našel návod ZDE. Vyndal jsem CD mechaniku - nechtělo se mi moc do její úplné demontáže, tak jsem jen z boku škvírou prostrčil vatovou tyčinku namočenou v lihu a několikrát přejel čočku. Potom jsem zase vše smontoval, vrátil RT3 zpátky do auta a nastal okamžik pravdy... ...a světe div se, najednou čte nejen originál lisovaná CD, ale i pálená s MP3 (i když teda rozdíl v kvalitě je propastný). Paráda! Citovat
jofo Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 No ja vravim vzdy. Nie je nad rucnu pracu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.