Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Letošní zima je obzvláště vyvedená, ani není třeba jezdit na hory. Stačí se sebrat a vyrazit, a přitom zůstat v Praze :)

Nádherně zasněžená pláň, původně napadlých 30cm sněhu přemrzlo a udělalo krásný firn, na něj napadly 3cm prašanu, na bruslařský styl ideální. K tomu takovéhle sluníčko, co víc si jen přát.

Odesláno

Slunce zapadá rychle, na večerní ježdění to bohužel moc není. Ale i tak super. Ty stopy ve sněhu jsou vyjeté ode mě, nikdo jiný tam nebyl, prostě taková soukromá pláň...

Odesláno

chlapi nic ve zlým ale kolikrát mate v praze 5 cm snehu a už mate všude kalamitu a ted tahate bežky :D:D ale na druhou stranu proč ne fotečky sou pekný akorát nakonci by musela bejt krasná hospudka na doplnení tekutin:super:super:aut

Odesláno

Tak se tu válím nad různými obchody, a mám z toho hlavu jak balón.

Potřebuju ještě k tomu koupit vše - boty, vázání i běžky. I delší hole.

Boty raději combi, ne vyloženě tvrdé skate, zatím se mi nejvíc líbí Atomic Pursuit. To má vázání SNS Pilot 2. Nevím, jaký je rozdíl Pilot 2 a Pilot, vázání jsem našel jen Pilot.

No a teď ty běžky. Líbí se mi Atomic Pro Skate, ale dělají se jen do 190cm, a já sám mám 185, to mi budou asi krátké. Dtto Fischer SC Skating, ty jsou nejdelší 192. Možná by se daly Sporten Bohemia XS Skate

Odesláno

Oddie bezky a zvlast na skate se dneska vybiraj podle hmotnosti a delaji se alespon ve trech tvrdostech, takze i kdyz mas 185, muzes mit na skate v tvrdem provedeni klidne i jen treba 180. Zalezi vse na znacce a vyrobci. Vseobecne na skate se pouzivaji kratsi bezky nez na klasiku. Ja mam Atomic RS9 to je predchudce tech tvych a mam tusim 175 na mych 73kg

Odesláno

ja bych tipoval nekde u Nebusic

BTW na ty Atomicy se dojed mrknout do Mujsport v Revolucni ulici (prodejna primo naprosti zastavce tramvaje) a nebo maj jeste na Letenskym namesti

[upravil dne 28/1/10 Ferry]

Odesláno

já mám na skate lyže asi o 4 cm delší, než jsem já (podle materiálu) a tvrdší, vyplatily se i tvrdší boty, jede se v nich líp (i když porovnávám s botama na klasiku, ne combi, ty jsem nezkoušela). vázání chceš SNS kvůli tomu, že už SNS máš na jiných lyžích a mohl bys někdy používat jedny boty na oboje lyže? já mám teď lyže, boty, hole i vázání speciálně na skate a jede se v tom slušně, ještě mi k tomu měli dát závodní nohy a jela bych do Vancouveru :-D

Odesláno

Můžu zde položit dotaz laika?

Zajímá mě, co znamená \"skate\" v souvislosti s lyžováním? Skate si představuju jako bláznivé prkýnko na kolečkách, na kterém se krom rozbití \"huby\" (když se to neumí) dá celkem hezky \"akrobatit\" (monimálně pohledově hezky).

Lyže znám sjezdové, běžecké a skokanské, pak jsem ještě slyšel něco o carvingových sjezdovkách (asi jen nějaký facelift, využití ale stejné jako klasické sjezdovky). Když jsem se učil na běžkách, vrchol pokroku byly běžky \"s patičkou\", které se při sjezdu z kopce prý chovaly jako sjezdovky (nikdy jsem patičku neměl, tak nevím). Dále mezi běžkaři byli velice neoblíbení tzv. bruslaři, kteří ničili stopu - což je prý dnes už úplně normální lyžařský styl.

možná je můj dotaz pro někoho :xvul, ale když nevím o čem je řeč, nedá mi to a musím se zeptat.

[upravil dne 29/1/2010 Medvěd]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...