hakavcak Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 tak dnes se mi nějak zbláznilo zrcátko u řidiče otevřu auto a zrcátko jede až se protočí. Při zklápění jede do konce a pak tam něco cvakne jako že přeskočí či co. Nevíte co s tím jak to dát do pořádku? Díky Citovat
Budhas Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 No, to mě se pro změnu nesklápí vůbec ani jedno... Citovat
dzana.m Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 skus zamknout auto a zrcátko ručne otevřít a pak odemknout me to dálo taky a udelal jsem tohle a ted fachá dobře anebo to skus obracene odemkni auto a slkop zrcátko uplne ke dveřím a pak zamkni a skus odemknout snad by se melo srovnat;) [upravil dne 25/1/10 dzana.m] Citovat
hakavcak Odesláno 25. leden 2010 Autor Odesláno 25. leden 2010 Původně zaslal: dzana.m skus zamknout auto a zrcátko ručne otevřít a pak odemknout me to dálo taky a udelal jsem tohle a ted fachá dobře anebo to skus obracene odemkni auto a slkop zrcátko uplne ke dveřím a pak zamkni a skus odemknout snad by se melo srovnat;) ¨ Tak bohužel zkoušel jsem všechno a něco je tam špatně to cvaknutí je takové jako přeskočení. No nevím jak to tam funguje. Kdyby někdo věděl díky moc za radu nebo nějaké schéma Citovat
PecaTu Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 Jak ty potvory fungují to nevím, akorát vím že tam bude nějaké jištění aby se to nestrhalo když to náhodou zamrzne. Jinak s těma zrcátkama v tomhle počasí mám taky problémy:nevim sice se mi vždycky sklopí, ale nechtěj se mi zase odklopit takže u auta stojím jako de... a hraji si se zrcátkama než se konečne obě odklopí. Škoda že to jde vypnout jenom přes diagnostiku:fnuk. Citovat
jofo Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 Mne sa raz stalo presne to iste. Jedno sa odklopilo a druhe nie a len v nom tak cvaklo. Otvoril som ho rucne a potom uz v pohode. Skus presne tak ako pisal dzana.m Citovat
hakavcak Odesláno 26. leden 2010 Autor Odesláno 26. leden 2010 Původně zaslal: jofo Mne sa raz stalo presne to iste. Jedno sa odklopilo a druhe nie a len v nom tak cvaklo. Otvoril som ho rucne a potom uz v pohode. Skus presne tak ako pisal dzana.m jsem zkoušel všechny polohy a pořád nic při zavírání hlasitě cvakne a při otevírání jede až do obrácena. Potřeboval bych nějaký technický manuál jak to tam funguje, abych našel kde je chyba. Citovat
Y2K Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Aj ked teda nemam 607... Obcas sa mi stane ze sa neodklopi, ale ked znova zaklopim teda to druhe a znova dam odklopit tak uz to ide.... Ale kde je problem netusim Citovat
hakavcak Odesláno 26. leden 2010 Autor Odesláno 26. leden 2010 Pak je ještě možný že tam někde něco zamrznulo a zatím je pořád pod nulou tak to drží. Ale když se zavírá tak u konce to dost hlasitě loupne tak jen aby se tam něco neulomilo. Citovat
hakavcak Odesláno 27. leden 2010 Autor Odesláno 27. leden 2010 tak a už zase fungu tak nevím možná mráz to rozhodil a ještě vetší mráz zase srovnal hihi Citovat
funthomas Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 to na 607 milujem, ze urcite % pokazenych veci sa \"samoopravi\" Citovat
techynal Odesláno 18. duben 2010 Odesláno 18. duben 2010 V zime je to klasika, ze sa nevyklopia, zrejme to zamrza. V lete sa to stane fakt len vynimocne, aj to staci zamknut a odomknut, pripadne zrkadlo ruceny vyklopit ci sklopit, potom zakmnut a odomknut a uz to ide. Citovat
NotFound Odesláno 22. listopad 2010 Odesláno 22. listopad 2010 Panove, mam ten samy problem. 607 mam par dni, a dvakrat se mi stalo, ze kdyz jsem odemknul auto, tak leve zrcatko se neotevrelo. Znovu jsem zamknul a opet odemknul, pak se otevrelo.... opravdu to sklapeni jde zrusit jen pres diagnostiku? [upravil dne 28/11/10 00:52 NotFound] Citovat
Haryk Odesláno 22. listopad 2010 Odesláno 22. listopad 2010 ještě,že mám ruční sklápění,ale stejně nejde sklopit levé,bojím se zabrat Citovat
PecaTu Odesláno 24. listopad 2010 Odesláno 24. listopad 2010 Koukám že s nadcházející zimou je špatné odklápění a sklápění zrcátek zase v kurzu, ne jinak je to u mě. A tak se ptám jestli náhodou neměl již někdo zrcátko rozebrané a nezkoušel třeba promazat celí mechanizmus, popřípadě jak na vrchní plasty abych jako obvykle při rozebírání zrcátka neurval nějakou tu pacičku:D. Citovat
Birkov Odesláno 25. listopad 2010 Odesláno 25. listopad 2010 mě by spíš zajímalo, jak se dá sklápění zrcátek vypnout :-) Citovat
Kenedi Odesláno 6. leden 2011 Odesláno 6. leden 2011 niekde som cital ze odpojit motorceky v oboch zrkadlach celkom srandovne riesenie.. a dalsie ze vo vodicovych dverach odpojit motorceky jednym konektorom ale to si neviem ani oredstavit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.