Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Mám dotaz, nejsem kuřák, tak se v tom vůbec nevyznám. Pomůže elektronická cigareta odnaučit kouřit? Má s tím někdo zkušenost? Mám kamaráda, který je silný kuřák a rád by to zkusil, ale nikdo s tím nemáme zkušenost (no já už teprv ne:D), tak díky za jakékoli připomínky a doporučení, co koupit..

Odesláno

JJ ale podla mna je to volovina ...

Najlepsie ako prestat fajcit je si povedat nefajcim, a nefajcit, naraz, bez znizovania, a podobne.

V mojom okoli som videl X ludi, co prestali fajcit, a vsetci prestali naraz... Ziadne naplaste, elektronicka cigareta, a podobne ...

Popripade biorezonanciou este dostat s tela nikotin, robia to u nas na poliklinikach, a je to docela huste ... Vytiahne to s teba nikotin, ale ta najdolezitejsia zavistlost, psychicka ostane ...

Odesláno

Nasiel som cosikaj.

Ako elektronický inhalátor funguje?

E-inhalátor sa skladá z troch hlavných častí: batéria, atomizér (rozprašovač) a náplň.

Batéria zaisťuje chod e-inhalátora. Napája atomizér, ktorý pri potiahnutí vytvára paru z tekutiny, ktorú dodáva náplň.

Atomizér je riadený mikroprocesorom. Batérie sú dobíjacie. Na špičke je umiestnené diódové svetlo, ktoré sa pri potiahnutí plynulo na červeno rozsvieti. Náplne sa po vypotrebovaní menia za nové, alebo sa môžu znova naplniť tekutinou (e-liquidom).

Odesláno

Plaz = elektronická cigareta (bez ní jsem ho neviděl snad nikdy).

Jarajardo - když kámoš bude CHTÍT, tak přestane i bez pomůcek (táta hulil jak fabrika a když mu zjistili rakovinu, tak najednou kouřit nepotřeboval. Bohužel po rove přišla leukémie a byl konec i tak, ale ten rok opravdu skokově přestal a ze 100 - 120 denně byla 0)

[upravil dne 6/1/2010 Medvěd]

Odesláno

Pokial nedokazal sam, s ele. cigaretou podla mna tiez neprestane ...

Odesláno

Mýmu kamarádovi pomáhali náplasti nicorette, lepí se 3měsíce od nejsilnějších po nejslabší, cenově to vyjde nastejno jako cigára, ale pokud má někdo vůli a chce opravdu přestat, tak to asi pomáhá. Kouřil skoro krabičku denně a pak ze dne na den přešel na tyto náplati.

:xvul ráno chodím nakupovat kolem gymplu a nestačím se divit, kolik sotva 16letejch děcek tam vypaluje zobák, z jejich výrazu je vidět, že si myslí, jací jsou king :roll, zarazila bych jim to cigáro nejraději až do krku :bacha .

Odesláno

Já sem taky takhle stával u školy a hulil jak king:D:aut

Ale podle mě kdo chce přestat tak nepotřebuje nic k tomu aby toho nechal, myslím že su docela silnej kuřák ale třeba když su nemocnej tak nehulím týden a vůbec mě to neva, a potom si zapaluju špinku ne proto že bych měl absťák, ale ze zvyku, proto je ta elektronická cigareta, kuřákovi nevadí nedostatek nikotinu, vadí mu to že nemá nic v ruce, že si nemá s čím hrát. Myslím že ta elek. cigareta je dobrej nápad pro ty co toho chtějí nechat, ale musí si potom zvyknout odstranit i tu elek. cigaretu, a to je stejný jako když by měli odložit klasickou špinku.

Beru to ze svýho pohledu kuřáka;)

Koukám že tady zatím psali jen nekuřáci:D téměř:D

[upravil dne 7/1/10 Šalda]

Odesláno

Já tu el.cigaretu taky nechápu. Semtam si zapálím - resp. večer na stavbě nebo u piva ( jsem schopnej vyhulit za večer půl krabičky a potom dalších 5 návštěv u piva nekouřit ). V práci nekouřím a nesnáším když někdo dokouří a potom tím smrdí. Nesnáším zahulené prostory. Když jsem s manželkou tak nekouřím taky, klidně nebudu hulit 3 týdny v kuse a potom si klidně zapálím. Nervózní z nekouření nejsem, blbě mi taky není. Nechápu co by mi elektronika měla přinést.

Odesláno

u mě taky platilo přestat hned - sice se povedlo až na podruhý, ale nějaký snižování podle mě moc účinný neni. buď jsem rozhodnutej přestat, nebo si jenom tak říkám, že by to bylo dobrý. od toho se to odvíjí.

Odesláno
Původně zaslal: Hadra

Nechápu co by mi elektronika měla přinést.

co já vim, tak elecigáro by ti mělo přinést menší zdravotní následky - příjem nikotinu do těla bez dehtu a ostatních jedů, který se spalujou při hoření tabáku

Odesláno

Kluci vyserte se na nejaky nalepky el.cigarety..to nic nevyresi kamos takhle prestava 3x do roka skonci na 3-4mesice a az telo nema vubec zadnej nikotin a prestanete si lepit naplepky zacnete kourit na 80%znovu.. U me pomohlo to ze sem zkolaboval skoncil v nemocnici ..Doktorka mi rekla ze jestli neprestanu kourit a nezmenim zivotni styl tak me ceka ve 30ti s rakovinou nebo infarktem..Takze at si dotycny rozmysli jestli chce nechat po sobe nestasnou rodinu nebo chce setrit a koupit si neco misto cigaret.. me pomohly zvejkacky ze zacatku je to stejne penezne narocny ale potom uz se to da..jinak nekourim uz 6 MESICU :D :D :Dpribral sem 11kylo a cejtim se o mnoho lepe ..misto cigaret nekonecnyho chlastani a huleni travy mam tet 17ti palcovy kolesa a delam komplet prestavbu auta..Jinak dost pomuze se necim zamestnat hlavne ruce potom mysl... preju kazdymu az se to povede..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...