xplayer5 Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 Původně zaslal: bazant bral bych tu prvni,tu silnejsi...podle meho dulezita je sirka a delka..pokud bude baterka vyzsi tak ti na ni bude spatne drzet ten deklik... Ta první je právě 190 :-/ Citovat
xplayer5 Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 tak nakonec mi tam v Peugeotu dali tuto: http://www.penelope.cz/baterie/autobaterie-varta-varta-blue-dynamic-60ah-540a-12v-d59-560-409-054-313-v23220?utm_content=baterie&utm_source=heureka vyšla asi na 2500,- Nevěděl jsem, že tam dají baterii která má o 14Ah menší kapacitu a o 180A menší startovací proud. Vrátili byste jí? Nebo stačí? Citovat
Přema Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 patří tam 74Ah baterka ......jinou bych vrátil a dost je seřval....... Citovat
xplayer5 Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 Původně zaslal: Přema patří tam 74Ah baterka ......jinou bych vrátil a dost je seřval....... Já koukal na stránky Varty a opravdu je doporučená Vartou...Jinak říkal, že origo baterie neberou z Francie, protože by byl problém s likvidací...takhle mají smlouvu s Vartou a staré baterie jim likviduje Varta... Citovat
xplayer5 Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 Tak nastartováno poprvé, ale s tím, že už jsem myslel, že nenastartuji, jak to celkem dlouho točilo...nenapadá Vás ještě, co by to mohlo být? Palivo kvalitní, filtry vyměněný, svíčky vyměněný, baterka nová :-((( Citovat
patko79 Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 Původně zaslal: xplayer5 Tak nastartováno poprvé, ale s tím, že už jsem myslel, že nenastartuji, jak to celkem dlouho točilo...nenapadá Vás ještě, co by to mohlo být? Palivo kvalitní, filtry vyměněný, svíčky vyměněný, baterka nová :-((( štartér by som skontroloval Citovat
AnotherOne Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 Meral si to napätie počas štartovania? Niekto tu písal o zlom štartéri, ktorý sa správal normálne ale mal príliš veľký odber, sťahoval napätie. Citovat
xplayer5 Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 Tak přináším výsledky z měření napětí na svorkách baterie, je to měřené po půlhodinové jízdě, takže teplý motor...je to měřené na analogu... v klidu - 12V při žhavení - 11,5V při startování - 9V po nastartování - 14V Co na to říkáte? Mohl by někdo, kdo má také 2.0 HDi změřit napětí při startování? Citovat
xplayer5 Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 Nebyl by tu prosím někdo tak hodný a nezměřil napětí při startování? Jestli opravdu 9V značí zvýšený odběr... Citovat
Micky Odesláno 15. listopad 2012 Odesláno 15. listopad 2012 Kluci je někde návod, jak se ke žhavičům Peugeot 407 2.0HDI dostat? Dnes mi volal automechanik, že to nedokáže vyměnit, ať si auto odvezu. Začínám mít na tu francouzskou paštiku nervy... Citovat
maymo Odesláno 15. listopad 2012 Odesláno 15. listopad 2012 Možno teraz trepnem.. ..aj keď sa v novodobých dízloch moc nevyznám, na základe toho čo som čítal, by som to tipol na ložisko štartéra. Ten ako posledný článok \"šartovacieho reťazca\" neprešiel testom. Z čias, keď som bol hrdým majiteľom škody 100 si pamätám, že základom úspešného štartu bola správna zmes bezínu so vzduchom, iskra (sviečka, káble, indučka), schopná batéria a štartér. U dízla to bude obdobné, len sa to inak nazýva. Na škodovke mi raz odišlo ložisko rotora štartéra (takej medenej farby). I keď navonok sa zdalo všetko OK. (baterka nová, sviečky nové, indučka nová, karburátor zoštelovaný) Vo vymontovanom stave štartér točil ako guľa. Akonáhle sa však namontoval späť do auta, točil akoby z posledného.. Problém bol nakoniec v tom, že akonáhle sa pri štarte pastorok zakusol do zotrvačníka, silou je vôle sa v statore zpriečil a nastalo prerážanie napätia, resp. skrat, ktorý navonok robil divadlo ako vybitá baterka. Toľko moja skúsenosť.. Citovat
chup Odesláno 15. listopad 2012 Odesláno 15. listopad 2012 Žhaviče sú vzadu, schované pred EGR. Straki tu dal loni pekný návod. Ale normálny smrtelník to nevymení bez vymontovania motora.:-( Citovat
tomike Odesláno 15. listopad 2012 Odesláno 15. listopad 2012 Ale vymeni, len to treba vidiet. Bol som menit zhavice u znameho v Peugeot servise, trvalo mu to cca 1.15 hod. Dovolim si tvrdit, ze teraz by som ich vymenil aj ja, samozrejme za nejake tri - styri hodinky. Pristup je tam ozaj blby. Citovat
Majo93295 Odesláno 16. leden 2016 Odesláno 16. leden 2016 A nema zvas este postup na vymenu rozvodov na peugeot 407 sw 2,0 hdi 100kw Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.