Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
....pri prvom vjazde do garáže som zlomil plastový držiak ŠPZtky... kua!

[upravil dne 12/1/11 18:42 MartinKKo]

vykasli sa na drziak a namontuj spz priamo na plochu na to na narazniku urcenu bez podlozky a mas pokoj. Sroby pouzi tak aby si nesiel cez pismena a aby si nemenil vzhlad a zmysel cisiel a pismen.

[upravil dne 14/1/11 15:47 Marcel00]

Odesláno

hej, len som nexcel nove znacky vrtat...dal som este jednu sancu a trosku som vyrovnal ten vjazd kamienkami... uz som trikrat bol v garazi a zatial drzi... Akurat dnes mi zacalo za jazdy pipkat ze mi nesvieti svetlo, asi brzdove, lebo stale pri zabrzdeni to vyskoci...

Ziarovky okrem H1-H7 su rovnake? Mam kupit sadu s H1 a budu vsetky pasovat?

Vdaka

Odesláno

Uz sme doma z vyletu... :D

Vymenene rozvody, olej, kabelaz na zadne svetla (stale boli chybove hlasky), upravene a nastavene veci, ktore od kupy potrebovali spravit...

Ukludnili ma chalani z Peugeotu, ze zatopene nebolo, ze km podla historie zavad tiez sedia, ze za celu dobu malo asi 5 servisnych zasahov... same dobre spravy...

Nabuduce spodny kryt motora, kryt do masky chladica proti kamienkom, parkovacie senzory, tempomat...

Auticko cistucke, peknucke, ... jazda domov bola rozpravka (teraz som par dni zas jazdil na Punte... co budem vykladat) ;););)

Len nech ide tak ako teraz...

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj,

no auto pekne ako kazdy iny peugeot. ten prvy link co tam je to auto je dost znecistene, ale s tym

sa asi rata, bohvie kto na tom jazdil, ale vycistit sa da vsetko. Malo kto ti odporuci alebo neodporuci

auto, pokial si nenechas preverit jeho historiu podla VIN kodu. Takze ti drzime palce pri spravnom vybere,

ale bez preverenia historie a vybavy bude tvoja otazka zbytocna :):papa

Jedine ze by to konkretne auto niekto poznal osobne a by ta pred nim specialne varoval :D

vela zdaru a nech si co najskor medzi nami :aut

• O 4 týdny později...
Odesláno

Zdarec, dostal jsem slusnu nabidku na Peugeot 407sw 2.2hdi r.2007 103tkm, ale nasel jsem strasne malo info o temto motore. Jak je to se spolehlivostu, spotrebu, vykonem, zavady, atd. Ma taky problemy se setrvacnikem jako 2.0hdi, nebo ma jinsi, odolnejsi setrvacnik? Zatim diky

Odesláno

nemam vedomost ze by 2.0 malo problemy so zotrvacnikom.

10 ludi tu na fore co riesilo zotrvacnik neznamena statisticky ze su zotrvacniky u 2.0 nafigu.

kazde auto, model, verzia, motor ma svoje prakticke vyhody i nevyhody.

u 2.2 snad len tolko ze je to to iste auto ako 1.6, len motor je iny a to v tom ze je tam vyssi vykon, vyssi krutiaci moment.

http://srovnani.katalog-automobilu.cz/peugeot-407-sw-2-2-hdi-fap-170-bi-turbo/peugeot-407-sw-2-0-hdi-fap-135/peugeot-407-sw-1-6-hdi-fap-110/

za slovickom \"slusna nabidka\" vzdy hladaj nieco ine ;) vela stastia a spravny vyber. Vitaj vklube :papa

Odesláno

No tak, kdyz je to stejne s 1.6hdi, tak aj s 2.0hdi, ne? Ja sem spis chtel zjistit nejake skusenosti s motorem 2.2hdi, spotreba, pruznost, atd. Jak je to treba s brzdama, prevodovku, atd., jestli se to lisi od 2.0hdi nebo ne. Jestli je rozdil fakt jen v motoru. Dik

Odesláno

no rozchod kol je o něco jnej,když už máš ty technické parametry...spíš si najdi někoho,kdo ho má...co je,ale podstatný je,že jsou větší náklady na opravu třeba už tím,že tam jsou dvě turba ;)

Hlavně jsi ho nech trochu pro lustrovat tu...dej do příslušné sekce VIN a kluci ti něco z historie vytáhnou

• O 3 roky později...
Odesláno

A ty km jsou realne ? Nafta, kombik a za presne 5 let najeto jen 45.000km ?

Odesláno

jelikoz s tim jezdil jen vyjimecne do prace a tak 5x do roka kolin - rymarov tak tomu verim

manzelce to nepujcil a do prace vetsinou jezdil s kolegou

dokonce kdyz daval ISOFIX sedacku mel na sedacce vzdy nejakou uterku aby neposkrabal kuzi

Odesláno (upraveno)

auto je v inzerci.

jo tak to sem nevedel ze je zde registrovanej

nejsem ale napadlo me ze kdyz ho prodava ze rozsirim okruh

a lidi se ptali jestli jsou ty km skutecne - nemuzu sam soudit jeslti jo nebo ne jen sem rekl jak s vozem bylo nakladano

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
  • O 3 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...