Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jenom takový poznatek co se týká žárovek Osram.Včera jsem si koupil žárovky Osram Cool Blue H4, podle názvu ale nečekejte modrý světlo. Svítí teda o poznání líp než klasický, světlo z nich je takový jasnější a spíš bílý. Cena jedný žárovky byla 220,- :(, ale rozdíl oproti obyčejný žárovce je vidět.

Odesláno

taky jsem je měl H1 cca 0,5-1rok v dálkovejch, ještě mi tu leží kdyby někdo chtěl, vyměnil jsem je za H4+H1 silverstár +50% svítivost (tam je poznat sakra rozdíl), jinak máš pravdu světlo je bílé, jen v zimě na sněhu je to trošičku domodra ale jinak dělají hezky modrou parabolu:D

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Já byl V renocaru v Olomouci a čéče..nabízeli mi tam žárovky H4, taky něco Blue a že je na to 5 let záruka.Nevím jak se to uplatňuje, ale ta \"ženská\" co tam dělá tak mi řekla, že když Ti ta žárovka rupne, tak Ti dají novou.Stály 500kč 2kusy.Takže jsem to pochopil tak, že do smrti máš žárovky.Za 500 se to hodí.:papa

Odesláno

Já původně myslel, že vyhodí tu ženskou, ale ona už je tam tak 2 roky a pořád to samý.Dy? ona ti je schopná prodat na 106 disky s pěti dírama......tak bu´d je vynikající obchodník, nebo nemá šajn.Já se přikláním k té druhé verzi.To je jako kdybych já prodával spodní prádlo pro baby.......ale tam by se mi asi líbilo.:D

Odesláno

Ja mam CoolBlue v potkavacich a Silvestar v dalkovych uz asi rok a mozna pul, svitim celorocne a zatim drzi, klep klep klep :D

Odesláno

mam silvestar 60%(nebo 50%) svitivost H7 jak potkavaci tak i dalkove mam je ale pouze 3 mesice, tak uvidime, ale co jsem mel na 205 H4 stejneho vyrobce + 60%, tak ty vydrzely rok a porad sviti

Odesláno
Napsán autorem Hadra

Já původně myslel, že vyhodí tu ženskou, ale ona už je tam tak 2 roky a pořád to samý.Dy? ona ti je schopná prodat na 106 disky s pěti dírama......tak bu´d je vynikající obchodník, nebo nemá šajn.Já se přikláním k té druhé verzi.To je jako kdybych já prodával spodní prádlo pro baby.......ale tam by se mi asi líbilo.:D

Ale ne, madam, ta podprsenka vám není malá, ukažte, já vám je do ní nacpu... Tak nějak? :D

Odesláno

Cool Blue: cca 0,5 roku v 205 pak jsem je přendal do CIVICU a tam taky tak 0,5 ruku a pak jsem je prodal i s autem takže nevim

Silver star: zatím ve felicii 0,5 roku a OK

Odesláno
Napsán autorem Driver

:( Tak jak psal lexa odešli cca po pěti měsících s týdením odstupem obě. Takže zkusím nějakou jinou značku.

[Editován dne 12/1/05 Driver]

tak je zkus napřed reklamovat. mk:papa

Odesláno

No nevím jak bych uspěl s reklamací žárovek po půl roce, už jste to někdo zkoušel? A za druhý jak už tu někdo psal, paragon jsem už určiě založil do odpadkovýho archívu...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...