Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: pro-fil

senzor stěračů je nahoře, dole je gps a senzor světel je na palubovce. Já bych nejradši vyměnil senzor deště za klasický cyklovač. Po debadě s jinými lidmi co mají v autě senzor deště prý nepomáha skoro nic. Prostě je to nedokonalé. A to i u jiných značek aut.

Ono je tam oboje, když ťuknu směrem dolů tak se mi zapne senzor a když dám nahoru I tak cyklovač na základě rychlosti a pak II normální a III vysoká rychlost..

Odesláno

Toto jsem našel na fóru erovanu, nemám to odzkoušený, za tohoto počasí to dost dobře nejde, ale v odpovědích uživatelé psali, že to funguje:

Použijte tuto proceduru venku (ne při umělém osvětlení nebo za slunce).

1. Zapněte motor a sedněte si na sedadlo řidiče

2. zatáhněte 2 krát krátce ostřikovač předního skla (voda začne stříkat a stěrače pohybovat).

3. pak zatáhněte po třetí ale podržte tři sekundy ( start kalibrování)

4. Když kalibrování skončí, stěrače se zastaví

5. Přepněte ostřikovač do polohy \"auto\"

6. Stěrač by se měl pohnout jednou (sem a tam),tím potvrdí, že kalibrování je úspěšně.

7. Vystupte z auta, nalejte vodu na čelní sklo, pak zkontrolujte výsledek. Jestli nejste spokojen, opakujte proceduru s menším osvětlením (za šera) (slunečno není vhodné pro kalibrování).

Odesláno

ale ten sem tam dával kvuli deštovemu senzoru , ne kvuli otrikum , jinak ten obr je pro obe varianty s ostrikama v torpedu i v listach , u legendy je pak pod cislem steracu dve varianty k objjednani a to pro klasicke listy nebo pro listy s ostrikama

Odesláno

Tak teď jsem volajaký zmetený. Oni existují ostřikovače v lištách stěračů? To mám jen vzadu, vepředu mám ostřikovače v té černé liště na haupně. To seřízení senzoru vyzkouším. Díky za návod.

Odesláno

já mám ostřiky vpředu i vzadu v lištách stěračů, je to asi podle ročníku (moje 807ka je polovina 04)

měl jsem to i u 405ky (vpředu) a u 406 mi to chybí, nevím, proč to není u všech modelů, je to praktické

Odesláno

A ještě druhý dotaz, co je lepší a co je novější typ? Nebo na čem to závisí co je v jakém autě namontované?

Odesláno

No právě, znamená to tedy, že ty ostřiky v torpédu jsou jakoby starší? V čem jsou ty druhé lepší? Tyhle musím říct že stříkají super, dokonce s nějakou časovou prodlevou.

Odesláno

mě připadá, že pokud jsou ostřiky ve stěračích, že to líp čistí; ve 406ce je mám pod sklem (ne na kapotě) a zvláště při větší rychlosti to tříká i na střechu...ale je pravda, že ostřiky ve stěračích víc žerou vodu (drahou)

takže to je věc věc názoru a zvyku

a asi v novějších modelech 807ky přešli na ostřiky pod sklem (na kapotě), ostatně jako u všech ostatních modelů, 405ka byla poslední, která to měla ve stěračích a dost mě (příjemně) překvapilo, že mladší model mojí 807ky (2004) to má zase ve stěračích než starší 406ka (2001)

Odesláno

Já musím říct, že oproti jiným autům co jsem měl tyhle trysky stříkají super. Jemně to rozprašují po celém skle a tak jsem spokojený. Vzadu to mám ve stěrači a napřed jsem se rozčiloval že mi nejde ostřikovač než jsem to zjistil.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...