Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

206+ ma navic klimu a CD prehravac, jinak stejne, cenove 207 o 10tis. levnejsi. Predpokladam koupi na leasing/uver (jeste nevim) s 100tis akontaci a vyuzitim leasingove slevy 40tis. Cena po \"sleve\" 189900.-.

Ptat se tady na konkurenci (cenove,vybavenim podobnou) asi zbytecne?

Odesláno

taky bych se přikláněl spíš k 207,určitě je ve vnitř víc místa mezi zadníma sedačkama:myslim,nehledě na to,že je to novější model

Odesláno

Za mna tiež 207 a nepíšem to preto že ju mam ale oproti 206 je to auto zvnutra ovela vetšie.Že je technicky vyspelejšie snad ani netreba písat.Píšeš že 207 je o 10t lacnejšia,tak si tam daj klimu a máš to.A čo motor?Do 206+ sa dáva len jeden nie?

Odesláno

Trošku pridám aj nejaké argumenty:

Do 206+ oproti 206 nedali výškovo nastaviteľný volant ani sedadlo, tapety na dvere, centrál je bez diaľkového, hodinky zmizli...taká drobnosť ako popolník tam takisto nie je, ešte ani osvetlenie kufra už nie je (koľko stojí svetielko?). Proste 206+ oproti 206 okresali o plno vecí.

A 207? Bezpečnosť je oveľa vyššia, zadná náprava už je tuhá vlečená, servo je variabilné....

Akurát že najslabšie motory 1.4 8V a 1.4HDi majú viac roboty s tým autom ako tieto motory v 206+ nakoľko 207čka je ťažšia.

Odesláno

Dufam ze sa to vecsei namahanie 1,4 motora 8v velmi neprejavy na jeho zivotnosti :) lebo ja mam prave tento motor hehe a neda sa povedat ze by som ho setril :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...