Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: sweetyboy

ozzy ja mel taky nejaky musky na tom sitku od vahy ale nevim jak se tam mohli dostat kdyz je tam ten filtr no:(

už jsem to tu jednou psal, při čištění váhy je nejlépší ji sundat i s víkem filtrboxu (nesundávat váhu samostatně) a hned vyčistit váhu i box--váha jde tím sprejem perfektně a box třeba vysát vysavačem a hadrou vyčistit, zároveň popřípadě vyměnit i vložku filtru--prostě na tom sítku váhy nemá hrubá nečistota co dělat :)

Odesláno

Tak pratele,muj historicky prvni samostatny zasah do motoru je uspesne ukoncen:roker !!

Nakonec jsem pouzil sprej na cisteni elektrickych kontaktu,snad to bude v poradku,zatim jsem to projel jen kousek po meste a parada

:super

Chci vam vsem moc podekovat za inspiraci i navod,nebyt tohoto fora vyhodil bych jiste nehoraznou sumu v nejakem servisu:bojim ...

Takze potkame-li se nekdy v nasi rodne kotline mate u me vsichni pullitr chlazeneho :D

Guest frenky64253
Odesláno

ten pripravok LIQUI MOLY mozem vrele doporucit je to super vec.. da sa to v pohode zohnat v lepsom auto servise. stoji to cca 7-8 e.

Odesláno

Sakra, o vyčistění váhy uvažuji, ač podle mě auto táhne dobře (mám 66 kW, ale váha by měla být stejná ne?). Nicméně nikdo ji nikdy nečistil. Vzducháč jsem měnil nedávno a bylo to na :blicismajlik písek, listí ... samozřejmě byl černý. Našel jsem na něm vyražené dvoujčíslo \"04\" - že by tam byl tak dlouho :bacha takže váha bude asi pořádně zaneřáděná ...

Odesláno
Původně zaslal: frenky64253

ten pripravok LIQUI MOLY mozem vrele doporucit je to super vec.. da sa to v pohode zohnat v lepsom auto servise. stoji to cca 7-8 e.

Souhlasim..vynikajici pripravek.po vycisteni mi pripada moje 406ka jak nachipovana...to jsem si predtim myslel ze tahne celkem slusne ale ted si rikam ze nejelo vubec:super:super:super vrele doporucuju též

Odesláno

prosim poradte, mam benzin 206 s16 mam tam vahu vzduchu? A pokud ne, tak neco co ma stejnou funkci jako vaha vzduchu a dala by se rucne vycistit, aby auto lepe tahlo? Dekuji

• O 2 týdny později...
Odesláno

mám taky asi problém s váhou vduchu , když mu naložím třeba do kopce tak se mě rosvítí kontrolka v palubce je to kontrolka motoru , když se rosvítí v tu chvíly to stratí výkon vubec nejede musím zastavit chcípnout motr a znovu nastartovat a je to v pohodě motor tahne ale kontrolka svítí dál tak tři dny a pak shasne a takhle pořád dokola mužete někdo poradit , nebo jestli máte někdo podobný problém mám motr 2.0 hdi r..v 99 peugeot 406 kombi.

Guest PazoutUL
Odesláno

Tak jsem dnes taky vycistil vahu primo sprejem k tomu urceny..staci nastrikat, jemne steteckem liznout a zase striknout a nechat poradne vyschnout..dělal jsem to CRC air sensor clean..v Elitu ho maj za 200..ted auto zrychluje hezky plynule:-)

Odesláno

muze byt vaha vzduchu spatna i kdyz nehazi chybu na diagnostice?nebo muze mirne snizit vykon kdyz je treba uz stara ale clovek to moc nepozna kdyz ma auto uz nejakou dobu? ale auto i presto tahne bezproblemu a skubani?potrebuju zjistit co muze snizit vozidlu vykon o 8kW. zjistene snizeni z valcove zkusebny

Guest PazoutUL
Odesláno

sweetyboy: možný je všechno, ale jestli to neskube a nic to nehlasi tak by to melo byt v pohode...ale nic neskazis tim kdyz tu vahu vycistis:)...a co se tyka toho snizenyho vykonu tak je to normalni, auto se starim ztraci vykonost, je to jedno k duhymu...

Odesláno

PazoutUL

ja jsem tu vahu uz cistil a bylo i potom znat ze to jede lepe..ja byl pred 4 dnama nechat nachipovat auto a zjisteni bylo ze to ma jen 72kW misto 80kW coz mi moc velikou radost neudelalo. ja si myslel normalne ze ta 406ka je takova lina ale mylil jsem se. po chipu mam 83kW a auto jede jeste lepe ale vysledek muze byt jeste lepsi pokud zjistim co v tom aute ubira tolik kilowat..myslim ze 8kW je dost na auto stare 8,5roku..nevim kde hledat chybu:fnuk:myslim

jinak auto nikdy neskubalo a ani nehazelo zadnou chybu

[upravil dne 29/4/10 sweetyboy]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...