Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Ferry

To piškotek:

tak to je hodne malo, jak vidis dle udavanych cen pouze samotneho materialu

Pojištěno je každé sklo na voze na 20.000,-Kč a stačí to uplně vždy se vlezu.....:papa

Odesláno

u pojišteni bocnich skel jsem se dost setkal stim ze pojistovny neplatily sametky okolo okna kdyz byly poškozene od strepu, a i u tesneni to nebylo vzdy lehke .

jakou mas zkusenost piškotku?

Odesláno

Tak to mám pojištěné na 30k a ještě ke všemu prvních 5 měsíců je plnění kráceno na 50% nebo tak nějak. Ale snad se nic nestane.

Odesláno

Pet.ře, zjistíš mě taky prosím cenu předního skla, i se snímačem deště?? Díky.

VIN: VF38ERHYF81619005

Právě se na pojištění skla taky chystám, protože sem dneska jel za autem a dostal sem od něho pěknou pecku kamínkem, sice se nic nestalo ale pěkně sem se lekl:aut

[upravil dne 16/1/10 Šalda]

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Tak jsem v klubu prasklých čelních skel. Připojištěno bohužel jen na 10tis. V Brně mi ho vymění za 14.200,-Kč, zatím nejnižší cena včetně montáže. Ach jo, mám ho pár týdnů a už tohle.

Odesláno

Já už mám na skle asi 6 prasklinek, vůbec nevím od čeho, ale je nějaké divné to sklo. A tak čekám až uplyne půl roku a nechám ho vyměnit snad bude to nové lepší.

Odesláno

Někteří lidi na fóru píšou, že na čelním skle mají čidla. Já tam mám dvě, čidlo děště a GPS, možná ještě na světlo. Obojí se při výměně odlepí od skla a potom na nové se zase přilepí. Sklo je dražší o to,že jsou tam udělané prostory pro umístění čidel. Nebo je to sklo i něčím jiným odlišné? Trochu mě udivuje, že jsou skla v rozmězí od 8.500 do 18.000. Chápu, že některá jsou značková, ale proč je takový rozdíl mezi těmi s prostory pro čidla a bez nich. Může mi to někdo kdo tomu rozumí vysvětlit? Čeká mě výměna a nerad bych se nechal napálit.

Odesláno

Také ještě existuje tak zvané ditermické sklo, které dokáže pohltit respektive odrazit až 60% infračerveného záření. Tedy tepla. Měl jsem ho v Renaultu a pak po výměně za také ditermické, ale neznačkové jsem velmi litoval. Kromě toho že díky nějakému pokovení mě nefungoval přijímač GPS tak i účinost tohoto skla byla hodně špatná. Cenově to bylo Originál ditermické 16 litrů, neoriginál 12 litrů a obyčejné 8 tisíc. Tady je ta plocha skla podstatně větší a proto i cena i rozdíl bude větší. Navíc si nejsem jistý zda se nemusí kupovat včetně čidel. Anténa GPS je ale vzadu nahoře na střeše. Tedy by mělo být čislo světel a stěračů.

Odesláno

jo jo já taky na 20 tis. - Pokud bych to dal ale do Peugeotu tak výměna (všechny čidla na skle) tak s prací 22.500,- !

Jinak v Polsku seženete fešák sklo na čidla do 7 tis. :mrk

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj. Sem tu nový. Chci přispěk do diskuze.

Ptal jsem se v Plzni v servisu na výměnu okna, řekli mi 16600 okno včetně senzoru a s prací to dělá dvacet.

Pojistku mam s 5procetní spoluúčastí pojištěné na 15tis:D

Zkusíme ji holt zvednout. :-)

• O 1 rok později...
Odesláno

výměna předního skla včetně čidla stěračů a plastových krytů v autorizovaném servisu včetně práce 28 tisíc, takže se pojištění na 30 tisím vyplatí.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...