Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Modrá nálepka EU / CZ v EU (kde to teda sme?)

Recommended Posts

Odesláno

Neska sem viděl na Nově ve zprávách, že nějakýmu borcovi dali policajti 1000 (ano, jeden litr) za to, že měl nalepenou modor \"CZku\" na SPZ.

Okamžitě mě napadlo několik věcí:

1. Já jí tam mám... nejsu žádnej příznivce EU, ale ona je fakt pěkná na té značce.

2. Co jí tam mám mě chytli PČR, nikdy nic.

3. Neměli by být rádi? Já nesnáším obří (((CZ))) na zadku auta.

3.33. Slováci, Maďaři atd. to mají standartně.

4. Ti co se vyznají v zákonech - je to protizakonný nalepit nálepku na SPZ, která je víceméně moje, pokud je podle zákona moje (zaplatil sem) - tak tam múžu mít třeba ropláclí hovno.

No tak mě napadlo... já mívám občas docela zas*aný auto. Mělo by se to pokutovat? Já vím, že jsou pravidla na světla apod. ale co když mám celej bok auta od bahna? to je tak na 5000kč pokuty. Natož abych měl blbou nálepku CZ s nějakýma hvězdičkama EU... Jak mě chytnou, a todle řeknou, bohužel jím řeknu BĚŽTE DO PRDELE. Já můžu mít na autě aji mrtvou srnu, i na SPZ.

P.S. Každej den umírá několik lidí v dopravních nehodách, bohužel. Ale takováto situace se neřeší tím, že dám každýmu pokutu za patčí hovno na autě. KUR*A A? HLEDAJÍ TY PRAVÝ VINÍKY!

seru na to, chy?te mě PČR, pohádám se do krve... s prominutím HAJZLOVÉ.

Odesláno

a k tomu ještě jedno: dostal sem pokutu 1000Kč za to že sem neměl rezervu. OK. Kamoš ve 120 dostal 1000Kč za to že byla propadlá STK (nechali ho jet dál).... tak dobře, já mám auto snad z betonu, který ma nějolikmilión výmožeností oproti Š120.

A? jezdou ty starý vraky, jenže kdyz 605 vletí čelně do 120, to je jak když cihla vletí do másla.

Tak a? se ti četníci rači neserou do moji nálepky na SPZ, jinak budu řvát (pokud k tomu dojde, dám vědět reakce)

Odesláno

Tak jme se o5 vyznamenali. Vzpomeňte si jak nedávno dělali o autech, když měl někdo poněkud \"předčasně\" namontované třetí brzdové světlo. :o

Teď je problém s registračkama. Prý máme \"pochopit\", že se musí vydat staré zásoby, (někdo to dobře odhadl, kolik se toho má vyrobit do vstupu do EU), až se vyčerpají, tak pak se budou vydávat nové registračky s označením EU. Takže zase jsme \"evropštější\", než celá Evropa dohromady.:D:o:D

Odesláno

ja uz sem neco ohledne toho hledal a je to tak...

na SPZku nesmite nic nalepit. Ani nejakou samolepku. Ale pro priznive modreho sloupecku je mozne zakoupit podlozku pod SPZ, ktera ma levy konec vysunuty a samolepka je nalepena na podlozce! Takze na SPZce nic nalepenyho neni, videt je cela a policajti to akceptuji.

Bohuzel takovyhle podlozky zatim nikdo nevyrabi.....

Odesláno

...ja teda po zadne modre nalepce netouzim a urcite si ji tam lepit nebudu (pokud nebudu muset:))

Odesláno

Ano na RZ nesmí být nic nalepeno kromě emise, STK, A evidence. A navíc naše jsou jen auta, Velky techničák a OTP a RZ máme jen zapůjčeny nejsou naše, proto při odhlašování vracíme. Toto mi kdysi sdělili na DI a od té doby to u nich používám a teď je tím pěkně nasírám, zas vím něco co bych vědět neměl. jinak podložky pod RZ mají u nás na burze u jeremenka. :P:papa

[Editován dne 9/9/04 lexa]

Odesláno

Ano, Ondra ma pravdu - na RZ se skutečně nesmí nic lepit, ale všechno je to asi o lidech.

Je to asi 14 dní, co otce stopovali policajti pro prekroceni rychlosti v obci. Dostal dejchat, zkontrolovali papiry, dostal bločky a na modej proužek s hvězdičkama nalepenej na značce neříkali nic.

Odesláno
Napsán autorem John

Souhlasím v Praze už jsou a už jsem je několikrát viděl.

Jsou to SPZ s 4A0....

:papa:papa

To je zvlastni... V nejakych TV zpravach jsem o tomto taky videl reportaz a tam rikali, ze opravdu dojdou jako prvni v Praze a tam do konce t.r. zacnou vydavat nove EU znacky. Ale ty znacky (krom modreho prouzku) maji i jinou zmenu (aspon to rikali) a to, ze pismeno je jako prvni a pak az cisla.

Takze to tve 4A0 .... je asi dalsi clovek s nalepkou. Az nekde uvidis Axx xxxx, tak to bude nova RZ.

Odesláno

Jo a jeste k tem prouzkum...

Souhlasim, ze to tam nema co delat a machri, kteri si to tam schvalne lepi jsou asi silenci do EU. Presto by k tomu mohli byt schovivavejsi, litr se mi zda prehnany za kousek nalepky (ktera nezastinuje zadny dulezity udaj na SPZ).

Mimochodem jsem se pred chvili vratil z dovolene z Chorvatska a tam jsou uplne za vodou, kazde druhe auto ma modry prouzek s hvezdickama a textem HR :)

( pro neznalce - Chorvati nejsou ani v EU)

Odesláno

Souhlasím s Johnem,u nás pod barákem stojí auto s 4A0...,má tam proužek,tak jsem ho zkoumal blíž a je originál natištěnej na RZ,teda žádná nálepka.

Odesláno

ted tatulda prijel domu z prahY, ana Lagune uz ma prazsky cisla, je to 4A0....a ten moderj eu prouzek je skutecne na ty zancce, nic lepenyho, takze je asi po problemu.....:D

Odesláno

JJ modrý proužek se čím dál tim vic rozširuje dneska si kámoš prinesl novy značky a má tam taky ten proužek.A nelepil si ho tam sám, ale je tam už od magistrátu. :):)

Odesláno

presne tak v Praze zacinam potkavat auta s 4A0 xxxx a vsechny maji uz prouzek a to primo na znacce. A policajti vedi ze original na znacce je az od serie 4A0 takze si starsi znacky bez problemu pohlidaji.

Navic originalni prouzek je siroky od kraje znacky az za znak EU a to v cele vysce znacky tj. az za zahnute okraje.

Odesláno

A ja si myslel, ze to misto na RZ vlevo, pred temi cislicemi (ty co zacaly 1A0, apod.) je presne urceny pro tuto nalepku. Uz jsem si i rikal, ze bych si ji tam rad nalepil, vypada to fakt dobre. A ted tohle.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...