Honza z Nera Odesláno 4. leden 2010 Odesláno 4. leden 2010 Předpokládám, že ta pipka to myslí i naopak . . . . booože Bárto kam ten svět spěje. Citovat
Fusion Odesláno 4. leden 2010 Odesláno 4. leden 2010 Nejde mě kliknout \"Odpovědět na inzerát\" Nemáte někdo na ni telefon? Citovat
punkac Odesláno 4. leden 2010 Odesláno 4. leden 2010 je nějaká proplešlá.... jí jí v autě klidně vozit budu, ale něco za něco aby jí z toho <> nebolela Citovat
marko306 Odesláno 4. leden 2010 Odesláno 4. leden 2010 Ale iba MHD, na ostatných autobusoch sa asi teda vozí Tak nech dojde na medzinárodnom do Nitry Citovat
Jenda 309 Odesláno 4. leden 2010 Odesláno 4. leden 2010 No mě podle tý fotky moc jako \"krásná holka\" nepřijde a i kdyby byla hezká, tak má v hlavě nasráno.... :-D Citovat
Voighta Odesláno 4. leden 2010 Odesláno 4. leden 2010 Už ten inzerát na seznamce není.Asi se rozhodla obJetovat někde jinde [upravil dne 4/1/10 Voighta] Citovat
Marcel505 Odesláno 4. leden 2010 Odesláno 4. leden 2010 Slušný inzerát, někdy se tam objevěj i peprnější... Možná tak dobrý na léčení, páč se z toho odmítání jednou zblázní... To je ale stejně mrcha, když využívá toho, že má v životě štěstí a to že má pěknej ksicht... Dejme tomu že tahle ne, ale ty ostatní pěkný ano... Já navrhuji, ať si všechny vezmou papírovej pytel na hlavu a pak se uvidí, která je nejlepší, asi ta spíš ošklivá, páč se bude umět uctivě chovat... [upravil dne 4/1/2010 Marcel505] Citovat
praktik Odesláno 4. leden 2010 Odesláno 4. leden 2010 O jak duchaplne:D:D:D:D:D:D:D:D vraj pekna:papa Citovat
jirka639 Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 http://kecy.roumen.cz/roumingShow.php?file=trochunarocna.jpg Citovat
Benžík Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 Nic zvláštního, akorát se to nestydí napsat. Citovat
MatrixArwen Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 Benžík: taky v tom nevidím nic zvláštního. Napsala prostě holá fakta, někdo v tom holt vyrůstá, v tom komfortu a tak s tím musí žít dál, jinak by umřel. Citovat
OK406 Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 No jo,no je z Brna a jak zpívá klasik Ivan Mládek, ,,za holkama z Brna choď jsou pěkné a věrné\" Ale to by nám spíš měli napsat brňáci !! Citovat
peugeot09 Odesláno 8. leden 2010 Autor Odesláno 8. leden 2010 Pěkné možná, ale o věrnosti si po přečtení inzerátu nedělám iluze. Tahle jde evidentně tam, kde smrdí peníze. Citovat
oddie Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 No jo, seznamky, co by se tam asi tak dalo najít Takovejhle inzerátů nesoudnejch slepic, co maj akorát přemrštěný požadavky, ale samy za nic nestojej, je tam drtivá většina. Holka, co za něco stojí, si nepotřebuje dávat inzerát Citovat
Šalda Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 Původně zaslal: OK406 No jo,no je z Brna a jak zpívá klasik Ivan Mládek, ,,za holkama z Brna choď jsou pěkné a věrné\" Ale to by nám spíš měli napsat brňáci !! Holky sou tady stejný jako všude jinde;) Některý sou .... a jiný zase ........:aut Bohužel jen pár stojí za to si je nastěhovat domů, ale já sem takovou jednu našel, ale trvalo to pěkně dlouho:D Citovat
OK406 Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 Původně zaslal: Šalda Původně zaslal: OK406 No jo,no je z Brna a jak zpívá klasik Ivan Mládek, ,,za holkama z Brna choď jsou pěkné a věrné\" Ale to by nám spíš měli napsat brňáci !! Holky sou tady stejný jako všude jinde;) Některý sou .... a jiný zase ........:aut Bohužel jen pár stojí za to si je nastěhovat domů, ale já sem takovou jednu našel, ale trvalo to pěkně dlouho:D Jo, kdo hledá, tak najde:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.