Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar, rad by som sa pochvalil, ale nemam foto R.v. 2005 terajší stav km 130000, dorobená chrom. mriežka, dokúpené deflektory /teraz jeden prasknutý, asi závisť:grr/ Folie na zadných sklách inač bez závad:D Keď pofotím, dam foto:cool:

[upravil dne 18/1/10 Dudko]

Odesláno

Když jistotu - tak nový (ale samozřejmě né 407 ta je moc drahá ale jsou i jiný auta)

Každej si musí uvědomit že 200-220000 kč investice nekončí.

Bohužel 407 SW je fakt kure..sky pěkný auto a útulnější interiér budete těžko hledat.

[upravil dne 19/1/10 Kawa]

Odesláno

Novy auta,je zbytecna investice,za 200tis sezenu Fabii v zadne vybave,to urcite ne!!!! :D :D :D radsi to dam do starsiho se servisni knizou a prvnim majitelem - najeto 100tis a mit krasny auto :) nez Fabii bez vybavy maly,plastovy a bez skoro zadne bezpecnosti... Takhle mam 8 balonu a muzu si rikat,ze jsem udelal vse pro bezpecnost :)

Odesláno

ace11: Naprosto s tebou souhlasím. Původně jsem chtěl kupovat Kiu Ceed, protože ju měli v akci myslím kolem 260 000kč, ale když jsem zjistil, co tam všechno není, tak jsem začal hledat ojety auto. Ono když si totiž člověk pořídí dnes už základní věci jako jsou klima, el. okna, el. zrcátka apod. (a to je ještě se základním benzínovym motorem), tak to výjde přes 300 a to už je lepší si koupit pořádnej kočár s tím, že do toho ještě něco vložíš no...

Odesláno

Ondrus23 tak tak,je jasne,ze kdyz koupis starsi,tak musis pocitat jeste s nejakou investici,ale Peugeot 407 je proste mazel :) Ja si dovezl tuhle sobotu 407 z Nemecka a jsem zatim naprosto spokojeny :roker byl to muj sen mit tohoto krasavce :)

• O 4 týdny později...
Odesláno

Zdravím,

chtěl bych si pořídit 407 Dynamic pack 2.0 HDI, r.v. 2004, najeto 85000km.

Tak mně zajímalo, jestli tento ročník na něco \"netrpěl\".

Odesláno

Když projedeš tuto sekci, tak určitě najdeš. Ja co si jen vzpomínám, tak servo a motorek stěračů. Jinak si myslím že 85 000km na toto auto a tento r.v. je málo.

Odesláno
Původně zaslal: Laďa

Jinak si myslím že 85 000km na toto auto a tento r.v. je málo.

Jak se to vezme. Máme stejnej motor, stejnej rok a stejný km. A ty km jsou ověřený.

Takže i takový auta jsou, jen mají odpovídající cenu, takže cena sama může dost napovědět jak je to s těma km...

Pokud jde o nemoci, nic jsem nezaznamenal, kromě výměny spojky...

Odesláno
Původně zaslal: Stream

Zdravím,

chtěl bych si pořídit 407 Dynamic pack 2.0 HDI, r.v. 2004, najeto 85000km.

Tak mně zajímalo, jestli tento ročník na něco \"netrpěl\".

Ak si prečítaš toto fórum, tak zistíš, že min. polovica príspevkov je tu písaná ohľadom nejakej závady. Veď každý Ti povie, že poruchovosť záleží aj od vyrobeného kusu, tak že každý majiteľ P- 407 má iné skúsenosti, čo sa týka porúch. Rieši sa tu veľa problémov: servo, turbo, displej, čidlá, elektroventily, vykurov. kabíny a ďalšie veci, ale ešte raz, všetko záleží od kusu. To isté platí aj o ojazdenom aute, s málo najazd. km. Ja som toho príkladom, za tri roky som najazdil na mojom P- 407 20 000 km. (na firemnom aute je to oveľa viac:D)
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat na Vaš názor ohledně koupi 407 2.0 HDi 100kw, rv.2005 , počet najetých km 156 000. Druhý majitel se servisní knížkou. Cena vozu 175 000. Má to navigaci,parkovací senzory...Autům moc nerozumím tak bych se rád dozvěděl od zkušených lidi jestli by to byla dobrá koupě, na co si mám dát pozor atd..Děkuji mnohokrát za odpověď Voreda

Odesláno
Původně zaslal: Voreda

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat na Vaš názor ohledně koupi 407 2.0 HDi 100kw, rv.2005 , počet najetých km 156 000. Druhý majitel se servisní knížkou. Cena vozu 175 000. Má to navigaci,parkovací senzory...Autům moc nerozumím tak bych se rád dozvěděl od zkušených lidi jestli by to byla dobrá koupě, na co si mám dát pozor atd..Děkuji mnohokrát za odpověď Voreda

Servo řízení, černající monochronní displey za tepla ( to teď nepoznáš) a někdy motorek stěračů. Jinak si myslím, že cena za toto auto není špatná.

Odesláno

A vyzkoušet funkce celé elektroniky. Nutno počítat, že tě pravděpodobně čeká v nejbližší době dolití aditiv a výměna FAPu... pakliže to předchozí majitel neudělal...

• O 4 týdny později...
Odesláno

Ahoj mám 407mu 2 roky je to auto které tě bude rozmazlovat při každé jízdě. Při zakoupení jsem měl najeto 125000 a tet mám 156 t problém mám že mi černá displei a čeká mně ložisko jinak nic a se spotřebou je to podle jízdy ale dá se pruměr udržet na 5,5 - 6l co se oteplilo tak mám dlouhodobou cca 2000 km na 5.3l.

Odesláno

Tak ozaj netusim ako mozete jazdit s 2.0 HDi spotrebu 5,5-6l. Bezne jazdim za 7 pri trosku rychlejsej jazde. Vymeneny olej + komplet vsetky filtre. Jazdit za 5,5 som skusal no ak mam jazdit takto mohol som si kupit feldu. Tym nechcem povedat, ze jazdim ako prasa. Aj na 406 co som vlastnil ludia tuto na fore uvadzali nizsiu spotrebu ako som mal. Bude chyba vo mne, alebo maju ludia tendenciu klamat?? Na tak tazke auto ja myslim aj 7l celkom fajn.:)

Tym chcem povedat, ze spotrebu 5l maju len stare TDi 66 a 81kW. HDi je o niecom inom.

[upravil dne 23.3.2010 tomike]

Odesláno

taky tomu prostě nevěřím aby HDi jezdilo za míň než TDi... jezdím normálně za 6,8l dlouhodobý průměr měřený dle palubního PC za posledních 9tis kilometrů.

Odesláno

Já se svou 1.6 HDi mám teď za posledních cca 5000 tis. km průměr 6.2 L/100km - jízdy tak nějak normal klídek, občas závody :D.... Doufám, že spotřeba teď na jaře po oteplení klesne....:roll

Jináč třeba na té nízké spotřebě něco bude, ikdyž asi opravdu při jízdě po dálnici do 110km/h a po okreskách max 80 - 90km. Ale takto se přeci pořád jezdit nedá....

A ze svojí zkušenosti, již jsem to tu asi psal v minulosti: Loni v létě jsem autem odjel celou dovolenou (4 lidi + narvaný kufr bagáží až po víko + ještě něco uvnitř) do Itálie a zpět, vč. pojížděk Benátky, Aquileia,po městě atd... celkem asi 2200km a průměrná spotřeba 5,2 L/100km !!!! :roker Připomínám, že s 1.6HDi....

Odesláno
Původně zaslal: tomike

Tak ozaj netusim ako mozete jazdit s 2.0 HDi spotrebu 5,5-6l. Bezne jazdim za 7 pri trosku rychlejsej jazde. Vymeneny olej + komplet vsetky filtre. Jazdit za 5,5 som skusal no ak mam jazdit takto mohol som si kupit feldu. Tym nechcem povedat, ze jazdim ako prasa. Aj na 406 co som vlastnil ludia tuto na fore uvadzali nizsiu spotrebu ako som mal. Bude chyba vo mne, alebo maju ludia tendenciu klamat?? Na tak tazke auto ja myslim aj 7l celkom fajn.:)

Tym chcem povedat, ze spotrebu 5l maju len stare TDi 66 a 81kW. HDi je o niecom inom.

tomike nechcem aby si niekto myslel že klamem keď napíšem že sa dá jazdiť cca 6l/100 km, mimo mesto jazdím predpísanou 90 km/hod a na tempomat v meste 50km/hod na obmedzovač a spotreba vidíš prikadám foto.

za posledných 1100 km.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...