vendelinek Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 vono mi to nějak zamrzlo,a nejde mi kliknout včéra mi to šlo normálně Citovat
Péťa Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 Já tedy ze zásady nehlasuji, neboť s tím nesouhlasím. To už tady párkrát bylo, klikaní do různých soutěží. Není to fér. Kdybych už se chtěl zúčastnit, tak si najdu vzkaz, který se mi líbí formulací, originalitou apod. Ne jen \"suché konstatování\". Ale nechápu, proč mi to píše \"Dnes jsi již hlasoval/a. Půjde to zase až zítra.\" To vypadá, že tam mají nějakou chybu. Mám svoji nesdílenou IP. Citovat
MatrixArwen Odesláno 6. únor 2010 Autor Odesláno 6. únor 2010 vendi. stejskal: to nevím proč?:/ Peta: nenutím tě:-) najdi ten, který se ti líbí víc a hlasuj.-) to ti zakázat nemůžu, nakázat, aby jsi hlasoval taky ne.-) takže no problem.-) Citovat
309GT Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 Původně zaslal: MatrixChose Máš ho tam. Občas... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
MatrixArwen Odesláno 6. únor 2010 Autor Odesláno 6. únor 2010 nj matrix má zase úspěch a potlesk:D Citovat
foxo Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 to co je za for? Mne to napisalo, ze dnes sem uz hlasoval, ale dnes sem este nehlasoval, leda tak vcera podvecer... Citovat
Šalda Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 Opět jsem Ti ho tam dal:D:aut 96 hlasů a 7. místo:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.