f3Rd@ Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 Cau, urcite jste postrehli, ze v posledni dobe se policie zamerila na dodelavane xenony (HID sady). To mi ale kazi muj pekelne dobry plan -taky si jednu sadu poridit. Cili, vite nekdo podle ceho policie posuzuje to jestli jsou origo nebo ne? Maji seznamy aut, nebo to urcuji podle cocek? Mam na aute cocky i ostrikovace, cili na prvni pohled by me stopovat nemeli. Co myslite? P.S.: nazory odpurcu HID sad znam, netreba opakovat. Citovat
Přema Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 Xenonové lampy mají jiný typ homologace než lampy halogenové..... Už sem slyšel že si nechají vypnout motor a znova nastartovat a zapnout světla jestli si světla sami nastaví sklon...... [upravil dne 25-2-10 Přema] Citovat
Marlin Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 jee, po milionté a prvvé, tohel už slýcháám poslední dva roky, že se policie zaměřuje na xenony. Další věc, že ne každý auto nemá samonivelaci svetěl Minimálně co jsou vyrobený před rokem 97 (myslím) to nemusí mít. ¨Já s xenonama jezdím už roka půl, s policií nikdy žádný probléma normálně jsem s tím prošel i technickou. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 Kontrolují to jednoduše, přečtou si homologaci na světle a hned vědí co do toho světla patří No doufám že se policajtům v hlavě tzaky už rozsvítili Xenony a začnou to trochu eliminovat, protože někteří jedinci svítěj fakt dost hustě, ale to nebudu rozepisovat to Ferda piše že už zná Citovat
Ferry Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 je pravda, ze v posledni dobe vim o dost lidech, co zaplatili, vcetne me Ad Marlin taky jsem prosel STK, neboj na kazdeho jednou dojde, momentalne mam zpet zarovky a premyslim o alternative, ktera bude mene napadna. Kazdopadne to chce vyresit napis na svetle, ktery oznacuje homologaci pro halogen, ci pro xenon vybojku, nesmi tam byt napsano HCR, coz jsou svetla pro halogenove zarovky, pro xenon tam musi byt DCR [upravil dne 25/2/10 Ferry] Citovat
Edison Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 Hlavně se to tu po milionté probírá... Podle automatického sklonu to posoudí dost těžko. Hned z několika důvodů. Citovat
Ajdamek Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 Dva dny zpátky dali kámošovi pokutu 500, má to dva roky v O1 face, ale je pravda že osvítí půlku vesnice, když jede. Coupé má čočku tak bych se nebál, tam to neni nijak nápadný. Citovat
Šalda Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 Klidně mě ukamenujte, ale HID do auta prostě nepatří, takže s kontrolama jen souhlasím:aut Taky teď dali kolegovi v práci za HID litr:D Citovat
f3Rd@ Odesláno 25. únor 2010 Autor Odesláno 25. únor 2010 hmm, takze zamaskovat oznaceni na svetle... Citovat
Fr3sh Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 Vykaslat se na nejaky xenony...jestli kvuli svitivosti..koupit zarovky Night breaker a je hotovo..sviti uzasne ale 3/4 lidi to ma kvuli vzhledu... PS: xenony mi nikdy nevadily(dodavany), ale po tom co snima zacali jezdit po Plzni v Golfu jednickovym, Felicie, Favoriti..jsem rad, ze to kontroluji a pokutuji. Chcete xenony? Udeljte to poradne a vse jak ma byt. [upravil dne 25/2/10 Fr3sh] Citovat
Qcko Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 Vie mi niekto vysvetlit preco su vlastne xenony takym trnom v oku? Jazdil som s nimi teraz 10 dni nikto sa nestazoval, aj sme to boli skusat, stretavacky boli este \"prijemnejsie\" ako halogeny, dialkove boli super, samozrejme tymi niekoho osvietit, radost by nemal ... ale nebolo to hrozne, to sa musi nechat... ...ale vymontoval som ich, ked tam nemaju co robit, tak tam niesu:aut Citovat
Ajdamek Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 Původně zaslal: Fr3sh Vykaslat se na nejaky xenony...jestli kvuli svitivosti..koupit zarovky Night breaker a je hotovo..sviti uzasne ale 3/4 lidi to ma kvuli vzhledu... PS: xenony mi nikdy nevadily(dodavany), ale po tom co snima zacali jezdit po Plzni v Golfu jednickovym, Felicie, Favoriti..jsem rad, ze to kontroluji a pokutuji. Chcete xenony? Udeljte to poradne a vse jak ma byt. [upravil dne 25/2/10 Fr3sh] Třeba ve 406ce praskaj žárovky jak na běžícím páse, tak taky důvod navíc dát hidy Citovat
Fr3sh Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 A z jakeho duvodu praskaji? Z duvodu ze se snimi sviti cely den treba? Nebo je to normalni vec u 406?... Citovat
Dave_k Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 2Ajdamek: Co jsem měl sedana r.v.96, tak za celejch 6 let jsem v něm vyměnil 2 žárovky a to byly nějaký ťamanský do modra, který jsem tam namontoval sám. Ty s kterejma jsem to auto koupil tam snad svítí dodnes a to už bude 8let. A to jsem jezdil se světlama i za dne, když to ještě nebylo přikázaný. Před skoro rokem potvrzeno novým majitelem. [upravil dne 25/2/10 Dave_k] Citovat
Ajdamek Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 co já vim prostě když koupíš žárovky za 700 a za 3 měsíce ti rupnou, tak si pak radši koupíš Hidy dave: mě praskali hodně u 2003ky, u starýho modelu mi prdly tak jednou za rok [upravil dne 25/2/10 Ajdamek] Citovat
Fr3sh Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 Pokud praskaji z duvodu ze se snimi sviti cely den. Existuji krabicky za 1100 ktery predelaji denni sviceni tak, ze svitis dalkovejma na 20%...takze zarovky pak nepraskaji Treba je to lepsi reseni. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 Inak co sa tyka toho samotneho stelovania po starte, tu predaval ten chalan Cyber neco taky modul na to ... Tusim stal 3500 CZK ale nevim jiste ... A bolo to i funkcni, ze kdyz si nekdo sadl dozadu tak se to znizilo atd ... A jinak to oznaceni, napr naposled sem hledal na 306 posledny facelift s cirimy svetlami, a to vpredu nemalo napisane ziadnu homogolizaciu, ani vyrobcu, bolo to myslim az na tom plaste ked sa otevre kapota ... Takze nevim jak to ma coupe, mozna by to tam slo nejak dogravirovat alebo co na predek ... [upravil dne 25/2/10 Lubk0] Citovat
Fr3sh Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 Lubko: presne ten dela i krabicky na denni sviceni...ze svitis dalkama na 20%...dela mnoho chtrych a vyuzitelnych veci Zklapeni zrcatek a fakt mnoho veci. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 A k tym nightbreakerom, mam ich tiez, ale i tak to je prd oproti xenonum Citovat
Ajdamek Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 Původně zaslal: Fr3sh Pokud praskaji z duvodu ze se snimi sviti cely den. Existuji krabicky za 1100 ktery predelaji denni sviceni tak, ze svitis dalkovejma na 20%...takze zarovky pak nepraskaji Treba je to lepsi reseni. to ani nevim, že se dělá ale každopádně mít auto bez origo xenonů, tak si tam dám hidy znova Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.