Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Paráda:potlesk Rusáci jsou moc namachrovaný tak jim to patří.Nečekal sem to ,ale SK hokejisti předvádí pěknej hokej tak ať jim to vydrží.:super

Odesláno
Původně zaslal: Aluška

Myslím, že nemít v brance Vokouna, tak jsme to projeli :roll , ale hokej to byl pěknej :super .

Golmana musíš mít vždycky dobrýho to je základ.Bez něj ani skvělí mužstvo nemá šanci na úspěch a Vokoun podržel snad mu to vydrží.
Odesláno

Jj,Vokoun byl skvělej:super:potlesk,bylo by dobrý,kdyby mu to vydrželo,a bratři slovenský mě taky docela překvapili,musim se přiznat,že jsem jim držel pěsti aby vyhrali-povedlo se,škoda že jsem ten zápas neviděl,musel to bejt :superzápas

Odesláno

A stejně se mi líbí, že rok 1993 nezanechal ve většině normálně myslících lidí žádné kyselé hrozny nenávisti a že, když se řekne NAŠI, tak to minimálně ve sportu JE Československo !!!!!

[upravil dne 19/2/2010 Medvěd]

Odesláno

Ja mam radost vždy když naši maji uspěch(at Čr a nebo Sk)Jen tak dale:super A ted je pěkne když ruská zavodnice zbýra medajle pro naše slovenske přátele.:papa

Odesláno
Původně zaslal: nikol

Ja mam radost vždy když naši maji uspěch(at Čr a nebo Sk)Jen tak dale:super A ted je pěkne když ruská zavodnice zbýra medajle pro naše slovenske přátele.:papa

A keby si vedel, jaky maju z toho v rusku pop*c :D Hadzu jeden na druheho ze kto ju vyhodil :D :D :D:P

Odesláno

Pěknej hokej. :super Bohužel jsem vydržel jen 1 třetinu.:(

Před zápasem jsem tipoval skóre 5:2 a bylo mi řečeno, že to tak jednoduché nebude. Škoda, že jsem si nevsadil. :myslim

Odesláno

Slovensko x Lotyšsko

6:0

Uplne s prehladom, pekny hokej. Uz si len vecer pozrem Cr s Ruskom.

Odesláno

Napodobne som si to pozrel, akurat som vstal, oplatilo sa, tretiny isli postupne --> 3:0, 2:0, 1:0 ... nemali najmensiu sancu:aut

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Slovensko x Lotyšsko

6:0

Uplne s prehladom, pekny hokej. Uz si len vecer pozrem Cr s Ruskom.

No dufam, ze cesi vyhraju, tym by sme ziskali lepsiu vychodiskovu poziciu my. No ved uvidime a drzime prsty.

Odesláno
Původně zaslal: Peta

ČR - Rusko

0 : 2

:(

Pesimisto. :D

Já vím, že při výhře našich by jsi pak byl příjemně překvapen, ale to jsou jen kecy. ;):)

Buď jim věříš nebo ne a Ty jim očividně nevěříš. :bacha

3:2 tipuju já. :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...