Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

prosím kde se daji udelat rozvody za cenu a na pockani jak ma uvedeno uzivatel pp205 <( forum-ceny rozvodů?)> bydlim v praze a bohuzel nejsem schopen se s nim domluvit a rekl bych ze mi jde nejaky podivny pazvuk od motoru.nerad bych aby se mi rozvody potkaly. cena muze byt klidne o trochu vyssi ale tak nejak na priblizne urovni:-) dekuji

Odesláno

v Humpolci v peugeotu je to v pohode, jsem s nima taky spokojen, zkus jim zavolat a reknou ti pribliznou kalkulaci, rozvody na moji 406 na 1,8 16V byli schopni udelat za nejakou pausalni cenu 3500 i s origo materialem ( cca 2 roky zpatky, co jsem je tam nechaval delat)

Odesláno

Neřeknu ti cenu na tvoje auto, ale mně 3.0 V6 udělali i se servisní prohlídkou auta a preventivní diagnostikou za 15.800,--. Kdo ví, o čem jsou rozvody na tomhle motoru, potvrdí ti, že cena je velice slušná a je použitý origo materiál.

Jejich přístup je velice přívětivý, své práci rozumí a je velkou výhodou, že na auta starší roku výroby 2004 tuším, účtují za hodinu práce vč. DPH 300,--, což neúčtuje ani leckterý \"garážista\". Takže zavolej a uvidíš..., teda uslyšíš. ;)

Odesláno

jj s tou cenou prace musim souhlasit, taky mi pocitali takhle strasne malo ( mam 406 r.v. 95 a i u 106 r.v. 98 mi pocitali stejne) a pritom makaj kvalitne

Vetsinu servisu si sice stejne delam doma sam, ale kdyz potrebuju neco slozitejsiho, nebo neco, na co bych si musel pujcovat spesl naradi a nebo se mi do toho proste nechce, tak jedu do Humpolce do Peugeotu

BTW 15,8 za rozvody na 3.0V6 je fakt slusna cena

[upravil dne 10/2/10 Ferry]

Odesláno

to ferry: sháněl jsem se po rozvodech skoro rok a nikdo nebyl lepší. Když odečteš cca 1.000,-- Kč za dia a tu prohlídku, tak se vešli do 15ti. To se povedlo málokomu z neznačkovejch, kteří sháněli materiál kdovíkde a hlavně to většinou nikdy nedělali.

Nepiš \"takhle strašně málo\" než si to přečtou a zdražej. Musíme tvrdit, že je to korektní cena a všude je chválit.;)

[upravil dne 10/2/10 kupák]

Odesláno

Zdravím. Rozvody podle vin kódu na aukru (2xkladka, vodní pumpa, řemen ) výroba France. cena 2290kč výměna v servisu v Libuši u jednoho moc šikovnýho pána. Cena 1200kč. Doba asi 3,5 hodiny, Celou dobu sem byl u výměny přítomen. Byl sem tam toto ůterý. Na tom aukru ty rozvody májí pořád. P.

Odesláno

Jelikož se na mojim kupé přiblížil čas výměny rozvodů tak sháním (jako asi každej) rozumnou kvalitu za rozumnou cenu.

Pokud o něčem víte, dejte echo.

Zatím mám zjištěno a zvažuji: nákup přímo u peugeotu. Sada (řemen+kladky) 3112,-, pumpa (komlet tělo, ne jen půlka jak všude nabízí viz. obrázek) 1600,-. Sada od Febi v MJautu je prakticky za stejnou cenu jako peugeot. U autokely bez slevy 3800,-.

[upravil dne 12/2/10 Dave_k]

Odesláno

Dave brnkni si do toho Humpolce at ti udelaj kalkulaci, fakt muzu doporucit, delal jsem tam rozvody na vsech 3 peugeotech co jsme doma meli a mame

Odesláno

Kdyby to nebylo tak z ruky. :myslim

Na druhou stranu, pokud by byla cena opravdu zajímavá tak by se to vyplatilo.

Zavolám a uvidím.

[upravil dne 12/2/10 Dave_k]

Odesláno
Původně zaslal: sweetyboy

to Ferry: u vasendy by to bylo pres 9 tisic a to se mi zda moc co jsem zjistoval.....

to kupák: a na kolik to asi vyslo tam v humpolci?

To je teda dost mastný koslelník ten Vasenda,jó je zkrátka vidět,že v Praze mají vysoké platy,my na moravě to musíme zmáknout za polovic. Tak si toho šikovnýho pána z Libuše servisu jak píše PítrR hýčkejte :D :D

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...