Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Modrá nálepka EU / CZ v EU (kde to teda sme?)

Recommended Posts

Odesláno

jste Zabari ... prelepte si SPZtku nejakou folii (treba nepruhlednou), a mate po problemu :)

Ad - jezdit bez rezervy je stejne, jako jezdit s vyfouklou rezervou a bez pumpicky :)

Ad 2 - a mate v poradku lekarnicku ?

Odesláno

Jednou ted v lete me kontrolovali se Zofrejem a moji pritelkyni na ceste na Slovensko, primo na celnici ve Stranskem. Rekl at to sundam z te znacky, jestli nechci dostat pokutu. Od te doby to tam nemam, nechci provokovat.

Odesláno

8) Výška modrého pruhu s vyznačením znaku Evropské unie a rozlišovací značky České republiky je minimálně 98 mm a jeho šířka minimálně 49 mm; středy dvanácti žlutých pěticípých hvězd jsou uspořádány do kruhu o poloměru 15 mm; vzdálenost mezi protilehlými vrcholy hvězd činí 5 mm; u rozlišovací značky České republiky, kterou tvoří bílá písmena \"CZ\", je výška písmen minimálně 20 mm a síla čáry je 4 mm;2a) v případě tabulek s dvouřádkovou registrační značkou jsou rozměry modrého pruhu, hvězd a rozlišovací značky České republiky úměrně zmenšeny.

(9) Modrý pruh s vyznačením znaku Evropské unie s vyznačením rozlišovací značky České republiky se neumís?uje na značkách:

a) pro traktor a jeho přípojné vozidlo nebo samojízdný pracovní stroj,

b) pro vozidla, která jsou odhlášena z registru vozidel České republiky k trvalému vývozu do zahraničí,

c) pro zvláštní registrační značku pro jednorázové použití s omezenou platností,

d) pro mopedy se šlapadly.

Toto sem našel po pátrání, novej zákon.

Jestli jsem to správně pochopil, neporušuju zákon. Kdyžtak mě opravte, právo sem studoval rok - katastrofa.

Odesláno

Pánové, už nejen Praha, ale origo modrý pruh na RZ mají i Liberečáci a Ústečáci (prokazatelně, viděl jsem na vlastní oči). Jinak jsem poslouchal v rádiu, že náčelník severočeské policie nařídil policistům NEUKLÁDAT za vylepení modrého pruhu POKUTY. Bohužel jen v severních čechách - nám, co proužek s EU chceme nezbývá než jít si RZ vyměnit. Tak mě napadá: nemáte někdo strejčka (tetičku, konexe???) u výdeje RZ v Praze???? Mám neskromné přání mít na autě 0309 a můj kontakt bohužel vyhořel.

[Editován dne 9/20/Mon, 20 Sep 2004 13:24:53 +0000Mon, 20 Sep 2004 13:24:53 +0000Mon, 20 Sep 2004 13:24:53 +0000Mon, 20 Sep 2004 13:24:53 +0000 Medvěd]

Odesláno

Me se dnes podarilo v Praze koupit drzak na SPZ s naklapavacim modrym pruhem, prodejce tvrdil ze je to homologovane, na drzaku homologace je na tom nacvakavacim pruzku neni vyrazene nic.

Koupil jsem zatim jen jeden uvidim jak to bude vypadat a co na to budou rikat prislusnici, maximalne ten prouzek vycvaknu a bude z toho normalni drzak

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...