Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak se hlásím po výměně žhavících svíček. Auto nebylo problém zatím nastartovat (teplota cca -10st.C), přece jen to ale není tak \"čisté\" jako za teplého motoru. Vložil jsem video na youtube.com, budu rád, pokud napíšete, zda se vám startování zdá normální...

Odesláno
Původně zaslal: xplayer5

Tak se hlásím po výměně žhavících svíček. Auto nebylo problém zatím nastartovat (teplota cca -10st.C), přece jen to ale není tak \"čisté\" jako za teplého motoru. Vložil jsem video na youtube.com, budu rád, pokud napíšete, zda se vám startování zdá normální...

Takhle mi to při -15C startuje taky...když je tepleji tak lépěji...myslím,že je to normální...neřešil bych to... Horší by bylo kdyby to točilo a nic nastartoval by jsi to na podruhý či na potřetí až...:papa

Odesláno

buď v klidu, při tý teplotě je to normální, olej je trošku tužší a klade odpor, startuješ s vymáčklou spojkou? Zkus to bez spojky (ovšemže se zařazeným neutrálem :) ) To je teprve zvuk a neochota se rozběhnout :D

Odesláno

asi jsi mě nepochopil, myslel jsem, ať to zkusí bez spojky a se zařazeným neutrálem aby slyšel ten správnej zvuk a neměl strach

to že se startuje s vymáčklou spojkou je samozřejmost :P:papa

jinak děláš čest svému nicku JÁ JÁ JÁ JENOM JÁÁ vím tak akorát prd...:blablabla

[upravil dne 9/1/10 punkac]

Odesláno

Dal jsem 407 známýmu na výměnu žhaviček.Zdánlivě banální servisní práce.

No jo ale co se nestalo .Poslední žhavička byla v hlavě nějaká zarostlá a při povolování konec svíčky ZŮSTAL V HLAVĚ!!

Takže všechno ven - hlava a všechny komponenty co sní souvisí. No hrůza.Navíc zbytek žhavičky se nám zatím nepodařilo vyťuknout -no je to průser jako brno.

Když už je všechno rozdělaný tak se nabízí OTÁZKA JESTLI NEVIMĚNIT I ROZVODY.

Auto má najeto teprv 90000km(potvrzený je ale nemám).

Ptám se tedy MĚNILI BYSTE V TOMTO PŘÍPADĚ ROZVODY NEBO BYSTE ZPÁTKY NAMONTOVALY TY STARÝ.???????? :nevim:nevim:nevim

Odesláno

Jo asi je dám nový,ale pře co jen se vkrádá myšlenka že nějakejch 30-40000km by tam mohly bejt což při mým proběhu km je tak na 2-3 roky. No ale asi dám nový.

Jinak jestli jste měl někdo podobnou zkušenost se zalomenou žhavičkou v hlavě. PIŠTE:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...