Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Ako vypnem automatické otváranie bočných spatných zrkadiel?

Recommended Posts

Odesláno

Keď to chceš vypnúť nastálo tak len cez diagnostiku ako píšu ostatný. A z akého dôvodu to chceš vypnúť, predpokladám že teraz v zimnom období sa bojíš že by mohli primrznúť a poškodiť sa pri odomykaní auta a následnom odklápaní zrkadiel. Ja to robím týmto spôsobom.

Ten ovládač ktorým prepínaš medzi spätnými zrkadlami dám do stredovej polohy a predtým ako opúšťam vozidlo potiahnem za ten ovládač smerom dozadu a zrkadlá sa sklopia, vysadnem uzamknem diaľkovým na kľúči. Pri odomykaní my potom odomkne dvere a spätné zrkadlá zostanú sklopené, ak by bolo niečo zamrznuté tak to vopred očistím a následne potiahnem za ten ovládač, spätné zrkadlá sa vyklopia. Robím to len cez zimu.

Dúfam že som ti pomohol.

PS: Známemu na novej Oktávke niekto pri zlom parkovaní odlomil spätné nie je to lacná záležitosť a odvtedy má aktivované sklápanie.

Odesláno

Už se to tu řešilo a myslím,že nikdo z nás neměl problém se zamrznutými zrcátky.

Já už jedu třetí zimu a ani jednou mi to nezamrzlo.

Odesláno

Mě jednou ale po očištění a znovu zamčení a odemčení vše najelo jak má a vše funguje.....neřeším to......podle mě je tam nějaká pojistka bo sem ani u toho zamrzlého zrcátka neslyšel že by motorek tlačil

Odesláno

407 mám prvú zimu zatiaľ to nezamrzlo ani mne ale dosť ľudí sa toho obáva a písal som to kvôli tomu že prečo chce culdo deaktivovať tie zrkadlá.

Odesláno

Ano zdá se že tahle část na autě je kupodivu spolehlivá.Je zajímavý že když dokážou aby takováhle blbost fungovala bezchybně proč neudělaj pořádně jiný věci.

Odesláno

Mně se to párkrát stalo - jednou i při zavírání (bylo zamrzlé z jízdy) - ale vždy v pohodě. Odemkni, očisti, zamkni. Easy :))

Kawa - co máš přesně na mysli?

Odesláno

Nomi se to stalo nedávno, jenže to sem blbec jel na myčku při -10. Kousky ledu jsem celkem lehce vyskrabal, zapnul vypnul a bylo to v pohodě. Btw jak se zapíná vyhřívání zrcátek? Zkoušel jsem přední i zadní okno a celkem bez úspěchu, i když asi po půl hodině jízdy to nějak samo odmrzlo:myslim. Jsou vyhřívané i trysky ostřikovače? Nechal jsem to bublat na volnoběh a rozmrazoval okna a kolem jedné trysky se rozmrazil led na kapotě, ale kolem druhé ne, tak jestli to byla náhoda nebo co.

Odesláno

Taky se mi stalo že mi jedno zrcátko zamrzlo, při odemknutí zůstalo sklopené tak jsem ho narovnal ručně a vše bez problémů fungovalo dál. Je tam pojistka proti tomu, stejně jako když si zrcátko sklopíš ručně tak to taky nejde přes zuby a funguje to i obráceně.

Odesláno

Ahoj,když je tady řeč o zpětných zrcátkách....levé zrcátko mám volné a nevím,co s tím. Kryt z něho jde sundat,ale žádný šroub na dotažení jsem tam neviděl.Dá se to nějak dotáhnout nebo to je už vyběhaný?Při jízdě se chvěje.Dik

Odesláno
Původně zaslal: francis

Ahoj,když je tady řeč o zpětných zrcátkách....levé zrcátko mám volné a nevím,co s tím. Kryt z něho jde sundat,ale žádný šroub na dotažení jsem tam neviděl.Dá se to nějak dotáhnout nebo to je už vyběhaný?Při jízdě se chvěje.Dik

Chvěje se v kloubu nebo celé????? Jestli celé tak přes tapecirung dveří(dolů)......ale bez trošku speciální goly to neutáhneš......

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...