weninger Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 tak zhruba pri -8 mi to zacina spatne startovat,,, skita, kouri jako blazen jako bych mel spatny zhavici svicky,, tak jsem je dal novy a ono je to porad stejny,, na diagnostice mi to naslo ze mam rele zhaveni vysoky prouid,,, mam ho objednany,, myslite ze to muze byt ono??? docela mi to uz sere Citovat
bara Odesláno 14. únor 2010 Odesláno 14. únor 2010 Může i nemusí,v jakém stavu máš trysky?Ale to kouření může být spůsobeno i naftou,tryskama,tlakama ve válcích a spoustou dalších věcí. Citovat
sponny Odesláno 17. únor 2010 Odesláno 17. únor 2010 Ahoj. Mám úplně opačnej problém, ale nikde jsem to tu nenašel. Když mám studenej motor (v zimě i v létě), tak auto chytne v podstatě hned. Ale jakmile startuju teplej motor tak to dlouho točí a když to chytne tak se celý auto otřese. Nemusím startovat třeba na dvakrát ani se nestane, že by to nechytlo, ale točí to dost dlouho a to otřesení na konec je fakt nepříjemný. Čím to může být? Citovat
sponny Odesláno 20. únor 2010 Odesláno 20. únor 2010 Díky za odpověď. Dneska jsem DRV ventyl vyndal a vyčistil. Nic zvláštního na něm vidět nebylo, což zřejmě nemusí znamenat, že je dobrej. Nicméně diagnostika mlčí a vyhodit celkem velký peníze za novej ventyl když nevím jestli je to on mi přijde drahá sranda. Nenapadá někoho ještě něco? Ten teplej start je fakt nepříjemnej a řekl bych, že se to horší. Citovat
zzipCZ Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 DRV zajed na vrakáč a hned tam dej druhej a zkus to jestli se to zlepší pak mužeš koupit novej Citovat
JirkaB Odesláno 16. duben 2010 Odesláno 16. duben 2010 Původně zaslal: sponny Ahoj. Mám úplně opačnej problém, ale nikde jsem to tu nenašel. Když mám studenej motor (v zimě i v létě), tak auto chytne v podstatě hned. Ale jakmile startuju teplej motor tak to dlouho točí a když to chytne tak se celý auto otřese. Nemusím startovat třeba na dvakrát ani se nestane, že by to nechytlo, ale točí to dost dlouho a to otřesení na konec je fakt nepříjemný. Čím to může být? Ten stejný problém mám já na HDI 66kW, studený chytne hned a teplý dlouho točí, začlo mi to v zimě když mi zamrzla nafta a měl jsem odpojený hadice od filtru a otevřený filtr, mohla by za to nějaká nečistota, která by se dostala za filtr? Auto po nastartování jede normálně Citovat
JirkaB Odesláno 16. duben 2010 Odesláno 16. duben 2010 ještě dodávám že jsem do nafty nalil nějakou přísadu proti mrznutí, jestli to nemohlo někde něco rozpustit a přizacpat. Už to máš opravené? čím to bylo? Na co se mám podívat? PS: Mám k dispozici i osciloskop se záznamem, tak můžu změřit průběhy signálů. Citovat
JirkaB Odesláno 4. červen 2010 Odesláno 4. červen 2010 Dnes jsem byl na diagnostice, korekce na vstřikách mám 3 kolem 0 a na posledním válci 1.2-1.4 Je už to mimo toleranci, nebo to tak může být? Bylo to přečtené Vagcomem. Citovat
krtek 2 Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 caute potreboval by som radu ked je vonku okolo 30 stupnov a auto je rozpalene od slnka tak nenastartujem bez pridania plynu,(na studeny start)inak startuje v pohode za vsetkych podmienok na prvu supu je to normalne?alebo co to moze byt sviecky ,snimac teploty nasav vzduchu? Citovat
enikybeniky Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 Mám nebo snad měl jsem to samý, vyměnil jsem ten snímač za jiný, ale ne nový, ale nepomohlo to. Teď jsem vyměnil zelené čidlo teploty chladící kapaliny a vypadá to zatím ok, i když úplně otestovaný to nemám, vždycky byl chvíli stín. Čekám, kdy bude auto stát několik hodit na slunku a pak se uvidí. Ale vidím to slibně. Zkus to. Citovat
krtek 2 Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 diki a ked to odtestujes tak daj vediet Citovat
krtek 2 Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 tak zatial so postriekal kontakty wedeckom na tom cidle (bola tam trochu hrdza )tak uvidim zajtra ked pojdem z prace Citovat
enikybeniky Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 Ještě jsem nechával zároveň s čidlem měnit pro dobrý pocit svíčky, ale myslím si, že tím to nebude. Teď to vypadá fakt dobře, zatím žádný náznak problému. Citovat
krtek 2 Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 no dnes som nastartoval bez plynu na druhy krat takze nove cidlo Citovat
enikybeniky Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 Originál číslo Peugeot je 1920K9, v Kelly Ti ho podle toho najdou. Já kupoval to EPS za 496,- Kč před slevou. Citovat
krtek 2 Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 v kelly maju dva no ktory to je poradte http://obchod.autokelly.sk/detail.aspx?PrimaryCode=EPS%201.830.148&Sender=Catalog&CatalogPath=EPS%201.830.148 alebo http://obchod.autokelly.sk/detail.aspx?PrimaryCode=EPS%201.830.148&Sender=Catalog&CatalogPath=EPS%201.830.148 Citovat
krtek 2 Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 sory ten druhy http://obchod.autokelly.sk/detail.aspx?PrimaryCode=EPS%201.830.308&Sender=Catalog&CatalogPath=EPS%201.830.308 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.