automale Odesláno 23. leden 2010 Odesláno 23. leden 2010 esteze to do nikoho nenapalil. a policajti si len robili svoju robotu. keby bol cisty isto by neunikal. inac koli tomuto chcu u nas v republike zacat vypilovat stromy ktore su popri cestach - podla jednej sikovnej pani koli tym stromom zbytocne dochadza k tragickym nehodam, krava. Citovat
ozzy56 Odesláno 23. leden 2010 Odesláno 23. leden 2010 asi sledoval usa filmy,jenže v nich se po těžké nehodě odchází se vztyčenou hlavou a s neposkvrněným oděvem...,holt v reálu je to jinak Citovat
Radek 306 Odesláno 23. leden 2010 Odesláno 23. leden 2010 policajti dokážou vymyslet taky dobrý blbosti, ale v tomhle pokud se to stalo jako píšou v článku, tak jak by za to mohli...on ujížděl, vyboural se. A je dobře že za nim jeli, kdyby na každýho mávli rukou ať si jede, to by to tu vypadalo ještě hůř než vypadá. Citovat
Otan Odesláno 23. leden 2010 Odesláno 23. leden 2010 peugeot09- Když jsem přečetl název linku, věděl jsem, že se \"někdo\" ozve, že za to můžou policajti, no a fakt. Každý máme nějaký názor a nějaké myšlení. Tebe ale lituji. Citovat
Guest Scratch Odesláno 23. leden 2010 Odesláno 23. leden 2010 Původně zaslal: Fr3sh peugeot09 :Pokud ten mladej byl ožralej, tak ho škoda není... To si hustej...napsal by si to o nekom znamym? kamaradovi? nebo o nekom z rodiny? Kazdeho je skoda a kdo tu rekne ze neni a ze je dobre ze tu neni..neni v poradku a je idiot... Ja ti reknu jednu vec, segra mel tento tyden nehodu, byla nepripoutana a ohrozila zivot svuj, ale i zivot sve ani ne jeden rok stare dcerky. A jestli to chces slyset, tak poslouchej: je to uplna krava, ktera ma stesti, ze to rozdejchala. A dobre ji tak, mela si dat na drzku jeste vic. Ale i tak si bude pamatovat, ze jhe lepsi byt i v dodavce pripoutanej. Trefily strom... sry za [upravil dne 23/1/2010 Scratch] Citovat
vendelinek Odesláno 23. leden 2010 Odesláno 23. leden 2010 Scratch takže to přežili obě dvě ve zdraví?Nic se jim nestalo? [upravil dne 23.1.2010 vendi.stejskal] Citovat
P607Olda Odesláno 23. leden 2010 Odesláno 23. leden 2010 peugeot09: tentokrát jsi přestřelil. Nebyla to policejní honička. On namísto kontroly ujel a vyboural se vlastní vinou. Spíše se zamysli, pro koho nasazuješ svoje dobré jméno. Citovat
praktik Odesláno 23. leden 2010 Odesláno 23. leden 2010 :ticho nechcem nikoho označiť ale v inom vlakne na inom mieste som sa presvedčil že su tu ľudia ktori menia nazor z minuty na minutu a ked im to niekto vytkne ich priatelia zautočia .Keby bol čisty kľudne by zastavyl:aut:aut.Sťastie že nezobral zo sebou nevynneho:cool::cool::cool: Citovat
Pinďa Odesláno 23. leden 2010 Odesláno 23. leden 2010 Původně zaslal: peugeot09 Policajti zmařili další život...a úplně zbytečně. Proč ujížděl???? Určitě neměl čistý svědomí, takže větší podíl na tom má sám a ne policajti. Dokonce jej policajti oživovali (viz. Policisté okamžitě začali s poskytováním první pomoci a přivolali záchranku.) Mě stavěli v poslední době 2x (1x loni a 1x letos), kontrolovali zelenou kartu, řidičák a STK, pak dokonce popřáli příjemnou jízdu. [upravil dne 23/1/10 Pinďa] Citovat
Jenda 309 Odesláno 23. leden 2010 Odesláno 23. leden 2010 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: peugeot09 Policajti zmařili další život...a úplně zbytečně. Původně zaslal: peugeot09 Já nikoho neodsuzuju. Má cenu pokračovat? Nemá.... shrnuto stručně a jasně Kurte Citovat
Šalda Odesláno 23. leden 2010 Odesláno 23. leden 2010 Původně zaslal: Fr3sh ...kdyby trefil auto ve kterem by sedela tvoje rodina, rikal by si ze policajti sou idioti a zmarili zivot(y)? Přesně tak:potlesk:potlesk:potlesk Může si za to sám, neměl ujíždět, taky mě asi před týdnem stavěli a vše proběhlo v pořádku;) Přesně takovejhle nějakej debil s chlastem mě zabil mamku, kdybych byl tehdy starší ( bylo mě 14 let )tak bych si ho našel a sám bych ho zabil!!!!!!! Ten kdo má čistý svědomí tak přece nemusí ujíždět, a i kdyby svědomí čistý neměl tak přece je pořád lepší zaplatit pokutu ( ať už za cokoli ) a žít, tyhle honičky stejně nemají význam, nemáš jim kam ujet;) Citovat
dolly1010 Odesláno 23. leden 2010 Odesláno 23. leden 2010 Ještě že nevzal někoho s sebou Jinak Dneska mě zablokovali na Novinkách účet Má s tím někdo zkušenosti? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 23. leden 2010 Odesláno 23. leden 2010 Ach jo, to zase byla perla. No vše bylo řečeno, je klika že nikoho nepřejel atd, policajti si dělali svoji práci a obviňovat je ze zmaření života je totální kravina, navíc ho ani nehonili Tady je to podrobnější - http://zpravy.idnes.cz/osmnactilety-mladik-v-jihlave-pil-pak-ujizdel-policii-a-zabil-se-pwk-/krimi.asp?c=A100123_124008_krimi_jw [upravil dne 23/1/10 Radek Hurvajz] Citovat
urdemala Odesláno 23. leden 2010 Odesláno 23. leden 2010 Muzou za to silnicari, svine jedny. Kdyby tu zavej odklidili, tak se mohl s tema poldama honit jeste ted. Citovat
pkr Odesláno 23. leden 2010 Odesláno 23. leden 2010 Původně zaslal: peugeot09 Já nikoho neodsuzuju. Je to právě naopak, vy odsuzujete člověka, kterého jste nikdy neviděli, nic o něm nevíte a plivete na něj jenom kvůli jednomu článku. Být krátkozraký neznamená soudit z několika různých pohledů, ale posuzovat situaci jenom podle jednoho článku. A na jakým základě se ho ty zastáváš?! Ty ho snad znáš,viděl si ho někdy a máš nějaký zaručený informace,co v tom článku nebyly? Trochu přemýšlej,než něco napíšeš.To by si jeden odplivnul. Každýho zbytečně zmařenýho života je škoda,ale komu není rady..... Citovat
Šalda Odesláno 23. leden 2010 Odesláno 23. leden 2010 pkr: aaa, nováček přišel:D:D:aut sorry za Citovat
pkr Odesláno 23. leden 2010 Odesláno 23. leden 2010 Šaldo,já Ti dám nováčka.:bacha:bacha Koukej si to pořádně přečíst. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.