Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

viem ,ze to sem nepatri,moja skusenost z VIF vcera som kupil zimne aditivum VIF,nechal som ho cez noc v aute,v kufre rano bolo -15 isiel som tankovat,pred tym som chcel dat VIF to co som videl ma zarazilo obsah bol stuhnuty ako husta vazelina je to ok,tam kde som to kupoval mi povedali ze to mesmie byt na mraze,mali pravdu,niekto raz pisal ako nasiel na sitku v nadrzi ciernu hmotu tak vyzeral moj vif

Odesláno

No já jsem měl dnes uplně stejnej problém. Vif vypadal jako řidší pasta, ale po delším štěrchání to naštěstí trochu povolilo, ale nebylo to tak řidky, jak to bývá normálně. Myslíte, že jsem tím mohl něco pokazit, když jsem to do nádrže nalil?? Nelil jsem tam hrudky, ale trochu se bojím, že se to nemuselo smíchat s naftou tak, jako normálně. Přecejenom to bylo o dost tužší než obvykle. Jinak lil jsem to tam před natankováním...

Odesláno

Heh to iste sa stalo mne včera,ale nedal sa ani roztrepat,nabuduce ho radšej zoberiem domov a keď pojdem tankovať ho zoberiem.Bolo -20C,a mal som ho tam 4 dni v mraze :roker

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Práve som skotroloval svoj Castrol TDA, riedky ako stále ani náznak tuhnutia.

ja som TDA čko dolieval dnes ráno pred tankovaním, vonku riedky ako vždy:D Idem ho dať na balkón, som zvedavý ráno:aut

Odesláno

Taky ho mám hustý.....nalil sem ho do nádrže , zalil plnou......a kupodivu pořád jezdím:D:D a startuji i v těchto mrazech...:roker

prostě v naftě je to v poměru 1 : 1000 a to už neztuhne ale rozředí se......

[upravil dne 27-1-10 Přema]

Odesláno

Ja žádný aditiva nedávám, tankuji u Benziny Vervu a dnes jsem neměl žádný problém s nastartováním,ale i tak přemýšlím,že to tam začnu lít - co tím chráním,že budu dolívat aditiva? že mi nezamrzne nafta?

Odesláno

copy - VIF SUPER DIESEL ADITIV zimní - Zimní multifunkční přísada do motorové nafty s protikorozním účinkem, která udržuje čistotu vstřikovacích trysek. Udržuje nízkou spotřebu paliva a zlepšuje provozní pohotovost vozidla v zimním období.

Odesláno

ok zitra jdu nakupovat.... :) moc se omlouvám za takové otázky,ale mam 407 tyden a nemám zkušenosti s naftovým motorem,předtím jsem jezdil ve felicii na benzin a tam jsem nic nelil :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...