Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Osmnáctiletý řidič zemřel na Jihlavsku po honičce s policií

Recommended Posts

Odesláno

esteze to do nikoho nenapalil. a policajti si len robili svoju robotu. keby bol cisty isto by neunikal.

inac koli tomuto chcu u nas v republike zacat vypilovat stromy ktore su popri cestach - podla jednej sikovnej pani koli tym stromom zbytocne dochadza k tragickym nehodam, krava.

Odesláno

policajti dokážou vymyslet taky dobrý blbosti, ale v tomhle pokud se to stalo jako píšou v článku, tak jak by za to mohli...on ujížděl, vyboural se. A je dobře že za nim jeli, kdyby na každýho mávli rukou ať si jede, to by to tu vypadalo ještě hůř než vypadá.

Odesláno

peugeot09- Když jsem přečetl název linku, věděl jsem, že se \"někdo\" ozve, že za to můžou policajti, no a fakt. Každý máme nějaký názor a nějaké myšlení. Tebe ale lituji.

Guest Scratch
Odesláno
Původně zaslal: Fr3sh

peugeot09 :Pokud ten mladej byl ožralej, tak ho škoda není...

To si hustej...napsal by si to o nekom znamym? kamaradovi? nebo o nekom z rodiny? Kazdeho je skoda a kdo tu rekne ze neni a ze je dobre ze tu neni..neni v poradku a je idiot...

Ja ti reknu jednu vec, segra mel tento tyden nehodu, byla nepripoutana a ohrozila zivot svuj, ale i zivot sve ani ne jeden rok stare dcerky. A jestli to chces slyset, tak poslouchej: je to uplna krava, ktera ma stesti, ze to rozdejchala. A dobre ji tak, mela si dat na drzku jeste vic. Ale i tak si bude pamatovat, ze jhe lepsi byt i v dodavce pripoutanej. Trefily strom...

sry za :xvul

[upravil dne 23/1/2010 Scratch]

Odesláno

peugeot09: tentokrát jsi přestřelil. Nebyla to policejní honička. On namísto kontroly ujel a vyboural se vlastní vinou.

Spíše se zamysli, pro koho nasazuješ svoje dobré jméno.

Odesláno
:ticho:ticho nechcem nikoho označiť ale v inom vlakne na inom mieste som sa presvedčil že su tu ľudia ktori menia nazor z minuty na minutu a ked im to niekto vytkne ich priatelia zautočia .Keby bol čisty kľudne by zastavyl:aut:aut.Sťastie že nezobral zo sebou nevynneho:cool::cool::cool::cool::cool:
Odesláno
Původně zaslal: peugeot09

Policajti zmařili další život...a úplně zbytečně.

Proč ujížděl???? :xvul

Určitě neměl čistý svědomí, takže větší podíl na tom má sám a ne policajti. :myslim Dokonce jej policajti oživovali (viz. Policisté okamžitě začali s poskytováním první pomoci a přivolali záchranku.)

Mě stavěli v poslední době 2x (1x loni a 1x letos), kontrolovali zelenou kartu, řidičák a STK, pak dokonce popřáli příjemnou jízdu.

[upravil dne 23/1/10 Pinďa]

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Policajti zmařili další život...a úplně zbytečně.

Já nikoho neodsuzuju.

Má cenu pokračovat? :roll

Nemá.... shrnuto stručně a jasně Kurte :potlesk

Odesláno
Původně zaslal: Fr3sh

...kdyby trefil auto ve kterem by sedela tvoje rodina, rikal by si ze policajti sou idioti a zmarili zivot(y)?

Přesně tak:potlesk:potlesk:potlesk

Může si za to sám, neměl ujíždět, taky mě asi před týdnem stavěli a vše proběhlo v pořádku;)

Přesně takovejhle nějakej debil s chlastem mě zabil mamku, kdybych byl tehdy starší ( bylo mě 14 let )tak bych si ho našel a sám bych ho zabil!!!!!!!

Ten kdo má čistý svědomí tak přece nemusí ujíždět, a i kdyby svědomí čistý neměl tak přece je pořád lepší zaplatit pokutu ( ať už za cokoli ) a žít, tyhle honičky stejně nemají význam, nemáš jim kam ujet;)

Odesláno

Ach jo, to zase byla perla. No vše bylo řečeno, je klika že nikoho nepřejel atd, policajti si dělali svoji práci a obviňovat je ze zmaření života je totální kravina, navíc ho ani nehonili

Tady je to podrobnější - http://zpravy.idnes.cz/osmnactilety-mladik-v-jihlave-pil-pak-ujizdel-policii-a-zabil-se-pwk-/krimi.asp?c=A100123_124008_krimi_jw

[upravil dne 23/1/10 Radek Hurvajz]

Odesláno

Já nikoho neodsuzuju. Je to právě naopak, vy odsuzujete člověka, kterého jste nikdy neviděli, nic o něm nevíte a plivete na něj jenom kvůli jednomu článku. Být krátkozraký neznamená soudit z několika různých pohledů, ale posuzovat situaci jenom podle jednoho článku.

A na jakým základě se ho ty zastáváš?!

Ty ho snad znáš,viděl si ho někdy a máš nějaký zaručený informace,co v tom článku nebyly?

Trochu přemýšlej,než něco napíšeš.To by si jeden odplivnul.:blicismajlik

Každýho zbytečně zmařenýho života je škoda,ale komu není rady.....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...