Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

to nevím vem kolik stojí na šade to se vejdeš do litru a na naše je okolo 15-20 a na renault je ještě dražší.asi přejdu na šade a bude klid :cool:

Odesláno

dělal jsem u firmy , v jejím skladu byl obyčejný skládací vozík, v makru stál 550 bez dph , byla to jedna nadnárodní společnost,měli ve standardech užívaní věcí resp nakup z jejich centralnich skladu. samozřejmě z jejich skladu byl ten vozík za 5500 bez dph.

takhle je to vsude se vsim

Odesláno

Aby se v tom nemohl jen tak rejpat každej čenda, ale musel si zaplatit servis. Prostě způsob, jak vydělat, a každá značka si to troufne nastavit jinak. O ničem jiném to není.

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Pri origináloch sa platí i know-how výrobcu zariadenia. To na obrázku je nejaká čínska napodobenina a preto je lacná.

A myslíš že všechny ty \"lacinější\" dia peugeot (lexia) jsou odkud? (A upřímě: je mi fuk kdo to vyrábí, hlavně když to funguje.) A cenově pod 6000,- nejdou. :myslim

Prostě mne to zaráží, že jsou až takový cenový rozdíly. Asi je to fakt o tom kolik si na tom kdo utrhne. :nevim

[upravil dne 8/1/10 Dave_k]

Odesláno

Za cca 2000 se dá koupit velice slušná, značková diagnostika pro OBD-II (všechny Peug od 2000 tuším), umí číst z jakýhokoliv auta protože OBD-II je společnej protokol, umí prohlížet stálý a dočasný chyby, mazat je a sledovat i za běhu motoru. Pro domácí zjištění ideál.

Co neumí tak je dodatečný nastavení (tempomat např.), hýbat s kilometrama atd.

Odesláno
Původně zaslal: honza406

to nevím vem kolik stojí na šade to se vejdeš do litru a na naše je okolo 15-20 a na renault je ještě dražší.asi přejdu na šade a bude klid :cool:

No a já už jsem přešel. :aut

Odesláno

Důvod je jednoduchý, každý to má postavené na jiném systému. Třeba BMW GT1/SSS/DIS běží standardně na linuxu a navíc jen na specifickém hardware (IBM T31), je dodávána včetně pevného disku s předinstalovaným vším, takže vložit disk, připojit kabel a možno valit.

Některé diagnostické nástroje odmítají komunikovat jinak než přes COM port, jiné přes USB pouze se specifickým převodníkem.

Planet 2000 by měl běhat víceméně na čemkoliv, protože sw u náhrady z Číny je určen pro winXP, kabel je USB. Co jsem koukal po nabídkách v Číně, tak je možno ho celkem rozumně sehnat včetně 16pinu i 2/30pinu...

[upravil dne 11.1.10 Fx]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...