jofo Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 No dufam ze napises ake bolo to startovanie. Este ze to takto dobre dopadlo. Citovat
Mirys Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 Dal bych tam radši origo! málo placený dvakrát placený. Citovat
Martin407sw Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Tak v Peugeotu mi podle VIN řekli že si tam můžu dát svíčky BOSCH (originální objednací čislo 596064) s délkou 116,4 mm. Mám 2.0HDi (100kW) bez FAP r.v. 2005 Citovat
xplayer5 Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 Tak se hlásím po výměně žhavících svíček. Auto nebylo problém zatím nastartovat (teplota cca -10st.C), přece jen to ale není tak \"čisté\" jako za teplého motoru. Vložil jsem video na youtube.com, budu rád, pokud napíšete, zda se vám startování zdá normální... Citovat
AnotherOne Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 Pri tej teplote by som povedal, že to je normálne. Citovat
Přema Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 Tak to chytá i mě a chytalo mi to na poprvé i v - 15°C...takže za mě myslím že v poho....... Citovat
kajvet Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 Původně zaslal: xplayer5 Tak se hlásím po výměně žhavících svíček. Auto nebylo problém zatím nastartovat (teplota cca -10st.C), přece jen to ale není tak \"čisté\" jako za teplého motoru. Vložil jsem video na youtube.com, budu rád, pokud napíšete, zda se vám startování zdá normální... Takhle mi to při -15C startuje taky...když je tepleji tak lépěji...myslím,že je to normální...neřešil bych to... Horší by bylo kdyby to točilo a nic nastartoval by jsi to na podruhý či na potřetí až... Citovat
patko79 Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 povedal by som , že pri tej teplote je to normálny štart diesela:myslim Citovat
vimvsechno Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 2 xplayer5 Jak jsem to slysel, tak se dost namaha baterie. Mele z posledniho. Zkus ji poradne nabit. Musi s motorem poradne zatocit a ne ho premlouvat, jak je z nahravky patrne. Citovat
punkac Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 buď v klidu, při tý teplotě je to normální, olej je trošku tužší a klade odpor, startuješ s vymáčklou spojkou? Zkus to bez spojky (ovšemže se zařazeným neutrálem ) To je teprve zvuk a neochota se rozběhnout Citovat
vimvsechno Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 Vymackla spojka je samozremost. Starter nemusi tocit kusem spojky a hnacim hridelem v prevodovce ve ztuhlym oleji. Neutral pak nehraje roli. Citovat
punkac Odesláno 9. leden 2010 Odesláno 9. leden 2010 asi jsi mě nepochopil, myslel jsem, ať to zkusí bez spojky a se zařazeným neutrálem aby slyšel ten správnej zvuk a neměl strach to že se startuje s vymáčklou spojkou je samozřejmost :papa jinak děláš čest svému nicku JÁ JÁ JÁ JENOM JÁÁ vím tak akorát prd... [upravil dne 9/1/10 punkac] Citovat
xplayer5 Odesláno 9. leden 2010 Odesláno 9. leden 2010 Děkuju mockrát! Jinak baterie je nabitá na 100%, nedávno jsem jí nabíjel... Citovat
Kawa Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 Dal jsem 407 známýmu na výměnu žhaviček.Zdánlivě banální servisní práce. No jo ale co se nestalo .Poslední žhavička byla v hlavě nějaká zarostlá a při povolování konec svíčky ZŮSTAL V HLAVĚ!! Takže všechno ven - hlava a všechny komponenty co sní souvisí. No hrůza.Navíc zbytek žhavičky se nám zatím nepodařilo vyťuknout -no je to průser jako brno. Když už je všechno rozdělaný tak se nabízí OTÁZKA JESTLI NEVIMĚNIT I ROZVODY. Auto má najeto teprv 90000km(potvrzený je ale nemám). Ptám se tedy MĚNILI BYSTE V TOMTO PŘÍPADĚ ROZVODY NEBO BYSTE ZPÁTKY NAMONTOVALY TY STARÝ.???????? :nevim:nevim Citovat
Přema Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 Nové...... když už je to tak na ho*no...... Citovat
Kawa Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 Jo asi je dám nový,ale pře co jen se vkrádá myšlenka že nějakejch 30-40000km by tam mohly bejt což při mým proběhu km je tak na 2-3 roky. No ale asi dám nový. Jinak jestli jste měl někdo podobnou zkušenost se zalomenou žhavičkou v hlavě. PIŠTE:papa Citovat
AnotherOne Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 Nedalo sa to nejako vyfúknuť alebo vysať pomocou druhého otvoru po vstrekovači? Citovat
xplayer5 Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 Toho jsem se taky bál, aby mi z Peugeotu nezavolali, že se zalomila svíčka... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.