Dave_k Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 Nechápu co je na té diagnostice planet2000 tak drahýho. Třeba oplácká se stejnejma funkcema je oproti tomu za hubičku. Citovat
pastorek Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 Pri origináloch sa platí i know-how výrobcu zariadenia. To na obrázku je nejaká čínska napodobenina a preto je lacná. Citovat
Guest servisman Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 to nevím vem kolik stojí na šade to se vejdeš do litru a na naše je okolo 15-20 a na renault je ještě dražší.asi přejdu na šade a bude klid Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 dělal jsem u firmy , v jejím skladu byl obyčejný skládací vozík, v makru stál 550 bez dph , byla to jedna nadnárodní společnost,měli ve standardech užívaní věcí resp nakup z jejich centralnich skladu. samozřejmě z jejich skladu byl ten vozík za 5500 bez dph. takhle je to vsude se vsim Citovat
oddie Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 Aby se v tom nemohl jen tak rejpat každej čenda, ale musel si zaplatit servis. Prostě způsob, jak vydělat, a každá značka si to troufne nastavit jinak. O ničem jiném to není. Citovat
oddie Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 To už je Peugeotu celkem u pr.ele, primární úmysl byl, aby si to servisy musely nakoupit. Citovat
Dave_k Odesláno 8. leden 2010 Autor Odesláno 8. leden 2010 Původně zaslal: pastorek Pri origináloch sa platí i know-how výrobcu zariadenia. To na obrázku je nejaká čínska napodobenina a preto je lacná. A myslíš že všechny ty \"lacinější\" dia peugeot (lexia) jsou odkud? (A upřímě: je mi fuk kdo to vyrábí, hlavně když to funguje.) A cenově pod 6000,- nejdou. Prostě mne to zaráží, že jsou až takový cenový rozdíly. Asi je to fakt o tom kolik si na tom kdo utrhne. [upravil dne 8/1/10 Dave_k] Citovat
shark734 Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 na e-bay su aj za 200€ cinske kopie s napalenym softom, poznam typka co to kupuje vo velkom a na slovensku to predava po 350€....viem ze to ma aj zopar ludi z fora a funguje to ako original Pozrite Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 30pin se neda sehnat lehce , v podstate se shani tezce Citovat
Fusion Odesláno 9. leden 2010 Odesláno 9. leden 2010 Za cca 2000 se dá koupit velice slušná, značková diagnostika pro OBD-II (všechny Peug od 2000 tuším), umí číst z jakýhokoliv auta protože OBD-II je společnej protokol, umí prohlížet stálý a dočasný chyby, mazat je a sledovat i za běhu motoru. Pro domácí zjištění ideál. Co neumí tak je dodatečný nastavení (tempomat např.), hýbat s kilometrama atd. Citovat
Pinďa Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 Původně zaslal: honza406 to nevím vem kolik stojí na šade to se vejdeš do litru a na naše je okolo 15-20 a na renault je ještě dražší.asi přejdu na šade a bude klid No a já už jsem přešel. Citovat
ozzy56 Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 další důvod proč jsou škodovky stále v kurzu... Citovat
Fx Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 Důvod je jednoduchý, každý to má postavené na jiném systému. Třeba BMW GT1/SSS/DIS běží standardně na linuxu a navíc jen na specifickém hardware (IBM T31), je dodávána včetně pevného disku s předinstalovaným vším, takže vložit disk, připojit kabel a možno valit. Některé diagnostické nástroje odmítají komunikovat jinak než přes COM port, jiné přes USB pouze se specifickým převodníkem. Planet 2000 by měl běhat víceméně na čemkoliv, protože sw u náhrady z Číny je určen pro winXP, kabel je USB. Co jsem koukal po nabídkách v Číně, tak je možno ho celkem rozumně sehnat včetně 16pinu i 2/30pinu... [upravil dne 11.1.10 Fx] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.