MotoMoto Odesláno 9. únor 2010 Autor Odesláno 9. únor 2010 A tyhle znáte: Brzdové destičky od jednoho z předních prodejců v BRD zaruka kvality. značka Hexen BRZDOVE DESTICKY HEXEN DBS 2061KVALITA MADE IN GERMANY Desticky jsou s ochranou znamkou certifikatem od TUV ,neobsahuji asbest , Perfektni vlastnosti cose tyce zateze a teplot .Splnuji vsechny pozadavky automobilovych Vyrobcu .Kvalita za neprekonatelnou cenu . ***ZNAČKOVE ZBOŽÍ*** -BRZDOVE DESTIČKY /ZADNÍ NÁPRAVA / SADA OBSAHUJE 4 KUSY KOMPLETNÍ (Orginalnifoto) ***Nove*** Pro vaší kontrolu čisla konkurentů WVA: 20961 FERODO: FDB541 ICER: 180789 LUCAS: GDB1121 hEXEN: DBS2061 Bremssystem: TRW Citovat
Petis136 Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 daval jsem BENDIX -přední kotouče a desky a dozadu jen desky.S prací 7400,- Citovat
plaz Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 hele jako ridic f 1 nebudes tak tam dej neco za rozumnou cenu demontaz a montaz je jednoducha jen nez to sundas tak radne roztahni valecek at se ti tam vejde nove oblozeni Citovat
jeschke Odesláno 13. únor 2010 Odesláno 13. únor 2010 mrkni na http://katalog.haspa.cz/ docela dobrý ceny Citovat
Milan+ Odesláno 18. červenec 2010 Odesláno 18. červenec 2010 Jsem koukal tady na ten odkaz Haspa a je tam slušná cena za celý komplet od A.B.S,máte s tím někdo zkušenost? Já je měl na osobáku a tam to bylo v pohodě. Citovat
godzila.01 Odesláno 18. červenec 2010 Odesláno 18. červenec 2010 Osobně to neznám... osobně mám radši zimmermann,ATE,BOSCH.... Citovat
Milan+ Odesláno 18. červenec 2010 Odesláno 18. červenec 2010 No ono z ty fabriky lezou i kotouče pro Brembo,takže asi tak a třebas u nás ve fabrice se dělají komponenty brzd pro Renault,Peugeot,Nisan,BMW,Mercedes a vše pochází ze slévarny ve Španělsku,takže vyhazovat kačky jen za balení se mi nechce.Nemluvě o tom,že ty vrtané rádi praskaj a s drážkama to docela žere desky,ale je tam zase lepší nastup brzd o tom žádná. [upravil dne 18/7/10 Milan+] Citovat
Sagic Odesláno 18. červenec 2010 Odesláno 18. červenec 2010 Mně dávaly desky na předek a bylo mi doporučeno ATE, že s ním mají nejlepší zkušenost když zůstávají kotouče. Citovat
godzila.01 Odesláno 18. červenec 2010 Odesláno 18. červenec 2010 Třebas zimmermann se vyrábí pouze v německu a v té nejvyžší kvalitě co se dá mimo originál koupit. Ceny na běžná auta u nich nejsou zase nějaké přehnané... Každopádně platíš u nich za značku,ale rozhodně i za kvalitu, z výroby mají povrchovou úpravu proti kotozi,takže jsou šedý,ale prostě to nerezne... Citovat
Igor Odesláno 18. červenec 2010 Odesláno 18. červenec 2010 já měnil před 10tis km přední i zadní kotouče a desky (origo PSA) a teď mi říkali při kontrole, že jsou již na 40-50% sjeté, navíc od počátku pískají (pořád i teď), a to nejezdím brzda plyn (spíše brzdím motorem) takže 20tis na origo mi připadá málo, budu brzo taky koukat na alternativy... Citovat
Milan+ Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 Tak budu dávat dopředu kotouče nové,dozadu nové desky a budu přetáčet kotouče,jak je to s nářadím,jaké klíče si na to mám nachystat,než se do toho pustím,každý říká něco jiného,je tam klasika 6hr nebo torxy? Citovat
bajza206 SW Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 na sundání kotoučů ti stačí stranová desítka (možná 13ka nejsem si jistej) Citovat
Milan+ Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 Ale budou muset dolů i držáky třmenů si myslím,nebo ne? Citovat
bajza206 SW Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 dolu je dávat nemusíš stačí odšroubovat spodní šroub a třmen odklopit nahoru myslim že je to 15ka Citovat
Milan+ Odesláno 10. září 2010 Odesláno 10. září 2010 Tak je to tam,předek nové kotouče a desky,zadek desky a ani nebylo potřeba kotouče přetáčet,kdo to bude dělat je tam potřeba na předek klíče 12 na kotouče a 19 na třmeny a na zadek ještě T 55 na třmeny a 13 a 15 na vodící tyčky třmenu. Citovat
JirkaBe Odesláno 27. říjen 2011 Odesláno 27. říjen 2011 Dnes jsem provedl výměnu zadních destiček. Předchozí destičky sjeté totál. Nové jsou od ATE tak snad vydrží. Trochu mi dal zabrat jeden třmen - páka ruční brzdy byla na něm slušně zatuhlá - pomohlo WD a postupně se to rozhejbalo. Jo a brzdový písty jsou šroubovací - původně jsem ho zkoušel zatlačit silou, pak ještě větší silou ale naštěstí mi to došlo a zatočil jsem ho zpět. Takže bacha na to. Citovat
Lionek Odesláno 28. říjen 2011 Odesláno 28. říjen 2011 Já jsem dával asi před měsícem Ferodo na předek i zadek. Zatím spokojenost. Zadní pístky jsou potřeba současně stlačovat a šroubovat. Já jsem při výměně měnil i prachovky. Citovat
bouki Odesláno 30. říjen 2011 Odesláno 30. říjen 2011 chci se vás zeptat, přibližně po kolika km jste měnili přední kotouče? Citovat
martinikus Odesláno 25. březen 2016 Odesláno 25. březen 2016 Tak dneska jsem poprvé v životě pohořel při výměně zadních destiček - nepodařilo se mi zatlačit (zašroubovat) zadní pístek. Podobný systém byl na mondeu, tam jsem to dělal 2x, předtím na focusu, civicu... Přitom všechno ostatní (odpojení ručky, povolení třmenů, zatlačení předních pístků atd.) s čím jsem se dřív na jiných autech vztekal, tak tady jde krásně, ale ten zadní pístek mě dostal... Čím jste ho šroubovali a současně tlačili? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.