Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čaute, 407 som kúpil v máji 2009 a občas mi na displeji rádia vypíše niečo takéto \"Sidelamp build faulty\" a medzi budíkmi sa zobrazí symbol žiarovky, malo ba to biť niečo zo smerovými svetlami,keď som ich skontroloval žiarovky boli funkčné a svietili normálne. Stalo sa mi to raz v lete a raz asi pred týždňom. Neviete prečo to občas hlási. Možno stým máte skúsenosti. Ďakujem.

Odesláno

Niekde to tu uz bolo rozoberane. Vyskusaj pohladat, ale asi to bude ukostrenim na zadnom lavom svetle alebo pravom, neviem presne. Treba to skontrolovat, ocistit kontakty. Je to casty problem u 407ciek.

Odesláno
Původně zaslal: Judes

Čaute, 407 som kúpil v máji 2009 a občas mi na displeji rádia vypíše niečo takéto \"Sidelamp build faulty\" a medzi budíkmi sa zobrazí symbol žiarovky, malo ba to biť niečo zo smerovými svetlami,keď som ich skontroloval žiarovky boli funkčné a svietili normálne. Stalo sa mi to raz v lete a raz asi pred týždňom. Neviete prečo to občas hlási. Možno stým máte skúsenosti. Ďakujem.

čau ,máš chybu na blinkru měl jsem to samé, špatný kontakt na žárovce.;)

[upravil dne 31/1/10 Jitka+Jirka]

Odesláno

Ďakujem chalani ale ako som už písal všetky žiarovky či už smerové alebo obrysové my svietia normálne.

Odesláno

minimalne uz 20krat to tu bylo, je to znama chyba 407, spatna kostra v zadnim svetle, nejspis v levem, zkontrolovat konektor, vsechny kontakty zarovek, ocistit, napruzit

[upravil dne 1/2/10 Ferry]

Odesláno
Původně zaslal: Judes

Ďakujem chalani ale ako som už písal všetky žiarovky či už smerové alebo obrysové my svietia normálne.

Nejde o to že nesvietia, v konektore svetla je zvýšený prechodový odpor a auto to chybne vyhodnotí ako zhorenú žiarovku.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Skusal uz niekto menit spominany konektor v lavom zadnom svetle? Minuly rok mi stacilo precistit kontakty a hlaska o vypalenej ziarovke prestala. Tento rok nepomaha ani cistenie ani ohybanie kontaktov. Konektor je na dotyk teply.

Da sa objednat? Pozeral som service box, ale nenasiel som to tam. Dik.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Taky se mi to ukázalo,vše svitilo ok.Po asi třech startech ti přestalo svítit.Neřeším to. natomhle autě sou jiný vychytávky který dokážou potrápit;)

Odesláno

Pre jardelAC. Ak je ten konektor zohriaty tak je tam zvyseny prechodovy odpor a preto sa zahrieva. Treba ho poriadne precistit a ak to nepomoze tak zobrat pajkovacku, kusok vodica a pripajkovat ten vodic na miesto kde je kostra na svetle a druhu stranu pripojit ku kostre na konektore teda na vodic kostry na konektore.

Odesláno
Původně zaslal: Kawa

Taky se mi to ukázalo,vše svitilo ok.Po asi třech startech ti přestalo svítit.Neřeším to. natomhle autě sou jiný vychytávky který dokážou potrápit;)

Neboj sa, ono sa to ozve zas.

Odesláno

Zatiaľ som s tými konektormi nerobil nič a hlášky sa neobjavujú 7 mesiacov, možno to bude tým že raz som rozobral pravé zadné svetlo aj to len zo zvedavosti ako sa menia žiarovky.

Odesláno

Mne sa objavovala hláška \"Foglamp build faulty\". Vedel som že ide o hmlovku, len som nevedel ktorú, keďže všetky fungovali normálne. Na diagnostike sa ale dá presne zistiť o ktorú sa konkrétne jedná. U mňa to bola ľavá zadná. Ešte som s tým nič nerobil lebo hláška prestala, ale chystám sa prečistiť kontakty na tej hmlovke.

Len neviem ako sa k nej dostať. Asi bude treba dať dolu tapacírovanie na zadných dverách. Robil to už niekto? Zatiaľ sa mi to nepodarilo, nechcem tam niečo zlomiť drží fakt dobre.

Odesláno

mne sa postupne zacali objavovat henty zarovkove hlasky cim dalej, tym casstejsie....a riesil som to podla uz tu negde popisaneho navodu.....odpojil som lave zadne svetlo od konektora...povolil v zadu na svetle tie plastove matky...vybbral cele svetlo...odondil zapadky a vybral segment ze zarofkama...nasledne sem preskkrabal vsetky kontakty (take cudne plesky) ostrym srobovacikem, obijmky jemnym smerglem a kontakty na za rofkachh teez......zlozil som to a zatal dva mesaca pohoda....zadna hlaska....je to otazka asik 20-30 min...

[upravil dne 27/5/10 strick]

Odesláno

jo dělal.....stačí povolit pásek na zavírání a vyškubnout 8 plastových zátek....ale počítej s tím že jich několik těch zátek poškodíš tak že už nepujdou zpětně použít.......být tebou tak si ty plastové zátky opatřím nové......

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...