Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no tak jsem se dival na ten vir, a souhlasim s kurtem že by to chtělo lepší nadpis, ale stanovisko MirasCC mi přijde zvláštní, když to zamyká s tím že toto forum je o autech a ne o virech to rovnou zamknout skoro všecko v pokecu...

no a jestli namýtne že se upsal... to se sice muže stát každému ale jednou je povolanej, tak by se měl trošku hlídat...

Odesláno

ad tema počasí apod , je rozdil pokud tema roste nekolik mesicu ,nebo nekolik tydnu ,nerikam že sem nadsenej s techto temat ale vem si kolik bych tady stravil času kdybych se v tom všem zpetne hrabal mazal apod, uz to vidim temata mizi mi prispevky proc me mazete apod .

kaufland patri do pokecu to bez debat , ad vir bylo receno ze zamykat se to nemuselo , ale taky muzuu rict za sebe ze me max stve linkovani servru novinek.cz apod , resp komplet sradicky,flash a pod vcetne nehod apod,

vtipy by se taky mohli promazat pochybuju ze to nekdo cte od zacatku .

edit :upraven

[upravil dne 5/2/10 Pe.Tr]

Odesláno

Ja osobne, nevim jak mate cas, nevidim do vas nevim o tom!!! Bych si sednul a promazal to cely...hold zmizi prispevky u nekoho, se nezblazni. Treba by to behalo pak o mnoho lip.

Odesláno

jednou za cas se mazeou stare inzeraty v inzerci , to mas videt kolik je pak povyku že měl o tisic prispevku vic, pritom same připitomněle ot k inzeratum , teda většinou.

Odesláno

clovek ktery toto napise, tady neni od toho aby enkomu pomahal a zalezi mu asi vic na tom kolik ma vlevo hvezdicek jak general. Ja jsem tu od toho aby mi nekdo pomohl a ja jemu. je mi jedno co mam u profilu, ale asi jsou i jini :)

Odesláno

Fr3sh - a kolik času bys asi promazáním tak rozsáhlého fóra strávil???

Všichni moderátoři svou činnost dělají bokem (tzn. že mají svou práci, své rodiny, své koníčky, ...) a na promazání těch tisícovek příspěvků by potřebovali všichni několikatýdenní dovolenou a jen mazat a mazat - a stejně by se řvalo, že \"šperk na krk\" byl přece nosné téma, zatímco nákup v Kauflandu nikdo nečetl ...

Odesláno

Moderátoři jsou jen lidé, a jako takoví vždy budou rozhodovat do určité míry subjektivně, ať již budou pravidla sebepřesnější. Všechno přesně popsat prostě nejde, a vždy se bude to posuzování trochu lišit. Komu se to nelíbí, ať si.... a mimochodem, na moderátory tu byl konkurs, nejsou to žádní vyvolení, mohli jste jimi klidně být taky - jenže to je opět o tom, že to znamená nějakou práci, že.

A jen tak mimochodem buďte rádi že nejsem moderátor já, řádil bych jak černá ruka :P

Odesláno

Na foru je několik skupin různých zájmů, a měli by se mezi sebou respektovat, vždyť když nechceš číst starý počasí, nebo kaufland tak ho nečti, já taky nečtu třeba některá temata která mi nesedí, a taky nenadávám že by tady neměli bejt

[upravil dne 5/2/10 Radek Hurvajz]

Odesláno

MEDVED: Rikam ze do toho nevidim, Staci napsat jen ten druhej odstavec a nepsat to nadtim co jsi napsal ne? Normalni vysvetleni, nejsem idiot abych to enchapal. Jen to staci vysvetlit, to je to o co mi de a konecne toho pomlau tady dosahuju. Vysvetlit proc a jak.

[upravil dne 5/2/10 Fr3sh]

Odesláno

ad vir: to tema bylo jeste o level vys, nez temata zbytecna (pocasi, fotky, ...), a to na urovni hoax mailu \'preposli varovani vsem znamym\', coz jsem taky pochopil z posledniho prispevku jako primarni duvod zamceni.

ad mirasCC: osobne se stavim na jeho stranu, bo ac muzou jeho postoje vyznivat chvilema dost arogantne, tak tu je nekdy trochu realistictejsi pohled neni od veci (viz. tazeni proti megacitacim citaci apod)

Odesláno

Spíš jde o ten ne a ne a ne stejný metr pro všechny!

Například zu bylo téma kde někdo prodával auto a jak již tady bejvá zvykem každej vocas k tomu píše plky o ničem a z cesty, tyto plky byly ale promazány aby vlákno nebylo zasraný. Je snad onenen člen nadčlen že má takový privilegia? protože pokud ne tak proč se nepromazávají takový blbý hemzy i jiným?

Nechápu že zrovna ty to tady píšeš!! Přidávám citaci z tvého zrušeného vlákna kde si nevydejchal téma o ceně!!

Miras:

\"Btw: Kdyby si chtěl v inzerci nerušeně pokračovat, stačí dát echo, promažu off topic a zase odemknu, no problemo ;) \"

[upravil dne 6/2/2010 Béďa]

Odesláno

Ja se ale nestavim proti vsemu a souhlasim i stim co tu ted pisete, primo ted na tehle strance. Mel jsem napsat co se mi nelibi a resit. Udelal jsem to a konecne ted dostavam nejake VYSVETLENI k mym vecem. To je cely co jsem chtel. Popravde forum me nezabije a ja se kvuli nemu taky nezabiju kdybych mel odejit. Ale ja jsem tu spokojenej, jen sem napsal co se mi nelibi.

Odesláno
Původně zaslal: BOSSCZ

Například zu bylo téma kde někdo prodával auto a jak již tady bejvá zvykem každej vocas k tomu píše plky o ničem a z cesty, tyto plky byly ale promazány aby vlákno nebylo zasraný. Je snad onenen člen nadčlen že má takový privilegia? protože pokud ne tak proč se nepromazávají takový blbý hemzy i jiným?

[upravil dne 5/2/10 BOSSCZ]

Jde o to že nemužeme číst všechny inzeráty jestli v nich někdo nekecá nesmysly, takže se čístí inzerát většinou na požádání zakladatele, muže si o to napsat každej, inzerát se vyčistí tak aby v něm zbylo jen to podstatné
Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Původně zaslal: BOSSCZ

[upravil dne 5/2/10 BOSSCZ]

Jde o to že nemužeme číst všechny inzeráty jestli v nich někdo nekecá nesmysly, takže se čístí inzerát většinou na požádání zakladatele, muže si o to napsat každej, inzerát se vyčistí tak aby v něm zbylo jen to podstatné

Ok díky za vysvětlení:) spokojenost

Odesláno

BOSSCZ: co si vybavuji tak když oto dotyčny požadal tak se mu vyhovělo tuto možnost má každy, každopadně mohu s klidem říct že již od puli ledna se připravuje inovace bazaru apravidel jako takovych pro bazar resp inzerci.

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

BOSSCZ: co si vybavuji tak když oto dotyčny požadal tak se mu vyhovělo tuto možnost má každy, každopadně mohu s klidem říct že již od puli ledna se připravuje inovace bazaru apravidel jako takovych pro bazar resp inzerci.

předpokládám že směrem inovace bude zpoplatnění :)

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Radek byl rychlejší , jen doplním tlačítko report máš i ve svých inzercích BOSSCZi , to je blbé oslovení , sorry.

to jo no tos měl radši napsat Karle:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...