Přejít na obsah

freeman.g

Uživatel
  • Počet příspěvků

    25
  • Registrace

freeman.g's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Osobně jsem taky pro sraz o víkendu, protože během týdne mám program většinou dost nabitý.
  2. Miku: Když jsem si to přečetl, tak jsem v tom neviděl tolik zádrhelů, jako se jich postupně ukázalo při realizaci Ale musím konstatovat úspěch - kabel se mi podařilo protáhnout (pochvala inženýrům z Peugeotu za tu připravenou lištu v kufru). Tím jsem přestěhoval CD měnič zpod křesla spolujezdce do zadní schránky.
  3. Aha, v patek pri uklidu auta se na to podivam. Kudy je pak mozne protahnout kabelaz mezi radiem a tim kufrem? Predpokladam, ze kdyz tam ten menic puvodne nebyl, tak tam asi nic nachystany nebude.
  4. Já mám jinou otázečku v souvislosti s CD měničem. Mám 406 Break, rádio Philips 4050 a CD měnič (origo), ale měnič byl montovany dodatečně a je umístěný pod sedadlem spolujezdce. To je dost neprakticky, protože každej kdo dozadu nasedne, tak ten měnič pěkně okopává Kam v autě se montoval menic puvodne ve fabrice?
  5. freeman.g

    Kod na stránku ICQ

    Tohle je kod, ktery ti vrati podle stavu uzivatele prislusny obrazek: <img src=\"http://wwp.icq.com/scripts/online.dll?icq=12345678&img=5\" align=\"middle\" width=\"18\" height=\"18\" alt=\"\" title=\"\" /> to hodnota parametru icq je UIN uzivatele (cili 12345678 nahradis nejakym konkretnim cislem)
  6. freeman.g

    Nokia 7110

    Vrazil jsi podívat se po Brně do různejch mobil bazarů? Jenom okolo Svoboďáku a čáry je jich celkem dost. Nezdá se mi, že by nikde ta cihla nebyla k sehnání. Btw. proč právě tenhle model? Co třeba N6210, N6310 nebo N6310i?
  7. freeman.g

    Imobilizer 406 (old typ)

    Díky za info.
  8. freeman.g

    Imobilizer 406 (old typ)

    Myslíš vyzkoušet změnit ten normální kód? To by se potom asi něco ozvalo, že není v pořádku, kdybych chtěl při změně kódu použít kód, kterej je jen jako servisní, teda tak to aspoň píšou i v manuálu (prakticky nemám materiál na kterým to můžu vyzkoušet).
  9. freeman.g

    P406 - ruční brzda

    Tomu docela i věřím - vím co umí počítače a ze zaměstnání znám až moc dobře jak probíhá jejich programování
  10. freeman.g

    Imobilizer 406 (old typ)

    Jakým způsobem je možné ověřit, že imobilizér pracuje v tzv. servisnim režimu? Dokážu si představit situaci, kdy původní majitel vozidla uvede imobilizér do servisního režimu a pak s autem bude moct odjet pomocí vlastního kódu. Je to taková teoretická úvaha co mně napadla v souvislosti s prohlížením manuálu k P406.
  11. freeman.g

    P406 - ruční brzda

    No potěš koště, chystám se P406 kupovat a podle toho co tady ve fóru čtu bych asi měl zůstat u bicyklu Takovejch věcí co se může podělat (a jak to vypadá i podělá)
  12. freeman.g

    Taky se za jizdy poutate??

    Že já blbec si napřed kliknul na ten link a podival se na obrázky ... zrovna jsem posnídal a tohle byl pěkně odpornej zákuseček Ten mozeček je fakt odpornej, bejt tím řidičem bych fakt nechtěl ...
  13. freeman.g

    Servis v Brně

    Stále nic? To nikdo v Brně nenavštěvuje servis?
  14. Můžete mi doporučit servis lvíčků v Brně, se kterým máte dobré zkušenosti. Chtěl bych tam nechat proklepnout auto před koupí.
  15. freeman.g

    ADSL u TeleShitu

    Petano: Připojení přes GPRS jsem si Fusionovi ani nedovolil navrhnout Mám služební Eurotel Data Nonstop a je to spíš na takový nouzový připojování a k tomu, abych mohl být pořád na ICQ, ale na stahování velikejch objemů dat to není
×
×
  • Vytvořit...