Přejít na obsah

Štajný

Uživatel
  • Počet příspěvků

    172
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 106
  • Rok výroby
    2000

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Náchod
  • Stát
    Česká republika

Štajný's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. Štajný

    16V Rallye JP4 + R1 carbs

    Něco takového by se mělo zveřejňovat až po desáté hodině
  2. Štajný

    16V Rallye JP4 + R1 carbs

    Jsem rád že můj nejoblíbenější projekt takto pokračuje jen tak dál
  3. ChouLu: Vlajku má správně Feelly: Ta krémová kůže vypadá parádně
  4. Štajný

    1.4 sport 55kw

    To klepání od předního kola bych tipoval na tyčky stabilizátoru, pokud ti to tedy dělá když přejedeš nerovnost. Pug vypadá pěkně a přeju ti hodně Km bez nehod a závad.
  5. Štajný

    Aktuálně o všem II.

    Zdravím, pokud vše klapne tak budu piškota na příští sezónu snižovat a chtěl bych vědět jestli máte nějaké zkušenosti s kandidáty co jsem vybral tlumiče -> http://www.koni-tlumice.cz/?sidx=0&br=&catg=3954&sort= a pružiny -> http://www.sportovniautodoplnky.cz/eibach-sportline-peugeot-106/ a jěště jedna taková malá bokovka, máte někdo zkušenosti s výfuky od Ragazzonu? do oka mi padl tento http://www.spoilercentrum.cz/eshop/produkty/ladeny-nerez-vyfuk-ragazzon-491/ Díky
  6. Štajný

    16V Rallye JP4 + R1 carbs

    jsem zvědavej na hlavní chod a je dobře že jsi ji neprodal
  7. plech se snad bude rychleji zahřívat a víc držet teplo ne?
  8. Ahoj, tak nějak bych se připojil k Chipovi. Problém jsem měl uplně stejný, nadměrně se mi zahřívalo LP kolo. Návštěva servisu byla samozřejmostí, ale váleček běhal bez problému. Jezdil jsem si dál a pořád se zahřívalo, takže na řadu přišla výměna hadičky. Cestou do servisu jsem zkoušel co nejmíň využívat brzdy, ujel jsem cca 8km lehce zastavil a zjistil jsem že disk zahřatý není vůbec. Poté jsem to rozjel na cca 110, zastavil a na disku jsem si mohl opékat buřty. Nevím jakou jezdíš trasu a nevím jestli to není třeba kvůli tomu co psal Chip, ale já to pak přestal řešit. + můj menší poznatek je že mi to dělá hlavně v zimě když mám nahozený plechy, na liťákách se výrazně nehřeje.
  9. zatím mám se shortem najeto jen pár km, ale jsem absolutně spokojen (pardón že je to umatlaný od vazelýny, taky jsem to mohl trocha otřít )
  10. Tak dnes jsem na auto nahodil nová táhla + short
  11. mám už rampu, ale dostat to tam nebude zrovna sranda, dnes jsem na to tak rychle kouknul a úprav to bude chtít celkem dost
  12. taky dorazily dvě překvápka. Nerezový táhla řazení se shortem a sání (do kterého přijde brzo filtr od KN)
  13. tak svíčky a anténa jsou už na autě
  14. jěště čekám až mi domů dorazí 3 balíčky, 1. jsou svíčky od Godzily a ty další dva jsou překvapení v nejbližší době mám v plánu: - zkrášlit motorový prostor - nahodit dvě překvapení a svíčky - nahodit krátkou anténu - nechat zatmavit zádní okna (vozím psa v autě a nechci aby na něj tolik v létě pařilo sluníčko) PS.: Názory na černou střechu?
  15. a střecha podlehla také
×
×
  • Vytvořit...