Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čest chlapyyy, máte někdo ohřev motoru??--nemyslím nezávislým bufíkem,myslím tím žhavícím tělískem,které se vřadí do hadice chladícího systému a zapojí kabelem do 220 Volt.

P.S. měl jsem i odkaz na výrobce těch ohřívačů,ale je pryč...:(

Odesláno

Kup si těleso do Avie.stojí pár stovek.Koupíš ho na každém rohu.Jen se zeptám,kam by jsi ho umístil?Taky jsem nad tím přemýšlel:myslim Dobrmik mě předběh

[upravil dne 24.1.2010 EXI.60]

[upravil dne 24.1.2010 EXI.60]

Odesláno

nemyslím těleso,co se dávalo zezadu do hlav Avie :bojim, to těleso co myslím má tvar trubky a v něm je spirála,spodní hadice ke chladiči se rozřeže a trochu zkrátí a to těleso se přes dvě SKá pásky vřadí do hadice a je to--voda pak cirkuluje na základě termosifonového chlazení celým okruhem a ohřívá motor, mají to hodně auta na severu-Švédsko a tak-měl jsem i odkaz na výrobce,dělá se to ve více průměrech,příkon kolem 100Watt a spínacíma hodinama si to zapneš kdy chceš

[upravil dne 24/1/10 ozzy56]

Odesláno

Možná by to šlo udělat doma na koleně. Topení a čerpadlo vzít třeba ze starý pračky, umístit to do vhodný roury a pak už jenom nějak vyřešit elektrickej termostat a zásuvku (vidlici - kam to shovat). Byl by to trochu bastl ale fungovalo by to.

[upravil dne 24/1/10 Benžík]

Odesláno

Termostat není třeba.hlídalo by se to časem.dvě hodiny před jízdou by mě zaply spínací hodiny do tělesa proud a hotovo.u avie to taky nebylo hlídaný

Odesláno
Původně zaslal: Benžík

To by taky šlo, takovej výkon aby se to stačilo za 2 hodiny přehřát to mít nebude.

To byl příklad,je jasný že by to muselo běžet třeba 5 hodin při 1000W tělese.musíme brát že motor je jako boiler bez izolace
Odesláno

Na aukru prodává jeden polák tyto tělesa na více druhů aut,je tam i foto.Těleso stojí 1250kč.

Má to 500w.Je to umístěno na spodní hadici u chladiče.

Také jsem o tom uvažoval.:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...