Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

naaahodou, jedna stodvacka je v blizke rodine, uz treti za posledni 3 roky :) ... no, sem tam mam tu cest se v tom projet, je to dobrodruzstvi jak svina :) ... ale treba loni v lete, jeste nez jsem mel svou 406, jsem mel 120 pujcenou na dva tydny ... neni to zase takova hruza :)

Odesláno
Původně zaslal: valig

jaaaa to este mam a predavam ju ale nedarý sa inak mam napredaj narazníky z nej ak by mal zaujem niekto tak tu je foto

Odesláno

Já jsem se Š 105 L (r. v. 1977) začínal v r. 1992 distribuci knih - auto jezdilo cca 500 km denně a při odjezdu ze skladu tam bylo cca 400 kg knih (kufr plný, zadní sedačky nebyly a knihy jsem měl poctivě až do výše opěradel). Jediný problém byla praskající hlava (před prodejem zjištěno, že je zkroucený blok) a brzdná dráha ze 120 na 0 (byl jsem mladý a neklidný). Jinak auto tuhle rachotu vydrželo cca rok než jsem si pořídil TAZ 1500 a ještě se mi ho povedlo celkem rozumně prodat

Odesláno

Jeden znamy to mnel :D Dlouho, a vystridal jich kopu. Hovoril ze najdrahsia oprava, mohla vist vtedy este 5 tis. SK ... Tolko stala druha :D

Odesláno

skodovek jsem mel mrte moc.ted uz od roku 02 nemam skodu zadnou,tata jednu vlastni v docela slusnem stavu.a ted pomaham kamosovi na rapidu,delame ho uplne od zacatku,bude to exclusive;)

Odesláno

Já měl po rodičích 125 rv 89 a byl jsem s ní maximálně spokojen (občas jsem si s ní užil i dobrodružství - v zimě nechtěla zatáčet, jednou přestala skoro brzdit). Bohužel i přes mojí snahu tomu zabránit se do ní pustil rez a když jsem začal vydělávat, tak už na opravy nebyla chuť. Proto šla v roce 05 za 13tis do světa:aut Zajímavý je, že 406 má dnes pomalu stejnou cenu :D

[upravil dne 7.1.10 MJSytic]

Odesláno

podla mna ten kto mal skodulu toho to stale bude tahat k nej mne to auto dalo všetky zaklady ked som si ho kupoval tak som ani nevedel ako vymeniť vzduchač a ked som ho predaval tak to auto malo origo len kostru a zadne dvere:) a potom favorit nebol problem a ani peugeot neni proble si myslim ze nemam zabrany spraviť čokolvek a keby som slobodný a mam garaž skodovka je tam určite:super:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...