Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ak si neni lavy a vies co je racna tak mozes aj doma, ale bacha na kvalitu naradia aby si neznicil zhavice a potom ich nevytiahne nik, bez zhodenia hlavy. Ak si netrufas tak servis.

Odesláno

ja nie som lavy sviecky som nenasiel,su velmi zle umiestnene,dnes idem do servisu na vymenu ,napis ci si ich nasiel,preco ich menis co tomu predchadzalo

Odesláno

Ano tieto presne tam chcem dať aj ja, podľa predajcu pasujú. Na výmenu doma som sa pýtal už aj v inom vlákne, ale zatiaľ sa nik neozval:ticho

Zbežne som pozrel, treba dať dole hadicu od EGR ventilu a tú nad ňou, čo je tuším na odvetranie olejových výparov. Či aj niečo iné neviem, mohol by sa vyjadriť nejaký mechanik:papa Ale aj tak tam zostane ešte málo miesta, tak neviem, či to pôjde

Napadlo ma ešte odmontovať horné úchyty motora, motor zakvačiť na žirafu a o pár centimetrov potiahnuť dopredu, len neviem, či by to šlo:myslim

[upravil dne 1/1/10 patko79]

Odesláno

ja som nasiel sviecki na www.faro.sk v peugeote povedali ze pri vymene moze sa stat ze sa ulomy sviecka a potom musia dat hlavu dole moje auto ma 3 roky a 108000 km

Odesláno
Původně zaslal: Martin407sw

Ahoj, našel jsem na netu žhavicí svíčky od Bosch http://www.auto-pilot.cz/peugeot/407-sw-6e_-05/04-/2.0-hdi-135-1997ccm/100kw/136hp-05/04-/motor/zapalovani-/-zhaveni/zhavici-svicka-duraterm-bosch/pro-3312635.html

bude to pasovat do motoru 2.0 HDi (100kW)?

A ještě jedna otázka: co potřebuju k výměně svíček (nářadí) a dají se opravdu vyměnit doma?

Dík za odpověď:papa

Pozor!!! Dnes jsem jel na výměnu žhavících svíček do Peugeotu, koupil jsem si přesně tyhle žhavící svíčky - mám P407SW 2.0HDi, r.v.2005 - takže papírově by měly pasovat. Ovšem nepříjemné bylo zjištění, když mi mechanik po hodině volal, že jsou KRÁTKÉ!!! Takže si opravdu dejte pozor, radši si ověřte přímo v Peugeotu na vaše VIN parametry svíček, abyste nedopadli jako já :-(

Odesláno
Původně zaslal: MINI

ved som vam pisal ze maju mat celu dlzku 119 milimetrov

Moje mají mít 116.4mm...ale to je jedno...u těch Bosch svíček jsem nikde délku nenašel, tak jsem myslel, že pokud to řadí do kategorie pro 407 2.0HDi r.v.2005, tak že ta délka bude souhlasit...no jo, chybami se člověk učí :-/

Odesláno

ta cast co sa srobuje do hlavy motora je rovnakej dlzky,ta castco je vonku je kratsia a neda sa upevnit kabel na sviecku,je malo miesta a mohol by chytat skrat preto ta celkova dlzka 119milimetrov

Odesláno

Jojo, dík...svíčky jsem vrátil, ale jelikož jsem byl tlačen časem (auto je rozebrané u nich) tak jsem objednal svíčky u nich, originál 685Kč/ks a to ještě říkaly, že možná vymění jen 3, protože ta čtvrtá svíčka je nějak blbě umístěná a pokud by nešla povolit, že to nebudou lámat přes koleno, protože pokud by praskla, tak by museli sundat celou hlavu...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...