Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

letne pneu + rozhodnute MICHELIN ENERGY SAVER...skusenosti s e-shopom?

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim pani, neviete preco su tie iste pneu s vyssim rychlostnym indexom lacnejsie ako s nizsim? a mozem dat napr rychlostny index V ked mam v technicaku T/H?

Vdaka

[upravil dne 25/1/10 shark734]

Odesláno

Pneu s vyšším rychlostním indexem lze montovat. Pro pneu s nižším RI musí být upozornění na viditelném místě, že používám pneu s nižším RI a omezením maximální rychlosti.

Odesláno

Zvyčajne je to s cenou naopak, možno majú akciu a tie s vyšším indexom im dlho ležali na sklade a chcú sa ich zbaviť. Inak samozrejme vyšší index použiť môžeš ako je v TP.

Odesláno

ok, diky, nizsi index dat neplanujem...a co hovorite na PIRELLI P6000 Powergy? pozeral som nejake testy a docital som sa ze maju zlepseny odvod vody z dezenu, odolnejsie voci aquaplaningu a nizku hlucnost....Len som tam nerozumel niecomu celkom, spomenute tam bolo nieco o znizenom dezene(mal by som si oprasit anglictinu), nemoze to sposobit rychlejsie opotrebenie? kolko km asi vydrzia? DIKI

Odesláno

hej micheliny mam aj len uz su zodrate, ale ako tak pozeram testy tak maju lepsie vysledky ako tie pirelly a mam ich aj odporucene vyrobcom, v podstate mi ide o nejake dobre letne gumy co su dobre aj na mokrom povrchu a maju cenu za kus okolo 70€

Odesláno
Původně zaslal: kobr

Pneu s vyšším rychlostním indexem lze montovat. Pro pneu s nižším RI musí být upozornění na viditelném místě, že používám pneu s nižším RI a omezením maximální rychlosti.

plati pro zimni, u letnich pneu nizsi rychlostni index mit nesmis ...

Odesláno

vdaka pani...rozhodujem sa medzi p6000 a michelin energy saver....kamarat ma pirely p6 a tie dost hucia oproti starym michelinom co mam na aute-a poviem vam ze su uz pekne stare, tak asi zostanem pri michelinoch

este raz vdaka

Odesláno

V té tabulce o ceně asi rozhoduje i index nosnosti - u první máš 95 a u poslední 94 (ta poslední má navíc jinou - dražší - šířku). Ostatní mají nosnost 91.

Odesláno
Původně zaslal: shark734

takze som sa rozhodol pre micheliny, nemate nejake skusenosti s internetovym obchodom na pneu?

Já jsem spokojen s tímto obchodem. Nesmíš koukat na jejich ceny. Najdi na netu nejnižší možnou cenu a oni půjdou pod ni. Pokud mají pneu skladem tak do týdne je máš doma.

:xvul copak to máš na 307 za hliníky? :myslim

[upravil dne 25/1/10 Dave_k]

Odesláno

Pěkný jsou a strašně mi připomínají co jsem měl na sedanu. AEZ Luna.

aez_luna.jpg

Kol konstruovanejch pro 4díru (většinou 5díra) je fakt málo a ty předělávky moc pěkně nevypadají tak upřednostňuju pokličku, která ty šrouby zakryje. :super

[upravil dne 25/1/10 Dave_k]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...