Fusion Odesláno 9. září 2004 Odesláno 9. září 2004 Neska sem viděl na Nově ve zprávách, že nějakýmu borcovi dali policajti 1000 (ano, jeden litr) za to, že měl nalepenou modor \"CZku\" na SPZ. Okamžitě mě napadlo několik věcí: 1. Já jí tam mám... nejsu žádnej příznivce EU, ale ona je fakt pěkná na té značce. 2. Co jí tam mám mě chytli PČR, nikdy nic. 3. Neměli by být rádi? Já nesnáším obří (((CZ))) na zadku auta. 3.33. Slováci, Maďaři atd. to mají standartně. 4. Ti co se vyznají v zákonech - je to protizakonný nalepit nálepku na SPZ, která je víceméně moje, pokud je podle zákona moje (zaplatil sem) - tak tam múžu mít třeba ropláclí hovno. No tak mě napadlo... já mívám občas docela zas*aný auto. Mělo by se to pokutovat? Já vím, že jsou pravidla na světla apod. ale co když mám celej bok auta od bahna? to je tak na 5000kč pokuty. Natož abych měl blbou nálepku CZ s nějakýma hvězdičkama EU... Jak mě chytnou, a todle řeknou, bohužel jím řeknu BĚŽTE DO PRDELE. Já můžu mít na autě aji mrtvou srnu, i na SPZ. P.S. Každej den umírá několik lidí v dopravních nehodách, bohužel. Ale takováto situace se neřeší tím, že dám každýmu pokutu za patčí hovno na autě. KUR*A A? HLEDAJÍ TY PRAVÝ VINÍKY! seru na to, chy?te mě PČR, pohádám se do krve... s prominutím HAJZLOVÉ. Citovat
Fusion Odesláno 9. září 2004 Autor Odesláno 9. září 2004 a k tomu ještě jedno: dostal sem pokutu 1000Kč za to že sem neměl rezervu. OK. Kamoš ve 120 dostal 1000Kč za to že byla propadlá STK (nechali ho jet dál).... tak dobře, já mám auto snad z betonu, který ma nějolikmilión výmožeností oproti Š120. A? jezdou ty starý vraky, jenže kdyz 605 vletí čelně do 120, to je jak když cihla vletí do másla. Tak a? se ti četníci rači neserou do moji nálepky na SPZ, jinak budu řvát (pokud k tomu dojde, dám vědět reakce) Citovat
Bohumil Odesláno 9. září 2004 Odesláno 9. září 2004 Tak jme se o5 vyznamenali. Vzpomeňte si jak nedávno dělali o autech, když měl někdo poněkud \"předčasně\" namontované třetí brzdové světlo. Teď je problém s registračkama. Prý máme \"pochopit\", že se musí vydat staré zásoby, (někdo to dobře odhadl, kolik se toho má vyrobit do vstupu do EU), až se vyčerpají, tak pak se budou vydávat nové registračky s označením EU. Takže zase jsme \"evropštější\", než celá Evropa dohromady.:o:D Citovat
John Odesláno 9. září 2004 Odesláno 9. září 2004 Souhlasím v Praze už jsou a už jsem je několikrát viděl. Jsou to SPZ s 4A0.... :papa Citovat
Bohumil Odesláno 9. září 2004 Odesláno 9. září 2004 No jo, \"Praha\", nám na venkově zase nezbyde nic jinýho, než buď bledě závidět, nebo platit pokuty.:o Citovat
Guest Ondra Odesláno 9. září 2004 Odesláno 9. září 2004 ja uz sem neco ohledne toho hledal a je to tak... na SPZku nesmite nic nalepit. Ani nejakou samolepku. Ale pro priznive modreho sloupecku je mozne zakoupit podlozku pod SPZ, ktera ma levy konec vysunuty a samolepka je nalepena na podlozce! Takze na SPZce nic nalepenyho neni, videt je cela a policajti to akceptuji. Bohuzel takovyhle podlozky zatim nikdo nevyrabi..... Citovat
Guest NiceOne Odesláno 9. září 2004 Odesláno 9. září 2004 ...ja teda po zadne modre nalepce netouzim a urcite si ji tam lepit nebudu (pokud nebudu muset:)) Citovat
Vvitty Odesláno 9. září 2004 Odesláno 9. září 2004 To FUSION: registracni znacka neni Tvoje, je to majetek statu... stejne jako doklady. Citovat
lexa Odesláno 9. září 2004 Odesláno 9. září 2004 Ano na RZ nesmí být nic nalepeno kromě emise, STK, A evidence. A navíc naše jsou jen auta, Velky techničák a OTP a RZ máme jen zapůjčeny nejsou naše, proto při odhlašování vracíme. Toto mi kdysi sdělili na DI a od té doby to u nich používám a teď je tím pěkně nasírám, zas vím něco co bych vědět neměl. jinak podložky pod RZ mají u nás na burze u jeremenka. :papa [Editován dne 9/9/04 lexa] Citovat
freeman.g Odesláno 9. září 2004 Odesláno 9. září 2004 Ano, Ondra ma pravdu - na RZ se skutečně nesmí nic lepit, ale všechno je to asi o lidech. Je to asi 14 dní, co otce stopovali policajti pro prekroceni rychlosti v obci. Dostal dejchat, zkontrolovali papiry, dostal bločky a na modej proužek s hvězdičkama nalepenej na značce neříkali nic. Citovat
Ventil Odesláno 10. září 2004 Odesláno 10. září 2004 Napsán autorem John Souhlasím v Praze už jsou a už jsem je několikrát viděl. Jsou to SPZ s 4A0.... :papa To je zvlastni... V nejakych TV zpravach jsem o tomto taky videl reportaz a tam rikali, ze opravdu dojdou jako prvni v Praze a tam do konce t.r. zacnou vydavat nove EU znacky. Ale ty znacky (krom modreho prouzku) maji i jinou zmenu (aspon to rikali) a to, ze pismeno je jako prvni a pak az cisla. Takze to tve 4A0 .... je asi dalsi clovek s nalepkou. Az nekde uvidis Axx xxxx, tak to bude nova RZ. Citovat
Ventil Odesláno 10. září 2004 Odesláno 10. září 2004 Jo a jeste k tem prouzkum... Souhlasim, ze to tam nema co delat a machri, kteri si to tam schvalne lepi jsou asi silenci do EU. Presto by k tomu mohli byt schovivavejsi, litr se mi zda prehnany za kousek nalepky (ktera nezastinuje zadny dulezity udaj na SPZ). Mimochodem jsem se pred chvili vratil z dovolene z Chorvatska a tam jsou uplne za vodou, kazde druhe auto ma modry prouzek s hvezdickama a textem HR ( pro neznalce - Chorvati nejsou ani v EU) Citovat
olda Odesláno 10. září 2004 Odesláno 10. září 2004 Souhlasím s Johnem,u nás pod barákem stojí auto s 4A0...,má tam proužek,tak jsem ho zkoumal blíž a je originál natištěnej na RZ,teda žádná nálepka. Citovat
Marlin Odesláno 10. září 2004 Odesláno 10. září 2004 ted tatulda prijel domu z prahY, ana Lagune uz ma prazsky cisla, je to 4A0....a ten moderj eu prouzek je skutecne na ty zancce, nic lepenyho, takze je asi po problemu..... Citovat
John Odesláno 10. září 2004 Odesláno 10. září 2004 JJ modrý proužek se čím dál tim vic rozširuje dneska si kámoš prinesl novy značky a má tam taky ten proužek.A nelepil si ho tam sám, ale je tam už od magistrátu. :) Citovat
Mila Odesláno 10. září 2004 Odesláno 10. září 2004 presne tak v Praze zacinam potkavat auta s 4A0 xxxx a vsechny maji uz prouzek a to primo na znacce. A policajti vedi ze original na znacce je az od serie 4A0 takze si starsi znacky bez problemu pohlidaji. Navic originalni prouzek je siroky od kraje znacky az za znak EU a to v cele vysce znacky tj. az za zahnute okraje. Citovat
Freeman Odesláno 11. září 2004 Odesláno 11. září 2004 A ja si myslel, ze to misto na RZ vlevo, pred temi cislicemi (ty co zacaly 1A0, apod.) je presne urceny pro tuto nalepku. Uz jsem si i rikal, ze bych si ji tam rad nalepil, vypada to fakt dobre. A ted tohle. Citovat
Luger Odesláno 13. září 2004 Odesláno 13. září 2004 To FUSION: Okno je taky celý Tvoje a taky si tam nemůžeš nalepit nálepku metr na dva: \"Se*u na průhlednost\"... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.