Přejít na obsah

Radomirek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

O uživateli Radomirek

  • Datum narození 19.8.1956

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 807
  • Rok výroby
    2004

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Slavkov u Brna
  • Stát
    Česká republika
  • Nálada
    PBM

Kontakty

  • Veřejný E-mail
    spravedlny@seznam.cz

Návštěvy profilu

536 zobrazení profilu

Radomirek's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Ahoj, mám dotaz, zda se dá nějak promazat mechanismus sklápění zrcátek, skřípe to jak vrata od polepšovny a někdy ani nedoběhnou. Dík za radu
  2. Jo, dík, už se zadařilo, vypnul jsem \"ostatní hlášení\" v menu audio, takže se sice zpráva zobrazí na displeji, ale už to nekecá. A název \"narrator\" jsem převzal z Windows, tam je funkce hlasové syntézy takhle pojmenovaná.
  3. Ahoj, mám dotaz, jestli nejde nějak vypnout dopravní hlášení, které se objeví na obrazovce spolu s přebrbláním skrz narratora. Vypnout TA nepomůže. Dřív mi to chodilo jen v zahraničí, od letoška s tím otravujou i u nás a to důsledně- každých 5 minut. Přerušit to jde, vypnout ne - aspoň teda nevím jak. Dík.
  4. Radomirek

    antipollution

    To já mám na 2,2 benzin jiný problém. Zastudena O.K, zahřeje se, hláška \"chyba emisního systemu a motor jako by na 3 válce. Svíčky měněný. Co kua s tím? Dík za radu
  5. Radomirek

    opět vin

    Dlouho jsem váhal, zda poprosit o o kontrolu VINu - lepší naděje v nejistotě, než jistota s případným nas..., ale přesto prosím: VF3EB3FZC13185345
  6. Jsem majitelem 807 teprve od Vánoc, ale už jsem se několikrát setkal s faktem, že mne při jízdě pozdravil protijedoucí řidič 807. Jaký s tím máte zkušenosti? Můj otec byl v době hluboce totalitní majitelem Fodu Cortina a tam bylo zdravení majitelů takřka rituál.
  7. Radomirek

    zadní ostřikovač

    Mám podobný problém. nemáte náhodou někdo kuchařku na to, kudy ta hadička vede, kde je to pospojovaný a jak se k tomu dostat?
  8. Toto jsem našel na fóru erovanu, nemám to odzkoušený, za tohoto počasí to dost dobře nejde, ale v odpovědích uživatelé psali, že to funguje: Použijte tuto proceduru venku (ne při umělém osvětlení nebo za slunce). 1. Zapněte motor a sedněte si na sedadlo řidiče 2. zatáhněte 2 krát krátce ostřikovač předního skla (voda začne stříkat a stěrače pohybovat). 3. pak zatáhněte po třetí ale podržte tři sekundy ( start kalibrování) 4. Když kalibrování skončí, stěrače se zastaví 5. Přepněte ostřikovač do polohy \"auto\" 6. Stěrač by se měl pohnout jednou (sem a tam),tím potvrdí, že kalibrování je úspěšně. 7. Vystupte z auta, nalejte vodu na čelní sklo, pak zkontrolujte výsledek. Jestli nejste spokojen, opakujte proceduru s menším osvětlením (za šera) (slunečno není vhodné pro kalibrování).
  9. Radomirek

    Denní svícení

    Dík za radu Ferry, a ode dneška vím, proč denodenně potkávám hromadu lidí s jizvou ve tvaru kliky od heveru, těch, co svítí vším možným, je opravdu hodně.
  10. Zdravím, mám dotaz na denní svícení. Existuje ňákej fígl, jak obejít svícení s potkávačkama, místo toho svítit např. mlhovkama, chtěl bych využívat žárovky s 90% navíc (např Nightbreaker), ale ty by asi při denním svícením brzo odešly. Dík
×
×
  • Vytvořit...