vix Odesláno 13. září 2004 Odesláno 13. září 2004 jste Zabari ... prelepte si SPZtku nejakou folii (treba nepruhlednou), a mate po problemu Ad - jezdit bez rezervy je stejne, jako jezdit s vyfouklou rezervou a bez pumpicky Ad 2 - a mate v poradku lekarnicku ? Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 13. září 2004 Odesláno 13. září 2004 Jednou ted v lete me kontrolovali se Zofrejem a moji pritelkyni na ceste na Slovensko, primo na celnici ve Stranskem. Rekl at to sundam z te znacky, jestli nechci dostat pokutu. Od te doby to tam nemam, nechci provokovat. Citovat
Fusion Odesláno 17. září 2004 Autor Odesláno 17. září 2004 8) Výška modrého pruhu s vyznačením znaku Evropské unie a rozlišovací značky České republiky je minimálně 98 mm a jeho šířka minimálně 49 mm; středy dvanácti žlutých pěticípých hvězd jsou uspořádány do kruhu o poloměru 15 mm; vzdálenost mezi protilehlými vrcholy hvězd činí 5 mm; u rozlišovací značky České republiky, kterou tvoří bílá písmena \"CZ\", je výška písmen minimálně 20 mm a síla čáry je 4 mm;2a) v případě tabulek s dvouřádkovou registrační značkou jsou rozměry modrého pruhu, hvězd a rozlišovací značky České republiky úměrně zmenšeny. (9) Modrý pruh s vyznačením znaku Evropské unie s vyznačením rozlišovací značky České republiky se neumís?uje na značkách: a) pro traktor a jeho přípojné vozidlo nebo samojízdný pracovní stroj, b) pro vozidla, která jsou odhlášena z registru vozidel České republiky k trvalému vývozu do zahraničí, c) pro zvláštní registrační značku pro jednorázové použití s omezenou platností, d) pro mopedy se šlapadly. Toto sem našel po pátrání, novej zákon. Jestli jsem to správně pochopil, neporušuju zákon. Kdyžtak mě opravte, právo sem studoval rok - katastrofa. Citovat
Fusion Odesláno 17. září 2004 Autor Odesláno 17. září 2004 http://www.sagit.cz/pages/sbirkatxt.asp?zdroj=sb04291&cd=76&typ=r Citovat
Péťa Odesláno 18. září 2004 Odesláno 18. září 2004 Napsán autorem Fusion http://www.sagit.cz/pages/sbirkatxt.asp?zdroj=sb04291&cd=76&typ=r Obavam se, ze to je pouze vyhlaska o provedeni novych RZ (registracnich znacek). Zakon o provozu na pozemnich komunikacich plati i nadale. Tam se zakazuje vylepovani cehokoliv mimo emisi, STK a drive i evidencni stribrne znamky. Citovat
Medvěd Odesláno 20. září 2004 Odesláno 20. září 2004 Pánové, už nejen Praha, ale origo modrý pruh na RZ mají i Liberečáci a Ústečáci (prokazatelně, viděl jsem na vlastní oči). Jinak jsem poslouchal v rádiu, že náčelník severočeské policie nařídil policistům NEUKLÁDAT za vylepení modrého pruhu POKUTY. Bohužel jen v severních čechách - nám, co proužek s EU chceme nezbývá než jít si RZ vyměnit. Tak mě napadá: nemáte někdo strejčka (tetičku, konexe???) u výdeje RZ v Praze???? Mám neskromné přání mít na autě 0309 a můj kontakt bohužel vyhořel. [Editován dne 9/20/Mon, 20 Sep 2004 13:24:53 +0000Mon, 20 Sep 2004 13:24:53 +0000Mon, 20 Sep 2004 13:24:53 +0000Mon, 20 Sep 2004 13:24:53 +0000 Medvěd] Citovat
Fusion Odesláno 20. září 2004 Autor Odesláno 20. září 2004 voni to nakonec povolí všude, otázka týdnů. a kolik stojí značka, když tam chci vlastní čísla? 2B8 0605 by bylo pěkný =) Citovat
Mila Odesláno 22. září 2004 Odesláno 22. září 2004 Me se dnes podarilo v Praze koupit drzak na SPZ s naklapavacim modrym pruhem, prodejce tvrdil ze je to homologovane, na drzaku homologace je na tom nacvakavacim pruzku neni vyrazene nic. Koupil jsem zatim jen jeden uvidim jak to bude vypadat a co na to budou rikat prislusnici, maximalne ten prouzek vycvaknu a bude z toho normalni drzak Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.