Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahojte som zaregistrovani na service box,a chcel by som si predplatit schemy,staci mi na hodinu to je 4.50eu ale isiel som dalej a nejake cislo to tam chce odo mna,chce cislo uctu ci cislo karty?alebo co tam dat???diki

Odesláno

tak uz som si to zaplatitl ale mam problem v ie mi nechce ukazat schemy,mam tam len nejaku malu kocku!!? nieco nemam naistalovane?java?alebo cooooooo?? pls rychlo som to aj hladal ale neviem nic najst! :(

Odesláno

Po mě to tuším žádnou doinstalaci nechtělo. :myslim

A pěkně bych je zpucoval, když Tě na to neupozorní ještě před tím než si to zaplatíš a pak hodinu stahuješ a instaluješ a 4,5€ v pytli. :bacha:bacha:bacha

Odesláno

uz to bezi :) fakt bol problem stym rogramom co je napisane vyssie DAKUJEM.vsetky schemy doma :) raz som tam bol este ked fungoval jeden ucet co bolo vsetko aktivovane a som stiahol,ale nie vsetko.konecne este raz diki.

Odesláno

ja som stiahol vsetky schemy co tam boli,ale su to na moje auto 2.0 16v 99kw benzin .

Georginho_cz406 myslis zapojenie bsi ako z vnutra?alebo len konektory a kable?

Odesláno
Původně zaslal: valig

zdravím na tom service boxu su 406 iba od roku 2002 to zacali iba od vtedy evidovať???

Jsou tam i starší. Třeba 306 z 94 a myslím, že i 205 apod.

Od 2002 tam jsou jen příručky pro uživatele. ;)

Odesláno

caute som tu novy a chcem sa spytat mozem sa zaregistrovat a vyuzivat service box niesom mechanik ani nepodnikam v tejto oblasti ako to vlastne je?,radsej sa najprv opytam diki za rady

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...