Jeny Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 Honem to pomluvím? Tak a teď schválně, kdo z vás jel s tím motorem? A co vám konkrétně na motoru vadilo? Myslím opravdu na motoru, ne soustrojí motor - převodovka - rozvodovka. Citovat
Guest StibTo Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 měl jsem tu čest a nikdy víc .. řvalo to .. netáhlo to .... bál jsem se v tom autě ... Citovat
poldiss Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 Třeba já s tím najezdil několik tisíc km a nejede to, má to hlavně na volnoběh otřesnej zvuk a šíleně to žere a nedej bože, když zapneš klimu.. Citovat
Mizlerek007 Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 tak jelikož mám jako služební Fabii II 1.2 HTP 51kw už 5let jako služební auto, tak si dovolím přihodit motor jako takovej je strašnej hlučnej, nemotornej, totálně bez výkonu, při předjetí musí člověk přemejšlet 10km do předu auto před vámi které vám přidá z 90 na 100 nemáte šanci předjet, životnost komponentů na fábii kolem je nadmíru příjemná (čepy, nápravy atd) ale motor mám od 5km najetých, teď má 176tis km, do 120tis km bez problémů, pak to ale začlo, odešli lambdy (životností) takže jako u každého, auto od 120tis bere olej pomalu jak stará tatra, ve 160tis km podpálené ventily (takže komplet GO) po opravě je auto ještě línější a nemotornější ... jinak spotřeba od 6,8 - 9 l/100km ... maximální dosažená rychlost cca 165km/h tachometrově podle GPS 149km/h . Takže závěrem motor je to strašnej... měl jsem dlouho 1.4 16V 63kw a je to to samí, stejnej sráč, jediný teda co u toho vyzvednu, tak v kabině u fábie II to zní poměrně hezky sportovním nádechem, ale je to mrtví PS: o té klimě ani nemluvim s ní to má 12kw a ve 110tis km odešel systém v kabině takže to píská a hučí jak prase v servise řekli, že se oprava nevyplatí [upravil dne 9/3/14 21:57 od Mizlerek007] [upravil dne 9/3/14 22:20 od Mizlerek007] Citovat
Fuller Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 Jo, tady všichni o HTP vědí všechno. Míza možná, ale to měl nejspíš smůlu na špatnej kus. Já jsem jezdil firemní Fabií II 51kW, každou noc po Praze, najel jsem s ní asi 65000 km a nemůžu si stěžovat. Jede slušně, i když jsem jí tlačil, tak nežrala víc, než 7 litrů, nepočítám dálnici. Člověk musí umět kvedlat. jinak jsem z ní vytáhl tachometrových 205km/h, gps jsem nekoukal, ale nějakých 190 tam bylo. Když jsem na ní začal jezdit, měla cca 40, když jsem končil, bylo tam asi 105t. Klima fungovala parádně, holt na malém výkonu je její zapnutí znát. Vyhovovaly mi tvrdé sedačky, na moje záda ideální. A ještě jednou musím vyzdvihnout spotřebu, že i když jsem jí vážně dával a v této práci to ani jinak nešlo, tak si řekla o 7/100 po městě max. Citovat
koblih69 Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 S 1.2 HTP jsem toho najezdil bohužel poměrně dost. A ne s jedním kusem, ale na střídačku cca s 5-ti. Motor votřesnej, hlučnej, línej a spotřeba neskutečná. Při trochu svižné jízdě bežně 10 ale nikdy ne méně než 8 litrů. Tachometrově se to dalo z příkrého kopce rozjet na cca 180-185. Asi tak k tomu zázraku ... Citovat
Mizlerek007 Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 souhlasím s koblihem... mám to skoro 200tis km a nemám nic proti fábii, jak jsem říkal zpracování podvozku absorpce děr je víc než dobrá, ale ty koncernové motory... (maloobsahy) neevěřím těch 205km/h z kopce a rovince že jí ani nepřejedeš je to jak píše koblih.... nicméně auto nejní nijak pružné ani svižné, prostě totálně bez ničeho, občasně jezdím i s fabkou I 1.2HTP 40kw nebo kolik to má, ta první a to jsem teda kolikrát dost rád za 51kw mojí služebku nicméně nejsme tu v recenzích motoru atd, a nijak bych tu nic takového rozpitvával, proto už by jsme se měli každý zdržet komentářů a uzavřít to tím, že 1.2 HTP prostě ani za zlaté prase Citovat
Andreww Odesláno 10. březen 2014 Odesláno 10. březen 2014 Spíš měl Fuller štěstí na zázračný kus Citovat
Jeny Odesláno 10. březen 2014 Odesláno 10. březen 2014 zajímavý, že jsem se ptal co konkrétně vadí na motoru a kromě toho, že na jednom kusu byly podpálený ventily a bral si olej, tak všichni řešili onu celou soustavu motor - převodovka - rozvodovka. Řeším to právě proto, protože všichni píšou, že htp motor je na nic. Nikdo nenapíše převodovka je špatně zpřevodovaná, špatná kompatibilita motoru a převodovky... Citovat
Miko1 Odesláno 10. březen 2014 Odesláno 10. březen 2014 To nebudou 1.2 HTP Že jsem to sem vůbec psal Citovat
Štajný Odesláno 10. březen 2014 Odesláno 10. březen 2014 s 1.2 HTP 40kw sem najezdil cca 15t km a musím říct, že to není tak špatný motor jak tu každý píše. Nechci ho nějak bránit sám ho nemám příliš v lásce, postrádá výkon o tom není řeč, ale záleží na jakých trasách s ním jezdíte a jestli se s tím motorem naučíte jezdit. Podle mých zkušeností mu vyhovují dálnice a delší rovnějsí trasy. Cestu Náchod-Hradec králové sem pravidelně jezdil kolem 5.5l/100 někdy i míň a Náchod-Hradec Králové-Praha sem jezdil a někdy jěště jezdím pod 7l/100. 1.2 absolutně nevyhovují kratší a kopcovatější trasy, kde teda benzín papká jak 2.0l a v poznámce že s ním musíte umět jezdit narážím na to že kolikrát sem jel a počítač mi ukazovat spotřebu třeba 8.7 tak stačilo trochu povolit plynový pedál, rychlost se nezměnila a spotřeba padla na 6l. To je asi tak vše k motoru 1.2 HTP 40kw. Teď mě můžete třeba kamenovat Citovat
Judes Odesláno 10. březen 2014 Odesláno 10. březen 2014 Nikdy som s HTP nejazdil ale ako to tu čítam tak to bude asi v tom kto má aké auto stým ho porovnáva. Pochvaľujú si ho tý čo majú menšie auto s menším motorom (v popise) a hania tý čo zase majú väčšie autá s väčším a výkonnejším motorom . Citovat
Wext Odesláno 10. březen 2014 Odesláno 10. březen 2014 Já jsem v tom jel pár krát a stačilo mi. Spotřeba pomalu jak můj Pug a výkon byl slabý a navíc nebylo to zrovna nejtišší auto ve kterém jsem jel a nemělo najeto ani 40 tis. km. Za sebe můžu říct, že HTP motory se jim nepovedly, teda aspoň ty ve kterých sem jel já Ale zase musím uznat, že to je pro mě pomalé asi jen proto, protože jsem zvyklý na svých 97 kW v Coupé a co jsem měl známé tak s tím do servisu jezdili celkem často. Např. při 40tis-výměna těsnění pod hlavou atd. Ale možná, že to byla jen náhoda, fakt nevím. Nechci ty motory pomlouvat ale prostě to není můj šálek čaje. Já radši rychlejší a pohodlnější auta, ale když se to někomu líbí tak klidně, nevadí mi to. Já jsem ty názvy taky myslel jen z legrace nemyslel jsem to vážně A tady ještě pro zajímavost, že si ty problémy vážně nevymýšlíme : http://www.autoweb.cz/nejrizikovejsi-motory-ojetych-i-novych-aut/ [upravil dne 10/3/14 16:36 od Wext] Citovat
Mizlerek007 Odesláno 15. březen 2014 Odesláno 15. březen 2014 http://auto.bazos.cz/inzerat/33251178/Prodam-peugeot-406-coupe.php škoda jen tech nárazníků... kdyby je nechal origo a jen zavařil znak udělal by líp Citovat
vitek111 Odesláno 15. březen 2014 Odesláno 15. březen 2014 ta barva je takova... hmm... \"zajimava\" Citovat
Wext Odesláno 15. březen 2014 Odesláno 15. březen 2014 Přesně moje řeč, kdyby nechal ten zadní nárazník na pokoji, tak by to vypadalo o moc líp. Takhle to auto vypadá \"tlustě\", bych řekl. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.