oddie Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Letošní zima je obzvláště vyvedená, ani není třeba jezdit na hory. Stačí se sebrat a vyrazit, a přitom zůstat v Praze Nádherně zasněžená pláň, původně napadlých 30cm sněhu přemrzlo a udělalo krásný firn, na něj napadly 3cm prašanu, na bruslařský styl ideální. K tomu takovéhle sluníčko, co víc si jen přát. Citovat
oddie Odesláno 26. leden 2010 Autor Odesláno 26. leden 2010 Vesničko má středisková Nenechte se mýlit, i tohle je Praha. Citovat
oddie Odesláno 26. leden 2010 Autor Odesláno 26. leden 2010 Slunce zapadá rychle, na večerní ježdění to bohužel moc není. Ale i tak super. Ty stopy ve sněhu jsou vyjeté ode mě, nikdo jiný tam nebyl, prostě taková soukromá pláň... Citovat
oddie Odesláno 26. leden 2010 Autor Odesláno 26. leden 2010 Foceno mobilem, omluvte proto prosím kvalitu, zrcadlovku se mi na běžky fakt tahat nechce, i když některé ty scenérie by za to stály... Citovat
Fusion Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Já sem viděl asi před 10 dnama v Praze pána běžkovat na chodníku K Barrandovu když sem jel z Ruzyně Citovat
dzana.m Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 chlapi nic ve zlým ale kolikrát mate v praze 5 cm snehu a už mate všude kalamitu a ted tahate bežky :D ale na druhou stranu proč ne fotečky sou pekný akorát nakonci by musela bejt krasná hospudka na doplnení tekutin:super:super:aut Citovat
Ferry Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 tak musim te zklamat, ale v praze je tentokrat nekolikrat vic nez 5cm snehu Citovat
maturantka Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 Oddie: pěkný fotky, v Brně jezdí spousta lidí, ale na bruslení to moc není, jak kde. Lyže máš combi nebo skate? Citovat
oddie Odesláno 28. leden 2010 Autor Odesláno 28. leden 2010 Lyže jsou jen combi, ale vypadá to, že sníh asi ještě chvilku vydrží, tak asi půjdu koupit ty bruslařské, už by mohly být i výprodeje Citovat
oddie Odesláno 28. leden 2010 Autor Odesláno 28. leden 2010 Tak se tu válím nad různými obchody, a mám z toho hlavu jak balón. Potřebuju ještě k tomu koupit vše - boty, vázání i běžky. I delší hole. Boty raději combi, ne vyloženě tvrdé skate, zatím se mi nejvíc líbí Atomic Pursuit. To má vázání SNS Pilot 2. Nevím, jaký je rozdíl Pilot 2 a Pilot, vázání jsem našel jen Pilot. No a teď ty běžky. Líbí se mi Atomic Pro Skate, ale dělají se jen do 190cm, a já sám mám 185, to mi budou asi krátké. Dtto Fischer SC Skating, ty jsou nejdelší 192. Možná by se daly Sporten Bohemia XS Skate Citovat
Medvěd Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 Možná by Ti poradili zde http://www.abcsport.cz/ mám tam nějaký kontakty (bližší osobně) Citovat
Ferry Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 Oddie bezky a zvlast na skate se dneska vybiraj podle hmotnosti a delaji se alespon ve trech tvrdostech, takze i kdyz mas 185, muzes mit na skate v tvrdem provedeni klidne i jen treba 180. Zalezi vse na znacce a vyrobci. Vseobecne na skate se pouzivaji kratsi bezky nez na klasiku. Ja mam Atomic RS9 to je predchudce tech tvych a mam tusim 175 na mych 73kg Citovat
mr.SM Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 To Oddie: neni to nahodou nekde u chuchelskeho haje, spise k barandovskym atelierum? Citovat
oddie Odesláno 28. leden 2010 Autor Odesláno 28. leden 2010 Ta fotka? Ne. Uděláme tipovací soutěž? Citovat
Ferry Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 ja bych tipoval nekde u Nebusic BTW na ty Atomicy se dojed mrknout do Mujsport v Revolucni ulici (prodejna primo naprosti zastavce tramvaje) a nebo maj jeste na Letenskym namesti [upravil dne 28/1/10 Ferry] Citovat
oddie Odesláno 28. leden 2010 Autor Odesláno 28. leden 2010 Jo, ten les je Divoká Šárka, a ten stožár je u letiště Ruzyně. Citovat
maturantka Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 já mám na skate lyže asi o 4 cm delší, než jsem já (podle materiálu) a tvrdší, vyplatily se i tvrdší boty, jede se v nich líp (i když porovnávám s botama na klasiku, ne combi, ty jsem nezkoušela). vázání chceš SNS kvůli tomu, že už SNS máš na jiných lyžích a mohl bys někdy používat jedny boty na oboje lyže? já mám teď lyže, boty, hole i vázání speciálně na skate a jede se v tom slušně, ještě mi k tomu měli dát závodní nohy a jela bych do Vancouveru :-D Citovat
Medvěd Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Můžu zde položit dotaz laika? Zajímá mě, co znamená \"skate\" v souvislosti s lyžováním? Skate si představuju jako bláznivé prkýnko na kolečkách, na kterém se krom rozbití \"huby\" (když se to neumí) dá celkem hezky \"akrobatit\" (monimálně pohledově hezky). Lyže znám sjezdové, běžecké a skokanské, pak jsem ještě slyšel něco o carvingových sjezdovkách (asi jen nějaký facelift, využití ale stejné jako klasické sjezdovky). Když jsem se učil na běžkách, vrchol pokroku byly běžky \"s patičkou\", které se při sjezdu z kopce prý chovaly jako sjezdovky (nikdy jsem patičku neměl, tak nevím). Dále mezi běžkaři byli velice neoblíbení tzv. bruslaři, kteří ničili stopu - což je prý dnes už úplně normální lyžařský styl. možná je můj dotaz pro někoho , ale když nevím o čem je řeč, nedá mi to a musím se zeptat. [upravil dne 29/1/2010 Medvěd] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.