Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

buď sympatizuješ a nebo nesympatizuješ, a nebo je třetí ještě horší varianta a ta je že je ti to jedno;)

Já taky nepaušalizuju, psal jsem 90% romů, když se podíváš o pár příspěvků výše, dokonce mám jednoho cikána kamaráda a je úplně v pohodě;)

takže podle tebe inteligentní nejsem, ale kupodivu barevně vidím docela dobře;)

mám IQ 132, možná je to málo, ale co bůh dal to dal:aut

[upravil dne 14/1/10 Šalda]

Odesláno
Původně zaslal: Šalda

buď sympatizuješ a nebo nesympatizuješ, a nebo je třetí ještě horší varianta a ta je že je ti to jedno;)

mám IQ 132, možná je to málo, ale co bůh dal to dal:aut

[upravil dne 14/1/10 Šalda]

boze, boze, boze .... to IQ bych tady fakt nevytahoval, internet snese vsechno ... spise me zarazi, ze jsi muj predchozi prispevek vubec nepobral ... tedy na to, jake mas IQ ... nic, nenecham se vtahnout do detinske debaty o to, kdo z nas je \"inteligentnejsi\"... dobrou noc

Odesláno

Vzhledem k tomu co jsem se zde dočetl za cancy od Medvěda (připadá mě jako z Marzu),který jako pštros strká hlavu do písku a buď neví nebo nechce vědět a teď ho cituji: Jsem rád, že byl rok 1989 a jsem spokojen s většinou toho, co se po roce 1989 odehrálo. I já jsem rád za rok 89,ale už ne zato co se s námi a bez nás odehrálo po: Netvrdím že před listopadem bylo lépe. Přesto shrnu průsery za pos.20 let:

- Korupční prostředí v našem státě bují více než před rokem 1989.

- Díky podlézavé politice našich demokraticky zvolených vlád jsme opět ztratili suverenitu.

- Ekonomická situace velkého počtu rodin je více než katastrofální

- Nezaměstnanost se stále prohlubuje. Není to jen vinou světové krize.

- Státní dluh a deficit státního rozpočtu se pohybuje v několikanásobně větších hodnotách než před 20ti lety

- Důchodová reforma stále není dopracována a nikdo dnes vlastně netuší jak zajistit svou penzi

- Kriminalita v naší zemi několikanásobně stoupla. Mnohdy zůstává bez trestu.

- Financování zdravotnictví je v katastrofálním stavu v kombinaci s finanční situací pacientů

- Bují rasismus, nenávist. Pravda je pošlapávána a lásku nikdo nevidí...

- Z lidí se stali bezohlední sobci starající se pouze o svůj konzumní způsob života.

- Stáváme se součástí nové totality založené na modelu fiktivní demokracie a globální svobody.

- Legislativa naší země umožňuje podnikatelské manipulace vedoucí k arbitrážím

- Nikdo nás nechrání před předraženými veřejnými stavbami hrazenými z daní nás všech.

- Od počátku členství v NATO jsme prakticky neustále ve válce,která není naše a to aktivně zapojenými jednotkami z našich daní.

- Důležité mezníky a další kroky republiky jsou v rukou těch, kteří nám neumožní se svobodně rozhodnout v referendu.

- Policie ČR je podle denních zpráv zkorumpována,(drogy,vydírání,ůplatky ciz,policie.neleg.přihl.aut...)a nemá žádný vliv a respekt,jenom vybírá pokuty za parkování ... a mohl bych pokračovat do nekonečna,jako např.V.Koženým a jemu podobným.

A když se k tomuto chce někdo vyjádřit svým nesouhlasem,který je podle mne v pořádku (to jsou naprosté základy demokracie, vyjádřit svůj názor)

tak se mu nasadí psí hlava a udělá se z něj radikál,fašista,hlupák,demagog,ale je potřeba se vždy zeptát komu ta,, psí hlava\" vlastně slouží.Odpověď je nasnadě vládnoucí klice a jejím patolízalům.Je ale nepochopitelné :myslim,když se jí zastává člověk který z ní nic nemá,protože co si budeme nalhávat určitě nebude nikdy na peugeot fóru politik hledat nějaké rady o autě a to jen z toho prostého důvodu,že díky svému platu a intrikám si to auto může koupic celé několikrát po sobě,pokud mu jej např.neservisují zdarma v rámci nějakých prebend.

P.S. nejsem a nikdy jsem nebyl v žádné pol.straně a ani s žádnou nesympatizoval (logicky,jinak bych jsem nepsal) a seděl na teplém místečku ! :D

Odesláno

Víš co peugeot09 ? Mě je celý Medvěd naprosto ukradený,on si totiž tu už dlouho myslí,že když sem příliš často,furt a pořád něco spisuje a má neustálou potřebu se ke všemu vyjadřovat tak,že má tím pádem patent na rozum.Budeš se divit,ale nemá !Jsme svobodní lidé ve svobodné zemi a máme KAŽDÝ právo se svobodně vyjádřit,pokud to ovšem dle mne nepřekračuje určité meze vulgárnosti a morální etiky.A znáš to pokud by jo,tak vždy platilo a platí,že na hrubý pytel hrubá záplata.Což momentálně není můj případ,ale vždy se to může nějak zvrtnout. :D

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Bara - člověk, který tahá auto za poloosu mně fakt nevytočí.

a ja si rikal, kde jsem ten nick a styl psani prispevku videl ... jen se mi to nechtelo hledat :D ... :super

Odesláno

Tak jsem se odhodlal a přečetl si komplet program zmiňované super strany rychlých šípů strany dělnické. Klasickej populismus, až bych nevěřil, jak daleko až jsou ochotni s ním jít. Nejdřív jsem si myslel, že je to tak pro sekci Vtipy a jiné blbosti, ale nakonec bych ho zkopíroval spíš do Jen pro silné žaludky. Dost mi to připomíná způsoby herr Sládka. Ten se taky tvářil jako vůdce morálních hodnot a jak to dopadlo - dokázal jenom šířit nenávist a ve skrytu si hrabat a hrabat sám pro sebe. A že se mu to krásně dařilo. Myslim, že s tímhle spolkem by to dopadlo úplně stejně.

Já chápu, že normální člověk už je znechucenej tím, jak se chovají velký strany, mě samotnýho ta beznadějná situace mrzí, ale těmhle vychcánkům bych nesvěřil ani stavbu kůlny.

Když to tak čtu a představuju si, jak by vypadala politika podle jejich programu, tak vidim snahu o homogenní, uniformovanou, vnějšímu světu a zároveň jinak smýšlejícímu obyvatelstvu uzavřenou totalitní společnost - něco na způsob číny, ale v horším vydání.

Odesláno

muj nazor: Slovenski romovia zneuzivaju socialny system! (urcite aj v Cechach) Kto to nezazil, by neuveril, co je to za haved. Tych ludi, co hovoria o velkej solidarite s nimi, bych poslal byvat do ich osád, chatrci, v ktorych by nezila ani diva svina s leprou. A kto moze za to, ze ziju horsie ako prasata v chlieve? Oni sami!!!! Ktory biely dostane pridavky na decka, ked ich decka nechodia do skoly? Ktory biely dostane zadarmo dalsi byt, ajked ted predosly zdevastoval a urobil z neho chliev? V nasem state vladne diskriminacia, ale iba diskriminacia normalnych pracujucich, cestnych a slusnych ludi!

to šalda: souhlasim s tebou.

Odesláno

Když sou cikáni tak super lidi tak proč je už nechcou ani v Anglii ani v Kanadě a já nevím kde ještě všude:papa:papa:papa

Já kašlu na to jaký má volební prgram DS, jen s nima sympatizuji v boji proti cikánům, toť vše.

Stejný sr..ky umí nakecat i jiný strany, ne jen DS:papa

Foxo: moc pěkně jsi to napsal, sám bych to nezvládl líp:super:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk

[upravil dne 15/1/10 Šalda]

Odesláno
Původně zaslal: foxo

muj nazor: Slovenski romovia zneuzivaju socialny system! (urcite aj v Cechach) Kto to nezazil, by neuveril, co je to za haved. Tych ludi, co hovoria o velkej solidarite s nimi, bych poslal byvat do ich osád, chatrci, v ktorych by nezila ani diva svina s leprou. A kto moze za to, ze ziju horsie ako prasata v chlieve? Oni sami!!!! Ktory biely dostane pridavky na decka, ked ich decka nechodia do skoly? Ktory biely dostane zadarmo dalsi byt, ajked ted predosly zdevastoval a urobil z neho chliev? V nasem state vladne diskriminacia, ale iba diskriminacia normalnych pracujucich, cestnych a slusnych ludi!

to šalda: souhlasim s tebou.

:potlesk proč by chodili do práce když je živíme.
Odesláno

Jo kluci, jakmile zacne rec o tech darmozracech, se mi hned zvysi tlak, a nejen mne, ale aj kazdemu cloveku, ktery se zivi praci. Anglie a ostatne staty sou obycajni pokrytci. Nam tu idu kazat, jak mi je tu chudaky utlacame a nevim co, a kdyz do anglie, kanady, beneluxu a inych statu napochoduju desitky romskych rodin, zaplata im hned spatecne letenky a sbohem, padajte odkal ste prisli.

Ja se im ani nedivim. Su to tvory, ktere su statu len na obtiz. Su zvykli jenom brat, brat, brat, a kdyz uz jim nemame co dat, tak kradou!

Sice ne mozno vsichni, ale vetsina je horsi nez divoka zvirata. Ty se o sve mladata staraju. Takovy rom ich udela 15, a státe - starej se. Chce se mi z nich blejt. A kdo by mal iny nazor na nich, takemu bych jednu rodinu nastehoval do baraku.

Nejsem rasista, mne nevadi cernoch, aziat alebo tak. Ale cigan :grr

Odesláno

To jsem rád Medvěde,že tě nevytočím ,hned se mě bude lépe spát.:D Mě ovšem nešlo o vytáčení,ale aby ses zamyslel co kolikrát píšeš.Zřejmě bez ůspěchu,kde prostě není ani smrt nebere. A to že jsem tahal auto za poloosu není vůbec nic zvláštní,já si na rozdíl od tebe poradím v každé situaci.Jen okrajově,toto auto jsem tehdá měl asi 14 dní a věděl jsem velký prd o tom,že bylo čelně navalené a nárazník posvařovaný tak aby byl na rychlý prodej,že tam ta záslepka prostě nebyla a koukalo na to 6 lidí .Kromě Pastorka (který ví jak to bylo podrobně) nebyl tady nikdo komu bych měl chuť a vůli něco vysvětlovat,chovali jste se jako vzteklí psi na mršině a tys byl jedním z těch hóódně aktivních a to ti zůstalo a asi už i zůstane.Žít s tebou je zřejmě radost až na kost. :D :D

Usuzuji tak z toho,že místo aby ses vyjádřil věcně k věci,kterou jsem napsal,tak tu uboze vytahuješ linky na nějakou poloosu a myslíš si jak seš chytrej - nejseš.

Odesláno

No Takže ja se taky vyjadrím tahle sebranka nema nic spolecneho s delnickou stranou je to jen banda holohlavych blbcu kteri radi vyprovokuji nasily a nepokoje zajil sme to na vlastni kuzi.

Delnicka strana byla kdysi a vznikla v Londynu kolem roku 70.Byla to skupina tezce pracujicich lidi(delniku) kteri protestovaly za lepsi praci vysi platy a dalsi veci.

Dalsi inf se muzete docist v anglicke historii.

Takze tato sebranka jak uz sem psal nic spolecniko s delnickou starnou nema nema ani nic spolecneho s hnutim skinhead ale je dosti naklanone pravicovim extremistum podle meho nazoru jous to novodobí Hitler Jugend a stim by se melo zatocil zrusit jejich maskovanou stranu a nadale blokovat vsechna jejich schormazdeni.

to je vse nebavi me to psat:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...