Přejít na obsah

francis

Uživatel
  • Počet příspěvků

    119
  • Registrace

Vše od uživatele francis

  1. francis

    2.0 HDI - závada motoru

    ahoj,čtu vaše názory na poruchu motoru,kterou mám i já.Jen,že mě motor táhne,jako by se nic nedělo.Nechcípá,reaguje na plyn,jde krásně za plynem,nezvýšila se mi spotřeba.V sevisu nic nenašli,jen,že to hlásí předehřev vzduchu za výměníkem.Zkontrolovali el.spojky,kabely a nikde nic.Poradili,že mám počkat,jestli se někde neobjeví něco jiného, co by s tím souviselo.Dobrá to rada.
  2. francis

    nouzový režim

    Děkuji za radu. Je zajimavé, že se výkon motoru nijak nezměnil. Motor klape plynule, nekucka se.
  3. omlouvám se, pokud to už tady někde je, já jsem to nenašel. prosím o radu. Na displeji se mi objevila hláška \"Engine fault:Repair needed\" - motor chyba,nutná oprava. Byl jsem v servisu a tam mi řekli, že se jim na pc objevila závada chyba vzduchu za výměníkem. Neměl jste někdo tento problém a jak jste ho vyřešili? Děkuji za pomoc. Mám 2.0 HDI, rok 2005
  4. francis

    problem s kurenim

    Tak radíš do servisu?
  5. francis

    problem s kurenim

    Jak to dlouho trvá vyndat přístrojovku a zvládne to laik?
  6. Prosím tě, dal jsem sem dotaz ohledně topení. Nějak mi nejde pravá strana(spolujezdce).Nefouká mi a četl jsem tady, že by to mohla dělat klapka, ale musí se sundat přístrojovka. Může to být, nemáš s tím zkušenosti?
  7. Ahoj Přemo, jak žiješ? Nevím, jestli si na mě pamatuješ, jsem z Milovic okr. Nymburk a musím říci, že jsi mi několikrát dobře poradil.
  8. Mám sedana, bez hágusů.
  9. Ahoj, můžeš mi poradit, kde seženu stř.nosič a za tu cenu? Mám 407 2005, kolíčky ve střeše. Dík.
  10. francis

    problem s kurenim

    Ahoj, též mám problém s topením, ale na pravé straně. Předtím jsem při vypnutí motoru slyšel, jak dobíhá topení a teď nic, navíc nefouká vzduch z mřížky. Má někdo zkušenost a návod co se porouchalo a jak to opravit? Koukal jsem i do minulosti a tam se mluví o klapce a sundání přístrojovky. Dá se to sundat laickým postupem? Dík za pomoc.:roll
  11. francis

    traktor

    Ahoj, měl jsem ten samý problém, kdy jsem si v autě připadal, jako když sedím v traktoru.Na volnoběh to byl rachot a při 2000 ot to trochu utichlo. Řešil jsem to tady taky a u mě byla závada setrvačník. Když ho vyndali v servisu, tak vnitřní kolíčky byly totálně vydřené a vnitřní talíř byl o 1 cm utopený. K tomu kolísání otáček - podívej se na hadičky, co vedou k el.ventilům. Jsou plastové a na konci asi 5 cm gumy. Může být prasklá a přisává vzduch.
  12. francis

    Startér

    Ahoj, děkuji Vám všem za zájem. Dnes jsem rozebral startér, vyčistil komutátor, uhlíky a rozebral cívku. V cívce byl napálený měděný můstek, tak jsem ho otočil a zatím motor naskočil při každém otočení klíčku. Kdo má stejný problém, tak věřte, že z 99% to dělá cívka. S trochou šikovnosti se nechá rozpertlovat, odletovat konce cívky a rozebrat. Kdo se chce do toho pustit, tak držím palce a jde to. Investice nulová, jen tři hodinky práce.
  13. francis

    Startér

    Prosím, poradí mi někdo? Dík.
  14. francis

    Startér

    Já má startér dobrý,jen cívka.
  15. Ahoj,nemáte někdo přehled o cenách ND na startér Valeo? Potřeboval bych cívku. 10 x nastartuji a pak 5 x se ozve jen cvaknutí. Četl jsem tady hodně, ale každý měl jiný problém.Chtěl bych zkusit nejdřív vyměnit cívku,ale nevím cenu. Dík.
  16. francis

    Spojka na 407 2.0 HDI

    Od té firmy je druhovýroba?Jinak ti děkuji za nabídku.
  17. francis

    Spojka na 407 2.0 HDI

    nemáš prosím náhodou nějaký dobrý typ? Dík.
  18. francis

    Spojka na 407 2.0 HDI

    To je celá sada, tedy myslím lamelu, ložisko, setrvák dvouhmotový?
  19. francis

    Spojka na 407 2.0 HDI

    LuK [415022510] - Setrvačník do kontrolního čísla..: 11109 12 855,47 Kč,- našel jsem na netu tenhle typ a nevím, jestli to je ono. Mě na autě začalo drnčení a při sešlápnutí spojky to přestane. Podle všeho to vypadá na vyhřáté pružiny.
  20. francis

    Spojka na 407 2.0 HDI

    Nevíš náhodou ceny?
  21. francis

    Spojka na 407 2.0 HDI

    VF36DRHRH21249632. Dík.
  22. Ahoj, může mi někdo prosím zjistit podle VIN cod dvouhmotového setrvačníků nebo celé sady spojky a na kolik přijde výměna v materálu. Dík moc.
  23. francis

    problem so spojkou

    Jste prosím někdo na příjmu, kdo by mi mohl poradit?
  24. francis

    problem so spojkou

    Ahoj, prosím o radu. Z motorové části se ozývá něco jako drčení, ale zatím jsem nenašel žádný uvolnění plech. Chvílemi mám pocit, že to jde od spojky, ale ta zabírá normálně. Někde tady jsem četl, že jsou tam uvnitř nějaké pružiny na setrváku. Má s tím někdo nějaké zkušenosti a může mi poradit? Je to na výměnu nebo to je normální? Mám 407 2.0 HDI, 100 kW. Dík.
×
×
  • Vytvořit...