Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Chcel by som zistit ci sa daju prerobit spatne zrkadla aby sa po vypnuti motoru stiahli a naopak. Nech to nemusim vzdy robit rucne :-)

ak ano co vsetko budem potrebovat a kde by som zohnal suciastky.

Lebo na nete som nic nenasiel, takze uz ma napada jedine autovrakovisko. :myslim

Odesláno

Pokud je mi známo tak automatické sklopení (po zamčení) a odklopení (při odemčení) je možno aktivovat tak že zastrčíš klíček, otočíš do polohy 1 a delší stiskem tlačítka pro sklopení zrcátek (c ca 3 sec) aktivuješ tuto funkci.

Odesláno
Původně zaslal: MotoMoto

Pokud je mi známo tak automatické sklopení (po zamčení) a odklopení (při odemčení) je možno aktivovat tak že zastrčíš klíček, otočíš do polohy 1 a delší stiskem tlačítka pro sklopení zrcátek (c ca 3 sec) aktivuješ tuto funkci.

asi mi nerozumies.

moje auto nie je vybavene automatickym sklopenim zrkadiel, no chcel by som ho dorobit...

Odesláno

Takže nemáš vůbec elektricky sklápěná zrcátka?

Pokud ne tak to musíš sehnat někde na vraku komplet + ovládání do kabiny.

Odesláno

No jestli je tvoje auta tak velký, že je potřeba sklápět zrcátka, já to nikdy u žádnýho auta nedělal.

Odesláno
Původně zaslal: Gibon83

mam elektricky nastavitelne zrkadla, ale sklapatelne nie...

a fakt ma to otravuje vzdy ked nastupujem/vystupujem zastavit sa pri zrkadlach.

na nete som nasiel tento modul http://www.cybertronic.vyrobce.cz/navody/navod%20zrcatka.pdf

To máš jen ovládací modul, ale co ty motory co to přiklopí? :myslim

Samostatně je budeš těžko shánět. Podle mne sehnat origa na vraku i s ovládáním bude nejjednodušší.

Jinak new u peugeotu 7636,-CZK/ks. :papa (8149VT-spolujezdec, 8149VV-řidič)

[upravil dne 10/1/10 Dave_k]

[upravil dne 10/1/10 Dave_k]

Odesláno

Sklápěcí zrcátka mají jednu velkou výhodu - zdálky vidíš, že auto je zamknuté.

Nevýhoda: kdybys neměl sklopené zrcátka, tak kdo jede okolo natěsno, tak by ti poškodil nebo pohnul zrcátko. Pokud jsou zrcátka sklopená, tak už chybí tato \"nárazníková zóna\" a odře rovnou lak.

Odesláno

Jo s tou signalizací máš pravdu, to je výhoda, vidím že je zamknuto. A i s tím druhým. Já měl na autě palstová černá a když to někdo omastil moc blízko tak mi ho jen otočil na druhou stranu a nic se nepoškodilo. Ať už chodec nebo auto. Teď když jsou na elektriku tak ani nevím zda jdu mechanicky sklopit směrem dopředu.

Odesláno

no koukal jsem na ten web a má tam velice zajímavé i jiné kousky...... ale osobně sklápění zrcátek by se mi taky líbilo.....,z mého hlediska praktická věc,akorát holt jak tu píšou jiní....,je potřeba mít správný \" hardware \" :D na autě...

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Nevýhoda: kdybys neměl sklopené zrcátka, tak kdo jede okolo natěsno, tak by ti poškodil nebo pohnul zrcátko. Pokud jsou zrcátka sklopená, tak už chybí tato \"nárazníková zóna\" a odře rovnou lak.

je to tak ako pises, pokial je vsetko ok. ja mam teraz problem so zamkom kufra, a po zamknuti auta sa mi obcas odomkne, (asi koli kufru?) ale zrkadla mi nevyklopi. cize auto je odomknute ale zrkadla su sklopene :D

Odesláno
Původně zaslal: lion307

Původně zaslal: P607Olda

je to tak ako pises, pokial je vsetko ok. ja mam teraz problem so zamkom kufra, a po zamknuti auta sa mi obcas odomkne, (asi koli kufru?) ale zrkadla mi nevyklopi. cize auto je odomknute ale zrkadla su sklopene :D

No zrkadla sa odklapaju az po otoceni kluca do polohy kde ti prebliknu vsetky kontrolky (teda aspon mne). Je to lepsie ako keby sa mali odklapat a zaklapat zakazdym ked odomknes auto :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...